Waar overnachten in Keulen? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Keulen? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

12 december 2023 in Keulen2 reacties

Waar overnachten in Keulen? Onze favoriete verblijven in Keulen

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Keulen heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Keulen!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Boutiquehotel Maison Marsil

Maison Marsil is een boutiquehotel in het hartje van het historisch stadscentrum van Keulen. In de buurt van dit hotel liggen heel wat gezellige bars en restaurants waar je zalig kunt dineren. Er zijn zowel standaardkamers als suites met elk een eigen badkamer en minibar.

Je overnacht hier vanaf €119/nacht. Meer info en boeken.

  1. Koncept Hotel International

Een andere aanrader is het Koncept Hotel International, een stijlvol hotel op wandelafstand van de Neumarkt (10 minuten). Dit modern ingerichte hotel beschikt over ruime kleurrijke kamers met uitzicht over de stad en voorzien van alle moderne faciliteiten die je kan wensen tijdens je verblijf. Ontbijt kan je kopen in de lobby, of je kan de stad in trekken en lekker brunchen. Meer info en boeken.

  1. Hostel die Wohngemeinschaft

Liever wat minder uitgeven tijdens je verblijf in Keulen? Neem dan zeker een kijkje bij Hostel die Wohngemeinschaft. Deze accommodatie bevindt zich in het centrum van de stad en is ideaal voor backpackers en alleenreizigers. Hier kun je overnachten in een slaapzaal of privékamer met gedeelde badkamer vanaf €28/nacht. Meer info en boeken.

  1. Ameron Köln Hotel Regent

Het Ameron Köln Hotel Regent ligt op 15 minuten rijden van het centrum van Keulen vlak naast het Braunsfeld stadspark. In het viersterrenhotel heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de fitnessruimte en de sauna. Hier kun je heerlijk ontspannen na een dagje stappen in de stad.

Een kamer boek je hier vanaf €88/nacht. Meer info en boeken.

  1. Residenz am Dom Boardinghouse Apartments

Overnachten in een typisch Keulens appartement en dit in het hart van de stad? Residenz am Dom Boardinghouse Apartments is rolstoel toegankelijk en heeft een 24/7 lobby. Royaal appartement met balkon op een top locatie. Uitstekende wifi-verbinding en beschikt over een heerlijk zwembad en jacuzzi. Meer info en boeken

  1. Haus Enteresan

Overnacht je liever in een appartement tijdens je verblijf in Keulen? Haus Enteresan ligt in het centrum van de stad aan de oevers van de Rijn. Deze accommodatie verhuurt appartementen van 2 tot 4 personen. Je overnacht er vanaf €93/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Stadtpalais

Hotel Stadtpalais bevindt zich in het centrum van Keulen, vlak naast het Pyramiden Park. Het treinstation Köln Messe ligt op 10 minuten wandelen en is je verbinding met de andere kant van de stad. Het viersterrenhotel heeft ruime kamers en er is ook een Finse sauna aanwezig.

Gasten overnachten hier vanaf €123/nacht. Meer info en boeken.

  1. Excelsior Hotel Ernst am Dom

Hou je van luxe en geef je graag iets meer uit voor je verblijf in Keulen? Het Excelsior Hotel Ernst am Dom is een vijfsterrenhotel in het hartje van de stad. Het hotel heeft ruime luxekamers en suites, een fitnessruimte en een eigen restaurant met één Michelinster waar je zalig kunt dineren.

Je overnacht hier vanaf €235/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Sandmanns am Dom

Hotel Sandmanns am Dom bevindt zich tussen de Sint-Andreaskerk en het Aartsbisdom van Keulen. Het Keulen Hauptbahnhof en het Kölner Dom liggen op vijf minuten wandelen. Het driesterrenhotel biedt ruime en moderne tweepersoonskamers aan met een eigen badkamer.

Je overnacht hier vanaf €100/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Domstern

Hotel Domstern ligt in het centrum van Keulen op 500 meter wandelen van de Oevers van de Rijn. Het driesterrenhotel heeft de ideale ligging om de stad te verkennen, zo liggen het Kölner Dom en het Aartsbisdom van Keulen op amper 10 minuten wandelen. In dit hotel overnacht je vanaf €99/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Classic Hotel Harmonie

Classic Hotel Harmonie ligt in het centrum van Keulen op 5 minuten wandelen van het Köln Hauptbahnhof. Het driesterrenhotel heeft een eigen restaurant en is gevestigd in een oud herenhuis met ruime en verzorgde tweepersoonskamers. Je overnacht hier al vanaf €88/nacht. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan het Ruhrgebied met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door het Ruhrgebied? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Ruhrgebied en Urbanana en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordrijn-Westfalen (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Ruhrgebied en Urbanana hier.

Keulen

Gratis stadswandeling Keulen downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 3 maart 2024 - T.Noordijk

Goede tips, heb een goed adres kunnen boeken.

- 30 januari 2022 - lenie huijbers

Royal Leonardo was ons hotel aan een mooi park met uitzicht op een meertje! Goede kamers met fijne bedden en heerlijk, uitgebreid ontbijtje. Fijn met de tram naar het centrum waardoor je meer van Keulen te zien krijgt dan alleen het centrum. Op onze route kon je uitstappen voor de Belgische Wijk. Bijzonder gezellig wijkje met veel leuke winkeltjes, terrasjes ( in de zomer) en hier en daar leuke Graffiti. Ook de wijk Ehrenfeld met aangrenzend een architectonisch prachtige nieuwe moskee (met de mogelijkheid deze ook van binnen te zien) is aanbevelingswaardig. Het waren bijzonder leuke dagen met veel bezienswaardigheden, winkels en leuke restaurantjes. Doen, zou ik zeggen !

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?