Stadswandeling Sevilla, ontdek het mooiste van de stad

Volledige reisgids kopen voor € 10

Stadswandeling Sevilla, ontdek het mooiste van de stad

2 908 x gedownload190 ervaringen
  • Startpunt: Plaza Puerta de Jerez, Sevilla
  • Eindpunt: Calle Temprado, Sevilla
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 10,3 km
  • Duur: 2 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk
  • Toeristische dienst Sevilla

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

4-daagse Sevilla in het charmante boutique 4* hotel Casa Romana **** in het hart van de stad. Inclusief ontbijtbuffet en een drankje in de bar. Bepaalde periodes 4de nacht gratis.

Met deze route (10,3 km) kom je langs Real Alcazar, Santa Cruz en alle andere bezienswaardigheden

Met deze wandelroute van Sevilla kom je voorbij alle belangrijke bezienswaardigheden van deze Andalusische stad. We wandelen in Sevilla door parken en tuinen. Komen op de Spaanse Plaats, langs talrijke musea en uiteraard vergeten we het Real Alcazar niet, de kathedraal met zijn Giralda die je een mooi uitzicht biedt over Sevilla. Misschien heb je wel zin in een tochtje met de paardenkoets? Dat kan op het plein aan de Giralda en het Aartsbisschopelijk paleis.

Andalusië op z'n mooist in de wijk Santa Cruz

We geven je de gelegenheid om door de mooiste Andalusische wijk te wandelen: Santa Cruz en een paar unieke gebouwen te bewonderen. Kortom er staat je heel wat te wachten en je zal deze wandeling wellicht moeten verdelen over meerdere dagen, maar dat kan je niet erg vinden.

Sevilla stadswandeling

Gratis stadswandeling Sevilla downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Sevilla: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde
Patrick Vanrysselberghe

190 ervaringen

- 13 september 2019 - Katrien de Bruijne

Mooie route waarmee je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla komt. Je kan de route in één keer lopen, maar wij hebben ze in 2 gesplitst om volop van de omgeving te kunnen genieten...en van de tapas. 😊 We hadden de route uitgeprint om makkelijk de tekst te kunnen lezen van wat we tegenkwamen, en hebben ook gps route aangezet. Dan weet je zeker dat je goed zit! Dank je wel reisroute.be voor deze mooie route.

- 12 september 2019 - Theo Lenders

Mooie wandeling, volledig gevolgd, komt op de meeste belangrijke plekken in de stad. Je moet wel goed opletten dat je de juiste straatjes vind.

- 19 augustus 2019 - Kees en Ria Lourens

Omdat mijn echtgenote licht gehandicapt is, hebben wij de stadswandeling Sevilla in delen, verspreid over meerdere dagen bewandeld. De Stadswandeling leent zich daar prima voor om hem in delen uit te voeren, mede omdat wij in Sevilla altijd een hotel in het centrum hebben. Route en beschrijving van de stad Sevilla zijn heel duidelijk en uitvoerig. Van harte aanbevolen.

- 30 juli 2019 - Jan

Mooie wandeling en uitgebreide uitleg over de stad .

- 12 juni 2019 - Rende

Duidelijke stadswandeling. Wij gaan pas in september een bezoek brengen aan Sevilla. Pas dan kunnen we oordeel geven. Dat geld ook voor de tips. Maar een cheque is natuurlijk altijd welkom.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?