FB

Frankfurt wandelroute vol superlatieven

Frankfurt wandelroute vol superlatieven

841 x gedownload30 ervaringen
  • Startpunt: Am Hauptbahnhof, Frankfurt
  • Eindpunt: Am Hauptbahnhof, Frankfurt
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 9,5 km
  • Duur: 5 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Ja (soms een ommetje maken)
  • Toeristische dienst Frankfurt

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Frankfurt: wandelen tussen extremen

Wandelen in Frankfurt is van de ene verbazing in de andere terecht komen. Frankfurt is een stad van superlatieven en de wandelroute brengt je langs deze unieke bezienswaardigheden. Kantoorgebouwen van meer dan 300 meter hoog, shoppingcentrum met de langste roltrap, kilometerslange autovrije winkelstraat, een 'fressgasse' of 'eetstraat', meer dan 30 musea, een volledig origineel heropgebouwde oude stadskern. Kortom deze wandeling in Frankfurt is een échte belevenis.

Frankfurt

Gratis stadswandeling Frankfurt downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Frankfurt: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

30 ervaringen

- 10 november 2018 - Freya

De gids over Frankfurt is een ideale manier om de eerste stappen in de stad te zetten. Met dit als basis kan je verder zelf op ontdekking gaan.

- 3 april 2018 - Dirk Thijs

we hebben de wandeling volledig gedaan, maar is wel vrij saai u ziet het oude centrale deel van de stad, volgens plat getreden paden en ondanks er heel wat meer te ontdekken valt ! Al bij al, Frankfurt is maar half zo boeiend als Düsseldorf

- 17 januari 2018 - Hilde

Heb de wandeling gedeeltelijk gedaan, na een museumbezoek. Op korte tijd goede indruk gekregen van deze veelzijdige stad - het oude centrum, de moderne hoogbouw, winkelwandelstraten, mooie parkengordel en esplanade aan de oever van de Main.

- 11 juli 2017 - karine

Zoals vaak : zeer goede route om efficiënt veel van de stad te zien. Zeer gevarieerd aanbod op de route en leuke vergezichten.

- 6 juni 2017 - Chun

Geparkeerd aan P+R Neu Isenberg. Volledig gratis. Enig probleem is de S-BAHN ticket Neu Isenberg van het station naar Frankfurt HBF was +/- 5 euro enkel rit. Heen en terug was 10 euro, dus kan je beter in de betaalparkings parkeren.

Gratis stadswandeling Frankfurt downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?