Staycation in België: 25 x tips op vakantie in eigen land

Koop de volledige reisgids voor € 15

Staycation in België: 25 x tips op vakantie in eigen land

7 april 2023 in België14 reacties

Het lijkt misschien niet altijd zo, maar je hoeft niet perse uren onderweg te zijn om een vakantiegevoel te hebben. Ook dicht bij huis zijn er een heleboel leuke activiteiten om te doen en verborgen plekjes om te zien.

Een staycation is de ideale manier om al het moois van België te ontdekken. Het biedt ook alleen maar voordelen. Budgetvriendelijk, dichtbij huis en alles op eigen tempo. Maar wat kan je nu allemaal doen bij vakantie in eigen land? Wij zochten er alvast de leukste activiteiten en gezelligste plekjes voor jou uit.

Inhoud artikel

 1. Begroet de Kust!

Ontdek onze 10 kuststeden waar heel wat leuke verborgen plekjes te vinden zijn. De steden hebben veel meer te bieden dan alleen een wandeling op de dijk en een namiddagje op het strand. Loop van de ene kuststad naar de andere, neem de tram naar Plopsaland of breng een bezoekje aan ’t Zwin in Knokke. En geen nood, ook bij slecht weer zijn er tal van activiteiten te beleven! Nog niet overtuigd? Lees op onze blog nog meer over de Belgische kuststeden!

 1. Bezoek de mooiste kastelen van België!

België, het land van kastelen. Ondanks de grootte, heeft ons Belgenlandje de meeste kastelen per vierkante kilometer ter wereld. Je kan maar liefst 3000 verschillende kastelen bezichtigen of even rondkuieren in de prachtig omliggende tuinen. Wanneer je een kasteel of twee, drie bezoekt, ben je toch al snel een dagje zoet. Het maakt niet uit of je een kasteelliefhebber bent, het zal je zeker bevallen. Elk kasteel heeft zijn eigen charme en eigen verhaal.

Ook voor de kinderen zijn er steeds activiteiten gepland zodat ze op een speelse manier in aanraking komen met de geschiedenis van het kasteel. Lees alvast op deze blog meer over dé mooiste kastelen van België!

 1. Bezoek het spookdorp Doel

Op zoek naar een alternatief plekje voor een leuke uitstap? Wat dacht je van Doel, in het noorden van de provincie Oost-Vlaanderen (België), net tegen de Nederlandse grens. Dit zo goed als verlaten dorpje aan de linkeroever van de Schelde.

Een spookdorpje bezoeken? Dan is een daguitstap naar Doel zeker iets dat je eens moet gedaan hebben. Dit verlaten dorp verscholen in de haven van Antwerpen is bijzonder en uniek in België.

 1. PAKT in Antwerpen

PAKT is wel een heel bijzondere plek en dat op verschillende manieren. Het wordt ook wel eens het duurzame hart van het Groen Kwartier in Antwerpen genoemd en wordt ingezet om lokale en duurzame oogst in de picture te brengen. Je geniet hier dus van lokaal geproduceerde producten in een unieke, sfeervolle setting waarbij je omringd bent door prachtige daktuinen (en geen klein daktuintje he, maar eentje van maar liefst 2000 vierkante meter).

Vroeger was het een oude industriële site, die stilletjes aan werd omgebouwd tot creatieve, hippe, duurzame hotspots. Je vindt hier de dag van vandaag een gym, verschillende creatieve gebouwen, enkele knusse koffiebars en restaurants. Belangrijk om te weten is dat al deze ondernemers hangen dan ook van de site af.

Zo wordt de hitte van de pizzaovens gebruikt om de kantoren te verwarmen en het water op de daktuinen wordt verzameld om te gebruiken door de koffiebar- en branderij. Als het ware een zeer uniek concept.

Tip: PAKT dat je het bijzondere dakterras eens wil bezoeken, kan je altijd een rondleiding boeken. Maar reserveer dit best op tijd. Wegens evenementen en workshops valt het vaak voor dat het snel volzet.
 1. Reading Between the Lines

Een ander verborgen pareltje, is een wel heel bijzondere kerk. De kerk werd ontworpen in 2011 door de Belgische architecten Pieterjan Gijs en Arnout van Vaerenbergh in horizontale, stalen platen en weegt maar liefst 30 ton. De kerk kreeg de naam ‘Reading Between the Lines’ omdat je vanuit verschillende hoeken, een totaal verschillend visueel beeld krijgt.

De kerk verdwijnt als het ware in het landschap en wordt daarom ook de ‘doorkijkkerk’ genoemd. De kerk is zodanig geplaatst dat je ze tijdens een wandeling door de appelboomgaarden van Borgloon zeker tegenkomt. Het is dan ook zeker de moeite waard om hier even halt te houden.

TIP: Wil jij ook deze wandeling maken? Download onze wandeling in Borgloon en bezoek de Doorkijkkerk.

 1. Fietsen door het Water

Wandelen op het water kunnen we nog niet, maar erdoor fietsen lukt wel. In Bokrijk vind je een fietsbrug gebouwd onder het waterniveau. Daardoor krijg je het gevoel dat je letterlijk onder water aan het fietsen bent, van de ene oever naar de andere. Het fietspad is zo’n 200 meter lang en 1,5 meter diep en splitst zo de vijver doormidden.

In het midden van het fietspad, staat het water aan beide kanten op ooghoogte. Je voelt je weliswaar één worden met het water en het je nog eens een mooi en uniek zicht over de natuur rondom je. Ben je niet zo’n fietsliefhebber? Geen probleem! Het pad is ook daarbovenop toegankelijk voor wandelaars en joggers. Het is ook best grappig om vanop een afstand toe te kijken hoe al die hoofden op het wateroppervlak voorbij gaan. Wil jij ook graag deze fietstocht maken? Download deze fietsroute hier.

 1. Connecterra in Maasmechelen

Het Connecterra in Maasmechelen is een klein paradijs voor natuurliefhebbers. Een bijzondere plek waar meer dan een kwart eeuw geleden de steenkoolmijn van Eisden nog op volle toeren draaide. Het is gelegen in het Nationaal Park van de Hoge Kempen en ziet er vandaag de dag helemaal anders uit. Je kan hier genieten van een verrassend mooi landschap van ‘bergen en meren’ met spectaculaire panorama’s. Je kan er prachtige wandelingen maken over vlonderpaden.

Connecterra heeft ook 4 terrils vanwaar je een onvergetelijk uitzicht hebt op het omliggende landschap van de Maasvallei en het Nationaal Park Hoge Kempen. Echt wel een bezoekje waard!

Weetje: De naam 'CONNECTERRA' is een samenvoeging van 'connect' (verbinden) en 'terra' (aarde). Enerzijds is het een duidelijke verwijzing naar het mijnverleden, anderzijds wil het haar bezoekers en wandelaars terug leiden naar een ervaring en verbondenheid met de aarde en met moeder natuur..
 1. Ontdek Limburg aan de zijde van een ezel

Beleef de natuur als het ware met een ezel aan je zijde. Je maakt een wandeling door de mooie, bosrijke omgeving en begeleidt de ezel zelf. Het is een echte uitdaging om de ezel steeds mee te krijgen. Want je weet wat ze zeggen, ‘zo koppig als een ezel’. Het maakt deze wandeling des te bijzonder en het is ideaal voor een dagje uit met het gezin, vrienden of familie.

 1. Hallerbos

Een ietwat bekender plekje is het Hallerbos in Halle. Het wordt ook wel het ‘Blauwe bos’ genoemd omdat je in de lente omgeven wordt door zwevende bomen boven een tapijt van miljoenen paarse boshyacinten. Je kan hier prachtige wandelingen maken over de kronkelende paden en enkele konijnen en herten spotten die door het azuurblauwe bos springen. Een fotogeniek stukje in België! En oh ja.. Laat ook zeker je reukzin de volle loop!

Tip: Wil je het ervaren als een waar levend sprookjesbos? Dan moet je de bloeiperiode goed in het oog houden, zo’n 7 tot 10 dagen in het midden van april. Dan komen alle wilde hyacinten uit de grond en zorgen voor een bijzondere kleurexplosie..
 1. Abdij van Villers

In 1146 werd de Abdij van Villers gesticht, een van de meest prestigieuze getuigenissen van het leven van de monniken van de cisterciënzerorde. De 900 jaar oude ruïnes zijn een mooie weerspiegeling van de verschillende architecturale stijlen en wordt daarom beschouwd als een van de mooiste architectonische locaties in Europa.

De abdijkerk is maar liefst 91 meter lang en 41 meter breed en is het indrukwekkendste restant van de site. Men begon te bouwen in romaanse stijl maar later werd de kerk in gotische stijl verder afgewerkt. Daarmee behoort ze tot de eerste gotische gebouwen van ons land. Naast de abdijkerk kan je ook nog door andere restanten wandelen en door de vijf omliggende tuinen zwerven. Meer info op de website.

Onze tip: Neem je picknick mee naar deze locatie. Het is een prachtige omgeving waar op verschillende plekken picknickbanken staan. Na een boeiende verkenningstocht, kan je heerlijk genieten langs de abdij.
 1. Romeinse Tempel

De grootste erfenis van de Romeinse bezetting, kan je vandaag de dag bezoeken in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren. Maar ook in het stadscentrum spot je nog heel wat sporen van de Romeinse voorvaders. Sinds 1964 hebben archeologen het vermoeden gehad dat er op de desbetreffende plek een Romeinse tempel zou hebben gestaan, ook al waren er geen bovengrondse structuren bewaard gebleven.

Om een duidelijker beeld te schetsen van de omvang van dit complex, heeft met een evocatie gebouwd met eigentijdse materialen. Er zijn ook een aantal infopanelen geplaatst waarbij je de nodige achtergrondinformatie krijgt. Download ook zeker onze wandeling door Tongeren en zie zo de mooiste plekjes van de stad.

 1. Bezoek de Leeuw van Waterloo

Het herdenkingsmonument staat symbool voor de Slag bij Waterloo, uitgevochten op 18 juni 1815 nabij Brussel. Toen was het een van de grootste veldslagen ooit in Europa.

Napoleon Bonaparte verloor hier tegen de geallieerde legers en de Pruisische strijdkrachten. Twee eeuwen later komen bezoekers nog steeds naar het slagveld om de overblijfselen van de strijd en de belangrijkste tegenstanders te ontdekken. Vanuit Brussel kun je eenvoudig met de auto of met het openbaar vervoer de slagvelden en de museums in Waterloo bezoeken.

 1. Waterval van Bayehon

Je start bij de schitterende watermolen "Moulin du Bayehon" waar je kan kiezen uit verschillende routes. Welke route je ook kiest, je zal ongetwijfeld genieten! Op 1,5 kilometer verder vind je de prachtige waterval van Bayehon.

De waterval van de Bayehon is een 9 meter hoge waterval in de nabijheid van het Belgische dorp Longfaye (Malmedy), gelegen op een hoogte van 510 meter. Het is de hoogst bevaarbare waterval in België voor kajaksporters. Wat de waterval nog zo bijzonder maakt, is dat ze rood kleurt. Dit komt door het hoge gehalte aan ijzer dat aanwezig is in het water, dat door contact met lucht oxideert.

TIP: wil jij ook graag de Belgische Ardennen gaan bezoeken? We hebben een complete reisgids in de Ardennen gemaakt, langs alle mooie plekjes.

 1. Africamuseum in Tervuren

Ben jij geboeid door de geschiedenis van Afrika of ben je een Afrikaanse cultuurliefhebber? Dan is dit museum echt een aanrader. Het Africamuseum in Tervuren staat maar liefst wereldwijd bekend als één van de mooiste en meest indrukwekkende Afrikamusea.

 • In 2013 sloot het museum de deuren voor renovatiewerken. Sinds 2018 is het museum weer heropent en kan je je onderdompelen in de diverse natuur en culturele rijkdommen van het continent.
 • Het geeft een mooi beeld weer over het leven zoals het er is en uiteraard ook een blik op de duurzame, bittere relatie tussen Afrika en Europa vanuit de koloniale geschiedenis.
 • Maak er eventueel ook een daguitstap van en combineer een bezoek aan het museum met een picknick in het mooie park van Tervuren!
 • Koop je tickets voor het AfricaMuseum online en bespaar.

TIP: Ga het park van Tervuren verkennen met onze wandeling + breng een bezoek aan het Africamuseum.

 1. Natuurgebied de Doode Bemde

Vanuit het centrum van Neerijse, wandel je langs het domein van Kasteel van Neerijse, het Natuurgebied de Doode Bemde in. Dit natuurgebied is een van de grootste en meest waardevolle van de hele Dijlevallei. De wandelroutes van de Doode Bemde nemen je mee door meer dan 250 hectaren natuurgebied. Het is een mozaïek van kleine akkers, populieraanplantingen en broekbosjes, wei- en hooilanden, ruigten en rietvelden, vijvers en grachten.

 1. Vlooybergtoren

De Vlooybergtoren of ook wel ‘de Zwevende Trap en Oneindige Trap’ genoemd, is echt wel een aparte bezienswaardigheid. Niet zo heel veel mensen weten dat deze toren bestaat. De zwevende trap is gemaakt uit roestvrij Cortenstaal, met een kleur die verwijst naar het ijzerzandsteenerfgoed. Onze rondreis door het Hageland komt er langs.

 • Hij is ruim 20 meter lang en zo’n 11 meter hoog en staat op één van de hoogst gelegen locaties van het Hageland.
 • Je kan de 57 treden van de trap beklimmen en bovenaan genieten van een schitterend uitzicht over de omgeving. Weliswaar, ‘The stairway to heaven’

Weetje: de toren werd ook gebruikt als decorstuk in de Vlaamse serie ‘Callboys’. Sindsdien vinden meer en meer mensen de weg naar de opmerkelijke uitkijktoren.

 1. Verborgen tuin van de Sint-Pietersabdij Gent

Wist je dat er achter de majestueuze gevel van de Sint-Pieterabdij in Gent een weelderige abdijtuin verborgen ligt? Ooit dwaalden hier monniken rond maar vandaag de dag vertoef je hier tussen de lavendel, fruitbomen en wijnranken. Een open tuin waar je volledig tot rust kan komen. Je waant jezelf even in het zuiden van Frankrijk en geniet ten volle in deze oase van rust.

Wil je graag Gent bezoeken? Download onze gratis stadswandeling Gent langs de mooiste plekjes van de stad.

 1. Plantentuin Meise

De plantentuin in Meise is één van de grootste botanische tuinen ter wereld. Je bewondert hier meer dan 18.000 soorten planten op een terrein van 92 hectaren groot. Het Plantenpaleis vormt hierbij het hoogtepunt waarbij je wandelt tussen duizenden planten, zelfs in de toppen van de takken. Soms haalt de Plantentuin het nieuws met zijn reuzenaronskelk die in bloei staat, niet langer dan 72 uur maar vooral bekend door zijn verschrikkelijke geur die ze dan afstoot.

 1. Hopmuseum Poperinge

Ben je een bierliefhebber? Dan moet je zeker eens het Hopmuseum in Poperinge bezoeken. Het Hopmuseum bevindt zich in het imposante stadsschaalcomplex waar vroeger de hop gewogen, gekleurd en gestapeld werd. Je komt hier alles te weten over de hopteelt en de verwerking van het bier als eindproduct en je bewondert de Belgische biercollectie met meer dan 1850 verschillende bieren. Meer informatie vind je op www.hopmuseum.be

 1. Citytrippen in eigen land

Wil je dolgraag op citytrip maar lukt dat om een of andere reden niet? Geen probleem! Wij raden je citytrippen in eigen land aan! Ons landje telt genoeg leuke steden om een dag of weekendje te vertoeven. En eerlijk, hoeveel keer ben je al eens verder dan je eigen stad geweest? Elke stad heeft zijn eigen charme en het wordt tijd om die te ontdekken.

Breng een bezoekje aan onze culturele hoofdstad Brussel, laat je zintuigen los in de smaakstad Hasselt of ga eens lekker shoppen in het bruisende Leuven. Maar ook Gent, Mechelen, Brugge, Antwerpen, Mons, Kortrijk, Doornik, Namen en Luik wachten op je.

 1. Street-art wandeling in Mechelen

Mechelen Muurt is een street-art project van Gijs Vanhee. Gijs Vanhee nodige in 2014/2015 9 street-artists uit met de vraag om de Mechelse binnenstad te voorzien van een origineel kunstwerk.

Met deze street-art wandeling in Mechelen kom je langs de verschillende murals. Onderweg kom je nog meer leuke en bijzondere plekjes tegen, die niet in het Mechelen Muurt project zijn opgenomen maar zeker de moeite waard zijn.

Download deze street-art wandeling door Mechelen maken en zie de mooiste muurschilderingen.

 1. Belgische Ardennen

Niet zo’n stadsliefhebber? Gelukkig heeft België ook tal van natuurpracht! En.. waar kan je dat beter vinden dan in de Ardennen? Haal hier de avonturier in jezelf naar boven en bezoek de mysterieuze grotten, bewonder enkele wondermooie kliffen, wandel tussen de prachtige landschappen of ga gezellig kajakken. In de Ardennen is er voor ieder wat wils. Ontdek op deze blog de mooiste plekjes van de Ardennen.

 1. Labyrint van Barvaux

Loop verloren in het Labyrint van Barvaux, een reusachtig maïsdoolhof in Durbuy. Het is een buitengewoon attractiepark dat onderverdeeld is in 9 verschillende zones met elk hun eigen activiteiten. Zo kan je bijvoorbeeld je voeten laten prikkelen of geblinddoekt door het doolhof wandelen. Je loopt tussen begroeide muren, geheime gangen en doodlopende steegjes en zoekt op eigen houtje de weg doorheen het doolhof aan de hand van meeslepende verhalen van sprookjesfiguren die gespeeld worden door acteurs. Meer informatie vind je hier

 1. Pairi Daiza

Pairi Daiza is dé grootste toeristische attractie van België en werd zelfs in 2018 verkozen als “Beste Zoo van Europa”. De dierentuin is een thuisplaats voor meer dan 4000 dieren van over de hele wereld. Het domein van het dierenpark strekt uit over zo’n 70 hectare en is verdeeld over acht verschillende werelddelen omringd door eeuwenoude bomen en tal van historische gebouwen. Het is heerlijk vertoeven in het park en het is ongetwijfeld de grootste en mooiste dierentuin die velen ooit zullen bezoeken.

TIP: Wil je de wachtrijen overslaan en zeker zijn van je toegangsticket? Koop dan zeker je tickets online, zo kan je enkele EURO's uitsparen en hoef je niet aan te schuiven in de lange wachtrijen. Tickets zijn te annuleren tot 24u voor aankomst met een 100% geld terug garantie. Boek je ticket via deze link.

 1. Kruiden- en inspiratietuin Herkenrode

In de Kruiden- en Inspiratietuin in Herkenrode (Hasselt) vind je meer dan 500 verschillende kruiden en kruidachtige planten. Te midden van de tuin wordt het verhaal van de kruiden en hoe mensen van alle tijden en culturen die tot op vandaag gebruikt hebben en gebruiken, toegelicht. Je kan er niet alleen de mooie tuin, maar ook de indrukwekkende omgeving bewonderen zoals de omliggende grachten. Kom heerlijk tot rust en laat je inspireren door al dat moois!

 1. Abdij van Orval

Breng een bezoekje aan de wondermooie ruïnes van de oude cisterciënzerabdij Orval. De abdij is gelegen op een locatie met een boeiende geschiedenis, ingebed in een vallei waar de Mathildebron ontspringt.

De abdij die haar bekendheid dankt aan de brouwerij houdt de geheimen van het bierbrouwen goed bewaard. Een bezoek aan de brouwerij is niet zomaar mogelijk. Jaarlijks worden de deuren slechts gedurende één dag geopend voor het publiek. Maar niet getreurd de aanblik van de abdij zelf is een bezienswaardigheid en dat maakt veel goed! Ook raden we je zeker aan om te proeven van een heerlijke trappistenbiertje. Meer informatie vind je op de website.

Wil jij ook de abdij van Orval bezoeken met een wandeling in de buurt? Download hier onze wandeling Orval.

 1. Grotten van Han

De Grotten van Han zijn te vinden in Han-sur-Lesse, een klein dorpje in het hartje van de Belgische Ardennen. De beroemde Grotten zijn gelegen in het eerste UNESCO Global Geopark van België en behoort tot de belangrijkste attracties.

De Grotten van Han zijn het werk van de rivier de Lesse die miljoen jaar geleden een kalkheuvel binnendrong. Het water loste een deel van het kalksteen op waardoor er een enorm grottenstelsel ontstond. Reis naar het midden van onze aarde, ontdek geologische schatten en laat je leiden doorheen één van de mooiste grotten in Europa.

Belangrijk om te weten: Je kan een pad volgen van 2 kilometer lang, hier doe je ongeveer anderhalf uur over. De grotten zijn jammer genoeg niet geschikt voor mensen die slecht te been zijn.

Een dagje naar een trampolinepark

Breng je springskills naar een hoger niveau in een van de indoor trampolineparken in België! De dag van vandaag openen er steeds meer trampolineparken met verschillende trampolinesoorten in een bijzonder decor. Of je het nu doet voor de fun of voor de sport: plezier gegarandeerd! Hier vind je een top tien van leukste trampolineparken in België.

 1. Praktische tips

 • Koop tickets online, dat scheelt je wellicht een paar euro’s, zoek even op Tiqets of Getyourguide voor een ticket in je buurt.
 • Met de NMBS reis je heel het land door en vaak kan je jouw treinrit ook nog eens combineren met een bezoek aan musea, dieren- en pretparken en tentoonstellingen. Een overzicht van alle B-dagtrips vind je via www.belgianrail.be
 • Blijf je thuis? Bekijk hoe je het ook super leuk kan maken met onze tips voor een vakantie in eigen tuin.
 1. Lees onze reisblogs en reisgidsen

Als laatste tip kunnen we je alleen maar aanraden om zoveel mogelijk van onze blogs te lezen. Op die manier doe je heel wat nieuwe inspiratie op voor een volgende reis! Wanneer we terug massaal mogen reizen, ben jij al helemaal voorbereid. Lees onze verschillende reisblogs voor een eindeloze dosis reisinspiratie.

Download onze gratis reisgidsen met oneindig veel inspiratie voor een daguitstap
 1. Staycation: overnachten in eigen land?

Een staycation kan ook bijzonder overnachten zijn! Je hoeft niet perse in een typisch drie- viersterrenhotel te overnachten in het buitenland. Bij staycation kan je jezelf uitdagen om een originele slaapplek te vinden in eigen land! Wij hebben er alvast enkele uitgekozen!

Jardin Secret

Hou je zowel van de rust als van het bruisende stadsleven? Dan is een overnachting in Jardin Secret een echte aanrader. Een oase van rust in hartje Brussel. Het hotel is als het ware een incognito-hotel, een verborgen plekje in het midden van de stad. Het hotel is namelijk gevestigd in een kleine plantenwinkel maar de ruime binnentuin vol natuurpracht, is het kloppende hart van het hotel. Geniet van de urban jungle! Meer info en boeken.

Pitkamperen in Limburg

Liever overnachten in de natuur? Dat kan ook! In het Belgisch Limburg, meer bepaald in Bornem, kan je pitkamperen! Bij het pitkamperen beschik je niet over onnodige luxe maar overnacht je midden in de natuur in een ‘boompit’. Een onvergetelijk kampeeravontuur verzekerd! Meer info en boeken.

Slapen in een bubbel

De nacht door brengen in een ongewone en comfortabele verblijfplaats in volle natuur onder de sterrenhemel? Dat kan in deze 'Sleep in a Bubble' in Wanze, gelegen in de provincie Luik. Je overnacht in een opblaasbare bubbel, als het ware glamping. De bubbel is uitgerust met een tweepersoonsbed, elektrische verwarming, verlichting, een tafel en twee stoelen en een badkamer. Je kan ook altijd genieten van een heerlijk ontbijtje tegen een kleine toeslag.

Heerlijk toch, overnachten in een landelijke en lieflijke omgeving met een prachtig uitzicht op de vallei van Mehaigne en de omliggende bossen. Meer info en boeken.

 1. Mis niets met onze reisgids Belgische Ardennen

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist in de Belgische Ardennen? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Ardennen met 24 routes en +200 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Belgische Ardennen.

Ardennengids

Gratis reisgids Ardennen downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 8 juli 2021 - maureen jean

zeer interessant, kort omschreven met de nodige info. vele uitstapjes waardig. de staycation kan beginnen.

- 8 juli 2021 - Van Damme

heel interessant, gaan we zeker eens doen

- 7 juli 2021 - Lieve

Heel mooi weekend in Crupet gehad. De door jullie voorgestelde wandeling gemaakt, zeer mooie en duidelijk aangegeven. Een aanrader !

- 6 juli 2021 - Desseyn

Alles goed

- 6 juli 2021 - Luc Kellens

Zoals altijd TOP !!!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?