FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

311 ervaringen

- 23 maart 2016 - Christ

We waren reeds eerder in Brugge, maar deze wandeling geeft zo'n ander beeld. Je komt in minder toeristische stukjes en de Sint-Annakerk is inderdaad de moeite. Dankzij Reisroutes hebben we weer eens een heerlijke dag gehad.

- 16 maart 2016 - Franky DV

Een iets grotere wandeling die we wegens de wind in de omgekeerde richting gewandeld hebben. Een stukje Brugge gezien dat me onbekend was tussen de Markt en de windmolens. Ga zeker eens binnen in de Sint-Annakerk.

- 29 februari 2016 - Peter Baeyens

Zeer tevreden. Een wandeling die qua afstand en inhoud de typische toeristische wandelingen ver overstijgt. Zeer duidelijke plan ook. We hebben de wandeling wel zelf uitgebreid door een bezoek aan het Begijnhof (op aanraden van de hotelreceptie). Misschien dat je dat mee kan opnemen als optionele 'lus' in het traject. Antwoord redactie: Beste, Inderdaad in de poortenwandeling kom je niet voorbij het Begijnhof, maar die is wel opgenomen in onze andere wandeling in Brugge, stadswandeling monumenten.

- 18 februari 2016 - Lambrecht Marc

een wandeling vol afwisseling. Jammer dat de wandeling een stuk is van de knooppunten (Westtoer ). -te weinig eerbied tussen wandelaar en fietser. Er zijn voldoende gelegenheden om iets te nuttigen en op de Markt of op het Zand kan men wel iets vinden om te eten. We maken kennis met een ander Brugge

- 17 februari 2016 - Dewilde Charlotte

Mijn vriend en ik hebben de wandeling gedaan in een miezerig weertje. Toch hebben we er van genoten. Op het Van Eyckplein hebben we ons verwarmd met een drankje. The Olive Tree dicht bij de Grote Markt is een echte aanrader voor wie van lekker eten houdt in een Griekse sfeer. 😊

- 16 februari 2016 - André Droogmans

Wij zijn een wandelgroep van +/- 20 personen die iedere woensdag tussen 10 en 12 km.wandelen, voornamelijk in het centrum van het land. Ieder jaar hebben wij wel 2 wandelingen aan de kust.Voor dit jaar dacht ik aan een wandeling op 24/08 aan Brugge.Ik heb een download van de wandeling wel aangepast zodat we het vertrek, en om te eindigen in een restaurant, in de nabijheid van het station hebben. Daarom zijn een download van "reisroutes.be" voor mij meer dan interessant. Bedankt.

- 15 februari 2016 - Harry Van Vlierberghe

Leuke wandeling, voor een groot deel langs rustige paden. Een ander Brugge gezien, weg van de traditionele bezienswaardigheden en de horden toeristen. Een aanrader voor iedereen!

- 3 februari 2016 - Marita

Mooie rustige wandeling langs het water en mooie huizen. Je loopt eigenlijk om de binnenstad heen. Wij vonden het de moeite waard.

- 12 januari 2016 - eric en veerle

Eén zeer mooie wandeling. We vonden persoonlijk de wandeling langs het water wat eentonig maar toch interessant. Wel een flinke wandeling en vonden ook niet zo direct een terrasje op deze wandeling...enkel toen we in het centrum waren...toch genoten

- 10 januari 2016 - maes dominique

heel mooie, rustige en leuke wandeling met enkele leuke wetenswaardigheden we doen de wandeling opnieuw met okra groep

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?