FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "8-daagse rondreis Andalusië met huurauto: Route + kaart"

10 ervaringen

- 6 september 2018 - Paul Helsen

Interessant document, mooi beschreven.

- 28 augustus 2018 - Servé

Bravissimo, ga zo door, dan ga ik elke keer met plezier erop uit.

- 11 november 2016 - Jos

Gebruik dit als leidraad om mijn reis voor te bereiden. Geeft nogal een goed overzicht wat (toeristisch) aantrekkelijk is in Andalusië, maar zal wel op zoek moeten gaan naar meer gedetailleerde informatie. De gids van Granada bv is zeer bruikbaar hiervoor.

- 9 juni 2015 - luc abé

hebben niet dezelfde route genemen, wel als info om onze vakantie zelf te bepalen. Zijn in 12 dagen van Malaga naar Antequera gereden,na 3 overnachtingen door naar Cordoba via Priego de cordoba, na 2 overnachtingen naar Baeza en Ubeda, vandaar naar Granada (3 overnachtingen) en tot slot nog 2 dagen strandvakantie in Torremolinos. Prachtige streek, mooie natuur en vooral schat aan cultuur,tijd tekort Andalusie is de moeite waard al hebben we maar een stukje van het oostelijke gedeelte gezien.

- 8 juni 2015 - Hendrikx Chris

We hebben nu enkel Ronda aangedaan en de trip allen al was de moeite waard. Ronda zelf is uniek en als je alles wil zien heb je toch een ganse dag nodig. Wij hebben er alleszins van genoten!

- 10 maart 2015 - J.NOTEBOOM

WE HEBBEN EEN STUK VAN DE ROUTE GEDAAN VAN PORTUGAL SEVILLA NAAR RONDA RICHTING MALAGA DE KUST DOEN WE IEDERE JAAR TOT AAN AQUILLAS HET IS ECHT DE MOEITE GEDAAN OP BEGIN MAART MOOI WEER.

- 1 februari 2015 - kamps

We hebben deze reis een beetje als leidraad gehanteerd maar hebben een grotere toute genomen. Via Granada naar Cordoba naar Sevlla. Vanuit Sevilla naar Park National de Donona. Zeer de moeite waard als je van de natuur en van vogels houdt. (flamingo's, kraanvogels, roofvogels enz.) Vervolgens nog gibraltar bezocht. Via de kust terug naar Malaga. Andalusie was zeer de moeite waard. In 7 dagen ongeveer 1250 km gereden met 2 overnachtingen in Granada.Wij hebben dit gedaan eind januari en hadden werkelijk schitterend weer. Ben Kamps

- 20 januari 2015 - freddy seynaeve

Jaren terug reeds Andalousië gedaan. ben van plan deze tocht over te doen. Deze REISROUTES GIDS zal mijn leidraad zijn ! Met dank.

- 19 januari 2015 - baert marc

Ik heb dit gedownload,maar ik heb deze reis nog niet ondernomen, dit komt nog wel. Uit ervaring met andere routes zal dit ook wel dik in orde zijn.

- 18 januari 2015 - Hans & Lucy

Kan er nog niets over vertellen, maar denken er aan om mogelijks deze zomer de route eens te doen, is voor ons naast de deur daar we in Portugal woonachtig zijn.

Rondreizen Andalusië 8 dagen fly & drive va. € 599

Rondreizen Andalusië 8 tot 15 dagen fly & drive

We brengen je opnieuw naar de mooiste plekjes van Andalusië, inclusief een uitgebreid roadbook. Telkens verblijf je op meerdere locaties. Rondreizen met verschillende thema's en ook beschikbaar als fly & drive.

va.599
Ontdek ze nu

Gratis rondreis Andalusië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?