FB

Stadswandeling Sevilla, ontdek het mooiste van de stad

Volledige reisgids kopen voor € 10

Stadswandeling Sevilla, ontdek het mooiste van de stad

1 454 x gedownload164 ervaringen
  • Startpunt: Plaza Puerta de Jerez, Sevilla
  • Eindpunt: Calle Temprado, Sevilla
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 10,3 km
  • Duur: 2 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk
  • Toeristische dienst Sevilla

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

4-daagse Sevilla in het charmante boutique 4* hotel Casa Romana **** in het hart van de stad. Inclusief ontbijtbuffet en een drankje in de bar. Bepaalde periodes 4de nacht gratis.

Met deze route (10,3 km) kom je langs Real Alcazar, Santa Cruz en alle andere bezienswaardigheden

Met deze wandelroute van Sevilla kom je voorbij alle belangrijke bezienswaardigheden van deze Andalusische stad. We wandelen in Sevilla door parken en tuinen. Komen op de Spaanse Plaats, langs talrijke musea en uiteraard vergeten we het Real Alcazar niet, de kathedraal met zijn Giralda die je een mooi uitzicht biedt over Sevilla. Misschien heb je wel zin in een tochtje met de paardenkoets? Dat kan op het plein aan de Giralda en het Aartsbisschopelijk paleis.

Andalusië op z'n mooist in de wijk Santa Cruz

We geven je de gelegenheid om door de mooiste Andalusische wijk te wandelen: Santa Cruz en een paar unieke gebouwen te bewonderen. Kortom er staat je heel wat te wachten en je zal deze wandeling wellicht moeten verdelen over meerdere dagen, maar dat kan je niet erg vinden.

Sevilla stadswandeling

Gratis stadswandeling Sevilla downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Sevilla: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde
Patrick Vanrysselberghe

164 ervaringen

- 21 september 2018 - josevdls

Wanneer wij een stedentrip plannen, nemen wij altijd de geprinte versie van de stadswandelingen van Reisroutes mee. Heel erg compleet!!

- 13 september 2018 - Bwi

Wat een fijne gids. Ga pas in november, maar ga die stadswandeling zeker maken. Ons appartement zit bijna langs de route.

- 12 september 2018 - Marloes

Leuke wandeling waarbij je door mooie stukken van Sevilla komt, vooral een aantal prachtige parken. Het zou fijn zijn als er informatie over openingstijden toegevoegd kan worden.

- 9 september 2018 - Erik Van den Driessche

We hebben de gids doorgenomen voor ons vertrek. Ik had de route gedownload op de GPS. Maar ter plaatse hebben we dan toch de "hop on/hop off - bus" gekozen. De route was wat lang om te voet te doen vooral wegens de hoge temperaturen (eind de 30 graden Celsius, zelfs 40 graden). Toch hebben we de hoogtepunten van de route gekozen als halteplaatsen: het Alcazar Real, de Giralda, Puerto de Jerez, Plaza de Espana en het nabijgelegen park Maria Luisa, Triana, La Macarena, Santa Cruz wijk en de verkeersvrije straten in het centrum. De gids was een geweldig hulpmiddel om de absolute toppers voor ons tweedaags verblijf te kiezen.

- 31 juli 2018 - [email protected]

Voor de voorpret al de wandeling opgezocht, we gaan pas in oktober De routes leiden je altijd langs leuke plekken in een stad, dat verwacht ik nu ook weer.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?