FB

Kerstmarkt Düsseldorf 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling

Download Düsseldorf stadswandeling

Kerstmarkt Düsseldorf 2018 bezoeken. Uitgestippelde wandeling

720 x gedownload126 ervaringen
  • Startpunt: Schadowstraße, Düsseldorf
  • Eindpunt: Heinrich-Heine-Allee, Düsseldorf
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 2,2 km
  • Duur: 2 uur
  • Wegdek: Verhard

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Download de wandelroute + kaart en beleef de kerstmarkten Düsseldorf op z'n mooist

Deze wandelroute langs de kerstmarkt van Düsseldorf start bij de nieuwste kerstmarkt, deze aan de Shadowstrasse. Meteen is de toon gezet voor een mooie wandeling langs de kerstmarkten van Düsseldorf. Uiteraard vergeten we de winkelstraten niet waarvan de beroemdste wellicht de Königsallee is. Ga je meerdere dagen naar Düsseldorf dan kan je ook nog een museum bezoeken en genieten van de wandelpromenade langs de Rijn.

Data kerstmarkt Düsseldorf: 22/11 t/m 30/12/18 (niet op 25/11 en 25/12)

Kerstmarkt Düsseldorf

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Düsseldorf: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

126 ervaringen

- 6 januari 2018 - rudy

De daguitstap was zeker te kort, er was nog zo veel te zien . We hadden het goed getroffen voor de kerstmarkt ER WAS SNEEUW die dag . De pleintjes met de kraampjes waren leuk met elk zijn thema. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

- 29 december 2017 - Rik Sauwen

We hebben de diverse wandelingen door elkaar gebruikt tijdens een tweedaags verblijf; hierdoor hebben wij Altstadt grondig verkend, de kerstmarkten eveneens en daar bovenop nog de gewone levensmiddelenmarkt (een aanrader). Dan was er nog tijd om het Hetjensmuseum te bezoeken, het belangrijkste keramiekmuseum van Europa! Düsseldorf: Een fijne ervaring!

- 28 december 2017 - MC Govaerts

Goede wandeling, heel goed te doen op een halve dag als je wil. Kijk zeker ook eens rond in de oude stad: dichtbij de Rijn is een heel mooie wandelallée. De oude stad telt heel wat kerken, brugjes en standbeelden. Zeker de moeite om daar eens rond te zwerven!

- 23 december 2017 - Hendrik

We hebben een leuke uitstap langs de kerstmarkten kunnen maken . Mooie stad vooral voor shopping zullen de dames zeer tevreden zijn , wat een ontelbare winkels en winkelcentra. Nu stond er wel in dat bij Engelen kerstmarkt terrasjes zouden zijn , maar deze waren hier niet aanwezig. Zeker om terug te doen.

- 22 december 2017 - Karina

Dankzij deze route mis je geen enkel stalletje!ik ga zeker nog eens terug om de stad te ontdekken met prachtige gebouwen en winkels.

Gratis stadswandeling Düsseldorf downloaden

Download Düsseldorf stadswandeling

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?