FB
Premium

8-daagse rondreis Andalusië met huurauto: Route + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

8-daagse rondreis Andalusië met huurauto: Route + kaart

2 491 x gedownload10 ervaringen
  • Startpunt: Malaga Airport, Spanje
  • Eindpunt: Malaga Airport, Spanje
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 1200 km
  • Duur: 8 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toeristische dienst Andalusia

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Rondreizen Andalusië 8 dagen fly & drive va. € 599

Rondreizen Andalusië 8 tot 15 dagen fly & drive

We brengen je opnieuw naar de mooiste plekjes van Andalusië, inclusief een uitgebreid roadbook. Telkens verblijf je op meerdere locaties. Rondreizen met verschillende thema's en ook beschikbaar als fly & drive.

va.599
Ontdek ze nu

Autoroute en motorroute Andalusië met Granada, Ronda en Sierra Nevada

Met deze rondreis Andalusië verblijf je in de 2 uithoeken van deze populaire vakantieregio. Er is voor elk wat wils: natuur, cultuur, de witte dorpjes, de kust, wandelen tussen natuurwonderen of op een pad langs een bergwand en nog veel meer.

Het eerste verblijf ligt in Montefrio, ideaal voor een uitstap naar Granada, zelfs Cordoba is nog te doen vanuit deze logies. De transfer naar je volgende verblijf kan je via de snelste route of je doet dit via bijzondere plaatsjes Archidona en Antequera met het natuurwonder El Torcal.

Je tweede verblijf ligt in Ojén, op goed 70 km van Ronda. Ter plaatse kan je genieten van de fraaie natuur en een ruim aanbod aan wandelingen. Wie dat wil kan een uitstap maken naar Málaga en eventueel naar de kust met Marbella. Wie zin heeft in een goed beveiligde bergflankwandeling met adembenemende uitzichten kiest misschien voor de avontuurlijke wandeling van de Caminito del Rey. Deze rondreis biedt een mix van hoogtepunten en bijzondere plekjes.

Andalusië

Gratis rondreis Andalusië downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Andalusië

Ontdek Andalusië via 6 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. 3 autoroutes, waaronder de mooiste route van Andalusië maken deze reisgids compleet. Uiteraard veel praktische info voor een bezoek aan het Alhambra en de wandelroute Caminito del Rey. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Andalusië: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

10 ervaringen

- 6 september 2018 - Paul Helsen

Interessant document, mooi beschreven.

- 28 augustus 2018 - Servé

Bravissimo, ga zo door, dan ga ik elke keer met plezier erop uit.

- 11 november 2016 - Jos

Gebruik dit als leidraad om mijn reis voor te bereiden. Geeft nogal een goed overzicht wat (toeristisch) aantrekkelijk is in Andalusië, maar zal wel op zoek moeten gaan naar meer gedetailleerde informatie. De gids van Granada bv is zeer bruikbaar hiervoor.

- 9 juni 2015 - luc abé

hebben niet dezelfde route genemen, wel als info om onze vakantie zelf te bepalen. Zijn in 12 dagen van Malaga naar Antequera gereden,na 3 overnachtingen door naar Cordoba via Priego de cordoba, na 2 overnachtingen naar Baeza en Ubeda, vandaar naar Granada (3 overnachtingen) en tot slot nog 2 dagen strandvakantie in Torremolinos. Prachtige streek, mooie natuur en vooral schat aan cultuur,tijd tekort Andalusie is de moeite waard al hebben we maar een stukje van het oostelijke gedeelte gezien.

- 8 juni 2015 - Hendrikx Chris

We hebben nu enkel Ronda aangedaan en de trip allen al was de moeite waard. Ronda zelf is uniek en als je alles wil zien heb je toch een ganse dag nodig. Wij hebben er alleszins van genoten!

Gratis rondreis Andalusië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?