Wandeling Antieke Rome, ontdek het Oude Centrum + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wandeling Antieke Rome, ontdek het Oude Centrum + kaart

4 531 x gedownload208 ervaringen
  • Startpunt: Piazza del Colosseo, Rome, Italia
  • Eindpunt: Piazza del Colosseo, Rome, Italia
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 9,7 km
  • Duur: 7 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk
  • Toeristische dienst Rome

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Rome 4 dagen winterpromoties incl. vlucht en hotel 2* en 4*

Rome 4 dagen winterpromoties incl. vlucht en hotel 2* en 4*

Onze promoties zijn steeds inclusief ontbijtbuffet en vlucht h/t met Brussels Airlines. Ontdek ze nu van een eenvoudig hotel tot een chic 5* hotel en volledige pdf-gids Rome inbegrepen.

Wandel met deze route door het oude Rome. In de voetstappen van de Romeinen ontdek je alle highlights, van Colosseum tot Pantheon

Het oude centrum en Antieke Rome kan je op één dag bezoeken. We starten in het antieke Rome met natuurlijk het Colosseum en de gerestaureerde overblijfselen van het oude centrum: het Forum Romanum. Daarna gaat het naar het Pantheon, het Piazza Navone, het Castel Sant'Angelo en de Villa Borghese met zijn park en musea. We keren tenslotte terug via de Spaanse trappen en de Trevifontein. Ontdek hier nog meer bezienswaardigheden in Rome.

Tours & tickets Rome: sla de wachtrij over

Rome is een fantastische stad maar je zal zien ... je bent er nooit alleen. Gun jezelf de vrijheid en sla de wachtrijen over. Koop je tickets via Ticketbar of via de site van GetYourGuide, zo kan je de wachtrijen overslaan bij bezienswaardigheden en monumenten. Zo zie je meer tijdens je bezoek aan Rome, je kan annuleren tot 24u voor aankomst.

Rome

Gratis stadswandeling Antieke Rome downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Rome

Ontdek Rome via 3 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 5

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Rome: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde
Patrick Vanrysselberghe

208 ervaringen

- 4 september 2019 - Franka hietbrink

reisroutes heel duidelijk. heel veel gezien dankzij de reisroutes

- 21 augustus 2019 - Ellen

Zeer knappe wandeling die alle highlights van het antieke Rome aandoet...zeker en vast een aanrader om je citytrip voor te bereiden! Ook de wandeling tussen pleinen & fonteinen laat een verrassend mooi stukje Rome zien...bedankt Reisroutes!

- 4 augustus 2019 - JP Keijers

Prima gids. De gox-routes zijn onmisbaar. Ze verlies je geen tijd met zoeken op kaart en heb je alle oog voor de omgeving.

- 24 april 2019 - Vennekens Camiel

Een heel duidelijke wandelgids die je door alle belangrijke bezienswaardigheden loodst en daarbovenop volstaat met weetjes. Laat toe om de reis in de beste omstandigheden voor te bereiden. Mijn eigenlijke reis is gepland voor begin Mei.

- 29 maart 2019 - P. Staartjes

Leuke opzet en prima te volgen, veel te zien en je kan hier wel een week rondlopen. Rome, echt een aanrader voor iedereen die cultuur wil snuiven, wil genieten van culinaire hoogstandjes of gewoonweg op een leuke Piazza een Prosecco of espresso drinken en de kleurrijke menigte aanschouwen die voorbij trekt. Wees wel op je hoede voor de vele straatverkopers die je met gewiekste praatjes geld uit zak proberen te kloppen :-).

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?