Dé 15 x mooiste kerstmarkten in Duitsland 2024 + data & openingsuren

Dé 15 x mooiste kerstmarkten in Duitsland 2024 + data & openingsuren

27 maart 2024 in Duitsland8 reacties

Praktische info voor je bezoek aan de kerstmarkten in Duitsland + verblijftips

Nu de winterperiode er weer aankomt, zien we ook de kerstmarkten terug tevoorschijn komen. Verspreid in heel Duitsland vind je charmante, typische Duitse kerstmarkten die meestal duren van eind november tot eind december.

Op de kerstmarkten in Duitsland vind je heel wat traditionele handwerken, smakelijke lokale delicatessen en heerlijke glühwein. Hieronder hebben we een lijstje samengesteld van de mooiste kerstmarkten in Duitsland.

Praktische info & tickets voor je bezoek aan de Kerstmarkten

Met de auto?Opgelet: Bestel je Umweltplakette online als je de Duitse milieu zone wil inrijden.
(Bekijk alle steden: Aken, Berlijn, Bonn, Dortmund, Düsseldorf, Essen, Keulen, ...)
TreinticketsGraag Gluhwein drinken? Ga met de trein naar de kerstmarkt, bestel je treintickets hier.
Arrangementen en verblijven

Aan te raden verblijven en kerstarrangementen:

Inhoud artikel

 1. Kerstmarkt in Keulen bezoeken

In Keulen staan er meerdere kerstmarkten, elk met een eigen unieke uitstraling. De meest bekende kerstmarkt van Keulen is deze tegenover de betoverende gotische kathedraal van de stad op de geplaveide Alter Markt. Hier staan 160 kraampjes die de bezoekers verleiden met hun reeks van kunst en ambachten.

Ook de versierde Angel's Christmas Market op de Neumarkt, de kerstmarkt met uitzicht op de Rijn en de idyllische kerstmarkt in Stadtgarten zijn een bezoekje waard. Meer info op hun website.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Keulen kan bezoeken?

 • 23/11 t/m 23/12/23 (niet op 26/11/2023).

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

 • Alter Markt, Heumarkt, Neumarkt, Rudolfplatz

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt in Keulen?

Wegbeschrijving

WANDELING: Download onze gratis kerstmarkt wandeling Keulen, zo zie je de mooiste plekjes van de stad !

 1. Kerstmarkt in Aken bezoeken

Aken is een bekende winkelstad in Duitsland die van eind november tot eind december wordt omgetoverd tot een echt kerstparadijs. De kerstchalets zijn gevuld met allerlei lekkernijen, handgemaakte souvenirs en verwarmende glühwein. Kinderen kunnen een ritje maken op een van de draaimolens op de markt. De kerstmarkt van Aken staat regelmatig in de Top 10 beste Europese Kerstmarkten. Meer info op hun website.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Aken kan bezoeken?

 • 24 november tot en met 23 december 2023

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

 • Münsterplatz, Holzgraben, Kugelbrunnen

🛌Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt in Aken?

Wegbeschrijving

 • Bezoekers kunnen hun auto parkeren aan Parkhaus Am Dom en Parkhaus Annastrasse.
 • Met het openbaar vervoer stap je het best af bij de bushalte Elisenbrunnen of Willy-Brandt-Platz.

WANDELING: Download onze gratis kerstmarkt wandeling Aken, zo zie je de mooiste plekjes van de stad !

 1. Kerstmarkt in Dresden bezoeken

Met een geschiedenis van ongeveer 600 jaar is de kerstmarkt van Dresden, ook wel bekend als de Striezelmarkt, de oudste en een van de mooiste kerstmarkten in Duitsland. De kerstmarkt start elk jaar vanaf eind november in de oude binnenstad van Dresden met de imposante Onze-Lieve-Vrouwekerk als achtergrond.

Hoogtepunten van de kerstmarkt zijn het Stollenfestival, het Piramidefestival, het enorme kerstcarrousel en de grootste notenkraker ter wereld. Verder zijn er meer dan 230 kraampjes gevuld met authentieke kersthandwerken, aardewerken, kaarsen, handgemaakt speelgoed en nog veel meer. Meer info op hun website.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Dresden kan bezoeken?

 • 29 november tot 24 december 2023

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt in Dresden?

Wegbeschrijving

 • Kom je met de auto, hou er dan rekening mee dat de gratis parkeerplaatsen in het centrum snel vol kunnen staan.
 • Dichtbij de kerstmarkt is een P + R waar eventueel gestopt kan worden. We raden aan om via het openbaar vervoer naar de kerstmarkt te komen.
 • Met het openbaar vervoer neem je best tram 1, 2 of 4 naar Dresden Altmarkt.
TIP: Op vakantie naar Dresden? Bespaar zoveel mogelijk tijd en geld met de Dresden City Card!
 1. Kerstmarkt in Düsseldorf bezoeken

De kerstmarkten in Düsseldorf liggen verspreid op verschillende locaties en hebben elk een eigen thema. Zo vind je op de Marktplatz een traditionele Duitse kerstmarkt en op de Schadowplatz een Scandinavisch geïnspireerde kerstmarkt.

Het hele gebeuren wordt vanzelfsprekend gevuld met kleurige lichten, kerststallen, peperkoekhuizen, glimmende kristallen en veel nostalgische kraampjes met authentieke kerstartikelen. Meer info vind je op de website.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Düsseldorf kan bezoeken?

 • 23 november tem 30 december 2023

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

 • Schadowstrasse, Schadowplatz, Stadtbrückchen, Heinrich-Heine-Platz, Flinger Strasse, Marktplatz

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkten in Düsseldorf?

Wegbeschrijving

 • Wie met de auto naar Düsseldorf komt, kan parkeren in een van de ondergrondse parkings bij Schadowplatz en Königsallee.
 • In het centrum hangen er ook voldoende borden met aanwijzingen naar verschillende parkings. Let wel op dat je auto in Düsseldorf een milieusticker nodig heeft.
 • Neem je de trein naar Düsseldorf, dan kom je aan in het Konrad Adenauerplatz, vanaf hier kan je het beste bij de kerstmarkt aan de Schadowplatz beginnen.

WANDELING: Download onze gratis kerstmarkt wandeling Düsseldorf, zo zie je de mooiste plekjes van de stad.

 1. Kerstmarkt in Frankfurt bezoeken

De kerstmarkt in Frankfurt dateert uit de 14e eeuw en is daarmee een van de oudste en grootste kerstmarkten van het land. De kerstmarkten liggen verspreid over de historische binnenstad, met de meeste kraampjes rond Römerberg.

Naast de typische kerstmarktproducten staat de Weihnachtsmarkt in Frankfurt vooral bekend om zijn heerlijke regionale lekkernijen waaronder: warme appelwijn, kleine gedroogde pruimenbeeldjes en Bethmännchen (traditionele marsepein en amandel biscuits). In de ruim 200 kraampjes kan je al deze lekkernijen proeven. Meer info op hun website.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Franfurt kan bezoeken?

 • 27 november tem 21 december 2023

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

 • Rond de Römerburg en Paulsplatz, Mainkai, Hauptwache en Friedrich-Stoltze-Square

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt in Frankfurt?

Wegbeschrijving

 • Tijdens de kerstperiode in Frankfurt kun je parkeren in drie grote parkeergarages. Deze komen wel snel vol te staan en daarom raden we aan om met het openbaar vervoer te komen.
 • Via het openbaar vervoer, stap je het best uit bij de haltes Dom, Römer, Paulskirche of Hauptwache. Vanaf deze haltes is het maximaal 5 minuten wandelen tot de kerstmarkt.

WANDELING: Download onze gratis wandeling Frankfurt, zo zie je de mooiste plekjes van de stad !

 1. Kerstmarkt in Erfurt bezoeken

De kerstmarkt in Erfurt ligt in het hart van een van de best bewaarde middeleeuwse steden van Duitsland. Enkele bezienswaardigheden zijn onder andere de prachtig verlichte kerstboom, de kerststal met houten figuren van menselijke grootte, de 12 meter hoge Erzgebirge kerstpiramide en de traditionele bloemententoonstelling in de kelders van de Domberg.

Het hoogtepunt van deze kerstmarkt is het betoverende bos op het Domplatz plein. Dit bos trekt mensen van alle leeftijden aan, je vindt handgemaakte figuren met artistieke decors uit bekende sprookjesscènes. In de gedecoreerde houten kerstchalets vind je tal van handgemaakte producten, kleurrijke decoraties en regionale lekkernijen. Meer info op hun website.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Erfurt kan bezoeken?

 • 28/11 t/m 22/12/2023

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

 • Domplatz, Fischmarkt en Willy-Brandt-Platz

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt in Erfurt?

Wegbeschrijving

 • Wie met de auto naar Erfurt komt, kan parkeren in een van de vele parkings in het centrum van de stad. Hou er wel rekening mee dat deze door de drukte snel vol kunnen staan.
 • Het is ongeveer 15 minuten wandelen van het treinstation van Erfurt naar de kerstmarkt. Wie met de tram tot de markt wil komen, kan afstappen aan de haltes: Anger, Domplatz of Fischmarkt.
 1. Kerstmarkt in Leipzig bezoeken

Leipzig heeft de op een na oudste kerstmarkt van Duitsland die de Leipziger Weihnachtsmarkt heet. Elk jaar kun je deze kerstmarkt bezoeken het historische centrum van de stad, tegenover het oude stadhuis. Er staan meer dan 250 kraampjes vol geschenken, traditionele werken en lekker eten.

In het Finse dorp op Augustusplatz staan heel wat tenten in Scandinavische stijl die voorbijgangers verleiden met inheemse delicatessen zoals gerookte zalm en glögi (glühwein met bessen). De kerstmarkt van Leipzig is de thuisbasis van de grootste adventskalender ter wereld, een verheven Saksische sparrenboom, een reuzenrad en een sprookjesbos waar kinderen de kerstman kunnen ontmoeten. Meer info op de website.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Leipzig kan bezoeken?

 • 28/11 t/m 23/12/2023.

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

 • Marktplatz, Augustusplatz en de aanliggende straten

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt in Leipzig?

Wegbeschrijving

 • Wie met de auto naar Leipzig komt, kan parkeren kan op de parking van Augustusplatz of gebruikmaken van de P+R-spots in het centrum.
 • Reis je met het openbaar vervoer, dan kan je uitstappen bij de haltes Markt en Wilhelm-Leuschner-Platz.
 1. Kerstmarkt in Nürnberg bezoeken

De Christkindlesmarkt in Nürnberg is een van de bekendste kerstmarkten ter wereld. Je waant je hier in een charmant wintersprookjesland, bezaaid met pittoreske houten kraampjes en ouderwetse carrousels. Vanaf eind november zijn de kerstkraampjes hier prachtig versierd met slingers en rood-witte doeken.

Een reeks evenementen en vieringen vullen de betoverende sfeer aan, waardoor de Christkindlesmarkt in Nürnberg, ook bekend als het 'kleine stadje van hout en stof', een van de beste kerstmarkten van Duitsland is. Meer info op hun website.

TIP: Geniet van de sfeer, leer de geschiedenis kennen en proef culinaire hoogstandjes tijdens een culinaire kersttour in Neurenberg.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Nürnberg kan bezoeken?

 • 28 november tem 24 december 2023

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

 • Kraampjes staan verspreid door de straten van het oude centrum

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt in Neurenberg?

Wegbeschrijving

 • Kom je met de auto dan kan je gratis parkeren in een van de parkings in het centrum.
 • Het treinstation ligt net buiten het centrum. Vanaf hier wandel je ongeveer 15 minuten tot aan de kerstmarkt.
 1. Kerstmarkt in Berlijn bezoeken

Berlijn wordt vaak beschouwd als de hoofdstad van de kerstmarkten. De stad heeft ongelooflijk veel variëteiten aan kerstmarkten waar kunstenaars, juweliers en muzikanten bezoekers aantrekken. De gevarieerde mix van chalets, de handgemaakte kerstversieringen, de sfeerverlichting en de vele geuren die uit de kraampjes tevoorschijn komen, transformeren de Duitse hoofdstad in december tot een magisch winterwonderland.

De populairste kerstmarkten van Berlijn vind je in het kasteel van Charlottenburg en naast de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Ook zijn de kerstmarkten op het dak van Klunkerkranich, de traditionele ecomarkt op Kollwitzplatz, en de Spandau-kerstmarkt zeker een bezoekje waard. Meer info op hun website.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Berlijn kan bezoeken?

 • 27/11 t/m 31/12/23

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

 • In elke buurt is wel een kerstmarkt te vinden.
 • De grootste en mooiste kerstmarkten vind je in Spandau, Gendarmenmarkt, Opernpaleis, Charlottenburg en naast de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt in Berlijn?

Wegbeschrijving

 • Zowel in het centrum als rond Berlijn zijn er heel wat parkings waar je de auto een dag kan parkeren.
 • Het openbaar vervoer in Berlijn is erg goed geregeld, je kan overal geraken met de trein, tram, metro of bus.

WANDELTIP: Download onze gratis stadswandeling Berlijn, zo zie je de mooiste plekjes van de stad.

 1. Kerstmarkt in Trier bezoeken

Deze 2000 jaar oude stad heeft tussen zijn oude historische gebouwen een prachtige kerstmarkt opgebouwd. De relatief kleine kerstmarkt van Trier staat in de schaduw van de reusachtige Dom en telt zo'n 100 houten kerstkraampjes waar je nog echte leuke kerstcadeaus kan kopen zoals handgeblazen glaswerk, keramiek of houten speelgoed. Opwarmen kan je bij de gezellige kraampjes waar glaasjes glühwein en warme pannenkoekjes aangeboden worden. Meer info op de website.

Download hier onze kerstwandeling door Trier, tijdens deze wandeling kom je langs de mooiste plekjes van de stad.

📅 Wanneer kan je de kerstmarkt van Trier bezoeken?

 • 24 november tot 22 december 2023 (gesloten op 26 november)

Waar kan je de kerstmarkt van Trier vinden?

 • Bij de Dom van Trier op de middeleeuwse Hauptmarkt

Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt van Trier?

 • Hotel Restaurant Frankenturm ligt in het centrum van Trier op 300 meter wandelen van het beroemde ‘Dom van Trier’. De kamers in dit hotel zijn ruim en modern ingericht en hebben een eigen badkamer.
 • Liever romantisch overnachten tijdens deze magische periode? Romantik Hotel Zur Glocke bevindt zich in het centrum van Trier op 2 minuten wandelen van de Grote Markt. In de buurt van het hotel liggen er heel wat bars en restaurants waar je ’s avonds gezellig kunt dineren.
 1. Kerstmarkt in Stuttgart bezoeken

Met meer dan 280 prachtig gedecoreerde kerstchalets heeft ook Stuttgart een van de grootste kerstmarkten van Duitsland. Op de binnenplaats van het oude paleis vinden dagelijks kerstconcerten plaats en het stadhuis is omgetoverd tot een gigantische adventskalender.

De ouderwetse carrousels, de sprookjesachtige grot en de traditionele miniatuurspoorlijn met stoomlocomotief zijn een paradijs voor kinderen. Naast de gebruikelijke peperkoek en geroosterde kastanjes, heeft de kerstmarkt van Stuttgart ook een Zwabische culinaire specialiteit: de Maultaschen, een gigantische ravioli gevuld met gehakt en spinazie. Meer info op hun website.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Stuttgart kan bezoeken?

 • 29 november tem 23 december 2023

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

 • Neuen Schloss, Königsbau, Karlsplatz, Schillerplatz, Alten Schloss, Marktplatz

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt van Stuttgart?

Wegbeschrijving

 • Wie met de auto naar Stuttgart komt, kan de bewegwijzering volgen naar de voorziene parkeerplaatsen.
 • Omdat de kerstmarkt zich in het oude centrum van de stad bevindt, kan je heel gemakkelijk het openbaar vervoer gebruiken.
 1. Kerstmarkt in Lübeck bezoeken

De historische binnenstad van Lübeck ademt nog steeds de sfeer van de middeleeuwen. De kerstperiode is een prachtige tijd om deze Hanzestad een bezoekje te brengen. Lübeck wordt niet voor niets de "Kerststad van het Noorden' genoemd. Verspreid over de oude binnenstad, vind je verschillende kerstmarkten, de ene al wat groter dan de andere.

De kerstmarkt op de Marienplatz (het centrale plein) is prachtig versierd met chalets, kerstlichtjes en grote kerstbomen. Bij de verschillende stands vind je handgemaakte producten, sieraden, speelgoed, allerlei leuke kerstcadeaus én lekkernijen. Proef zeker eens van de Lübeck marsepein of neem het mee als cadeautje. Bezoek je Lübeck voor de eerste keer? Download dan zeker onze stadswandeling Lübeck.

📅 Wanneer kan je de kerstmarkt van Lübeck kan bezoeken?

 • 27 november tem 30 december 2023.
 • Op 25 december zijn de kerstmarkten gesloten.

Waar kan je de kerstmarkten vinden?

 • Traditionele kerstmarkt op het marktplein, kerstkwartier aan de Schrangen, kerstmarkt op de Koberg, bij het kerkhof van St. Marien, in het Heilige Geestziekenhuis, in de Petrikerk en het Hoghehus.

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkten in Lübeck?

 • Op 5 minuten wandelen van het marktplein, ligt het charmante Hotel Haase, daterend uit 1304.
 • Naast de Holstentorpoort, in het oudste bakstenen gebouw van Lübeck kan je overnachten in het elegante Hotel Anno 1216. Alle kamers beschikken over unieke antieke stijlelementen.

LEESTIP: Mis niets tijdens je verblijf met onze reisgids Mecklenburg-Vorpommern, inclusief stadswandeling

 1. Kerstmarkt in Hamburg bezoeken

In november en december staat Hanzestad Hamburg volledig in het teken van de traditionele kerstsfeer. De Duitse havenstad aan de rivier de Elbe telt meer dan 15 kerstmarkten elk met een eigen karakter. De sfeervolle grachten en historische bezienswaardigheden schitteren door duizenden lichtjes

Wandel langs de verschillende houten kerstkraampjes met kraampjes vol Duitse kerstlekkenrijen, kerstartikelen en ambachtelijke kunst op de Rathausmarkt of flaneer over de boulevard van de Jungfernstieg waar je de kerstman kan ontmoeten en een ritje kan maken op het immense reuzenrad. Het hoogtepunt tijdens je bezoek aan Hamburg is ongetwijfeld de jaarlijkse kerstparade die elke zaterdag door de binnenstad trekt. Meer info op de website.

📅 Wanneer kan je de kerstmarkt van Hamburg bezoeken?

 • 27/11 t/m 23/12/2023.

Waar kan je de kerstmarkten vinden?

 • Kerstmarkt in St.Petri, in Gerhard-Hauptmann-Platz, Santa Pauli,Winterpride St.George, Harburg Rathaus, Bergedorf enzoverder.

Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt van Hamburg?

 • Hotel Hafen Hamburg ligt op 3 minuten wandelen van de rivier de Elbe en de Reeperbahn. Het hotel biedt traditionele kamers met maritieme antiekstukken en een geweldig uitzicht op Hamburg en de haven.
 • In PIERDREI Hotel HafenCity Hamburg heeft een uitstekende ligging in de Speicherstadt nabij tal van bezienswaardigheden zoals de Elbphilharmonie en winkelstraat Mönckebergstraße. Je kan er ruime (familie)kamers boeken.

TIP: Boek je treinreis naar Hamburg tijdens de kerstperiode! Zo hoef je ter plekke geen tijd te verliezen aan het zoeken van een parkeerplaats.

 1. Kerstmarkt in Rothenburg ob der Tauber bezoeken

Een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland ligt in Rothenburg ob der Tauber, een Beiers stadje met oude vakwerkhuizen, rode daken en gezellige geplaveide straten. In het midden van de middeleeuwse wijk, verandert de 15e-eeuwse Reiterlesmarkt de stad in een levende kerstkaart.

Doe mee met begeleide fakkeltochten, proef van oude Duitse gebakjes en bezoek het kerstmuseum dat hele jaar door vol staat met historische decoraties. Na een bezoekje aan de stad zul je wel snappen waarom ze Rothenburg ob der Tauber de Duitse hoofdstad van Kerstmis noemen. Meer info op hun website.

📅 Datum wanneer je de kerstmarkt van Rothenburg ob der Tauber kan bezoeken?

 • 1 tem 23 december 2023

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

 • Marktplatz en de omliggende straten

🛌 Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt in Rothenburg ob der Tauber?

Wegbeschrijving

 • Buiten het centrum zijn voldoende parkeerplaatsen waar je de auto voor een dag kan parkeren.
 • In het centrum rijden bussen die je dicht naar de kerstmarkt brengen.

WANDELTIP: Wil je ook Rothenburg ob der Tauber bezoeken? Download onze reisgids met een wandeling in het historische centrum van Rothenburg ob der Tauber.

 1. Kerstmarkt in Essen bezoeken

Of bezoek dit jaar eens de kerstmarkt van Essen, een van de mooiste in Duitsland. Verspreid over de stad vind je meer dan 250 kerstkraampjes vergezeld door handelaren uit verschillende regio's en landen. Hierdoor vind je er een gevarieerd aanbod van lokale en internationale artikelen zoals houtsnijwerken uit Zuid-Tirol, sieraden uit India en hapjes uit Peru. De belangrijkste markt vind je op de Kennedyplatz en op de Willy Brandtplatz kan je een gigantische kerstboom bewonderen. Meer info op de website.

📅 Wanneer kan je de kerstmarkt van Essen bezoeken?

 • 17 november tot 23 december 2023 (gesloten op 26/11/23)

Waar kan je de kerstmarkt vinden?

Waar overnachten tijdens je bezoek aan de kerstmarkt van Essen?

 • Motel One Essen bevindt zich op de Kennedyplatz, op wandelafstand van het station en beschikt over moderne accommodatie met ontbijtbuffet.
 • Het traditionele Hotel Essener Hof is ook ideaal gelegen, nabij de kerstmarkt van Essen en biedt stijlvolle kamers, een rustige binnenplaats en een gezellige bar.
 1. Filmpje: wandel alvast mee over de kerstmarkt van Keulen

Benieuwd hoe de kerstmarkt van Keulen eruit ziet? In deze video zie je alvast de mooiste plekjes van de kerstmarkt. Als je de stad en de wondermooie omgeving in het echt wil zien, zal je natuurlijk zelf naar Keulen moeten afzakken.

 1. Download onze gratis reisgidsen Duitsland

Wil jij ook graag Duitsland zo goed mogelijk verkennen? Dat kan! Download onze gratis reisgidsen en mis niets van je verblijf!

BeierenBerlijnDuitse AlpenstrasseEifelHarzMecklenburg-VorpommernMoezelstreekNedersaksenRijnlandRomantische StrasseRuhrgebied en UrbananaSaarlandSprookjesroute DuitslandZwarte Woud
Reisgids BeierenReisgids BerlijnReisgids Duitse AlpenstrasseReisgids EifelReisgids HarzReisgids Mecklenburg-VorpommernReisgids MoezelReisgids NedersaksenReisgids RijnlandReisgids Romantische StrasseReisgids Ruhrgebied en UrbananaReisgids SaarlandReisgids Sprookjesroute DuitslandReisgids Zwarte Woud

Op reis naar Duitsland? Nog op zoek naar inspiratie voor je autovakantie? Download dan ook zeker onze rondreizen en uitgestippelde wandelingen, zo mis je niets van het prachtige land. Bekijk ons volledige aanbod rondreizen in Duitsland.

Kerstmarkt Keulen

Gratis reisgids Keulen downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 25 december 2023 - Verloove

Was heel handig bij ons bezoek en hebben GEEN opmerkingen .

- 9 december 2022 - San

Top kerstmarkt 🎅🏻 🤶🏻 🎄👍🏼

- 19 november 2022 - Willy Devalkeneer

De reisgids Kerstmarkten Keulen omvat een prachtig duo: een verrijkende stadswandeling in combinatie met een hemelse kerstsfeer. Ontdekken en genieten ... go for it, don't miss it!

- 17 november 2022 - WALTER VAN DAM

Heel goede gedetailleerde gids! Lijkt mij zeer bruikbaar voor ons bezoek van Keulen in december! grtjs walter

- 15 november 2022 - Boudewijn

Mijn oprechte dank voor de begeleidende info -gidsen. Na Brussel zijn wij de volgende uitstap aan het plannen... Uw gratis brochure was een dankbare begeleider... nogmaals dank namens mij en mijn vrouw.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?