FB

Ervaringen "Wandeling Antieke Rome, ontdek het Oude Centrum + kaart"

205 ervaringen

- 24 april 2019 - Vennekens Camiel

Een heel duidelijke wandelgids die je door alle belangrijke bezienswaardigheden loodst en daarbovenop volstaat met weetjes. Laat toe om de reis in de beste omstandigheden voor te bereiden. Mijn eigenlijke reis is gepland voor begin Mei.

- 29 maart 2019 - P. Staartjes

Leuke opzet en prima te volgen, veel te zien en je kan hier wel een week rondlopen. Rome, echt een aanrader voor iedereen die cultuur wil snuiven, wil genieten van culinaire hoogstandjes of gewoonweg op een leuke Piazza een Prosecco of espresso drinken en de kleurrijke menigte aanschouwen die voorbij trekt. Wees wel op je hoede voor de vele straatverkopers die je met gewiekste praatjes geld uit zak proberen te kloppen :-).

- 10 maart 2019 - [email protected]

zonder deze begeleiding hadden we veel minder gezien .we hebben Rome ook nog eens op een andere. manier gezien niet enkel het toeristische. alvast bedankt

- 10 maart 2019 - Karel Modderman

Was een nuttige gids bedankt

- 5 maart 2019 - els

We maakten al meerdere citatie met jullie wandelingen. Naar Rome vertrekken we volgende week en hebben het volste vertrouwen in jullie wandeling

- 12 februari 2019 - sofie

Mooie wandeling alleen wat triestig door de felle regen. Maar toch een mooie stad en z'n gebouwen prachtig. Doen we nog eens terug hopelijk dan mooi weer.

- 2 februari 2019 - Celine Frieda Lelièvre

Heel interessant! Het geeft je een duidelijke leidraad om je reis voor te bereiden. Super bedankt!

- 24 januari 2019 - Danny Delrue

Reeds veel ervaringen met wandelingen in Rome. De wandeling in deze gids opent nieuwe opties!

- 19 januari 2019 - Corrie Kornelisse

Fijne overzichtge gids. met veel informatie

- 22 december 2018 - Suzanne

De wandeling is goed beschreven: ik ben niet één keer verkeerd gelopen. Loopt langs prachtige kerken en plekjes waar je niet zomaar terecht komt zonder deze route. Ik heb genoten van Rome en deze route heeft daar zeker aan bijgedragen!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?