FB

Ervaringen "Wandeling Antieke Rome, ontdek het Oude Centrum + kaart"

179 ervaringen

- 16 augustus 2018 - luc hendrickx

Goede indeling met practische tips

- 15 augustus 2018 - Jan Van Gool

Bruikbare tips. Duidelijke route... Begeleidende commentaar is to the point. Blij met deze tocht! Eventueel zou je er een tijdsaanduiding kunnen aan toevoegen ofschoon iedereen langer of korter wil stilstaan bij een bezienswaardigheid. Bedankt!

- 15 augustus 2018 - Carine Balint

heel handig, met deze kaart mis je niets integendeel... je ziet meer

- 14 augustus 2018 - Lut Otte

In het najaar gaan we voor enkele dagen naar Rome! Deze geleide wandeling zal zeker van pas komen! Dank!

- 3 augustus 2018 - Danny Puystjens

een hele mooie reisgids heb er echt veel aan gehad ook alles zeer duidelijk echt tof!

- 3 augustus 2018 - Doortje van Hulst

Heel leuk, nu nog niet gebruikt, maar zal straks zeker goed van pas komen, ga zo door!

- 5 juli 2018 - Sandra Hutchison

We hebben de route Wandeling Antiek Rome gelopen. Helaas staat er wel een paar keer links i.p.v. rechts en andersom. Gelukkig hadden we de plattegrond er naast gelegd. De eerste helft van de route viel wat tegen, weinig te zien en je loopt lang langs het drukke verkeer van Rome. Ik had persoonlijk wat langer in de wijken rond willen dwalen, daar hadden we nu geen tijd meer voor.

- 20 maart 2018 - Els

We hebben het grootste deel van de wandeling door het oude centrum van Rome gelopen. Heel prettig om snel de massa bij het Colosseum te verlaten en door veel rustiger buurten te dwalen. De tweede dag hebben wij besteed aan een bezoek aan Ostia Antica, 20 km van Rome verwijderd en heel erg de moeite waard. Zouden we ooit nog eens terugkeren, dan overweeg ik zeker de 3 routes aan te schaffen.

- 13 november 2017 - An Louwagie

Alle 3 de routes gevolgd. Mooie wandelingen die je langs alle bezienswaardigheden gidst. Ook veel zaken die we in eerdere bezoeken aan Rome niet bezochten. Dag 1: Oude Rome - deel 1 (met inbegrip van bezoek Colloseum en Palatijn/Forum) Dag 2: Pleinen en Fonteinen Dag 3: Vatikaan Dag 4: Oude Rome deel 2 (vanaf Circus Maximus) Dag 5: de 'restjes' :-) Opgelet: sommige kerken zijn enkel 's morgens en in de late namiddag open. Pech als de wandeling je er tijdens sluitingstijd langs brengt... Hebben in totaal zo'n 90km gewandeld op 4.5 dag!

- 5 november 2017 - viviane van aert

Het was zoals altijd een hele goede ervaring.

Rome 4 dagen winterpromoties incl. vlucht en hotel 3* en 4*

Rome 4 dagen winterpromoties incl. vlucht en hotel 3* en 4*

Onze promoties zijn steeds inclusief ontbijtbuffet en vlucht h/t met Brussels Airlines. Ontdek ze nu van een eenvoudig hotel tot een chic 5* hotel en vergeet onze gratis reisgids met 2 wandelroutes niet te downloaden.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?