FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

306 ervaringen

- 16 februari 2016 - André Droogmans

Wij zijn een wandelgroep van +/- 20 personen die iedere woensdag tussen 10 en 12 km.wandelen, voornamelijk in het centrum van het land. Ieder jaar hebben wij wel 2 wandelingen aan de kust.Voor dit jaar dacht ik aan een wandeling op 24/08 aan Brugge.Ik heb een download van de wandeling wel aangepast zodat we het vertrek, en om te eindigen in een restaurant, in de nabijheid van het station hebben. Daarom zijn een download van "reisroutes.be" voor mij meer dan interessant. Bedankt.

- 15 februari 2016 - Harry Van Vlierberghe

Leuke wandeling, voor een groot deel langs rustige paden. Een ander Brugge gezien, weg van de traditionele bezienswaardigheden en de horden toeristen. Een aanrader voor iedereen!

- 3 februari 2016 - Marita

Mooie rustige wandeling langs het water en mooie huizen. Je loopt eigenlijk om de binnenstad heen. Wij vonden het de moeite waard.

- 12 januari 2016 - eric en veerle

Eén zeer mooie wandeling. We vonden persoonlijk de wandeling langs het water wat eentonig maar toch interessant. Wel een flinke wandeling en vonden ook niet zo direct een terrasje op deze wandeling...enkel toen we in het centrum waren...toch genoten

- 10 januari 2016 - maes dominique

heel mooie, rustige en leuke wandeling met enkele leuke wetenswaardigheden we doen de wandeling opnieuw met okra groep

- 4 januari 2016 - An

Zeer mooie, rustige wandeling. Wij hebben ze op 1 januari gedaan. Het plan was perfect beschreven en de uitleg was interessant. Misschien iets minder interessant voor kinderen (was soms wat eentonig) en het duurt eventjes voor je een terrasje tegenkomt, maar dat was voor ons geen probleem.

- 30 december 2015 - vermont trees

Met onze groep wandelaars uit Roeselare hebben we de wandeling gemaakt; Iedereen was supertevreden. Plannetje was perfect en ook de uitleg was bijzonder boeiend.Hier en daar zijn we ergens binnengegaan. Hebben vele nieuwe aspecten van Brugge ontdekt.Iedereen was enthousiast.Voor herhaling vatbaar. Zijn met de trein geweest vanuit Roeselare en dit was ideaal te combineren.

- 29 december 2015 - Ruddy

Brugge is een prachtige stad; ook. in de Kerstperiode. Wij hebben de wandeling in tegenovergestelde richting gedaan.

- 18 december 2015 - Guido Vancoillie

Deze wandeling verliep gisteren onder een 'vroeg lentezonnetje'. Ik had de wandeling op GPS gedownload en ze verliep vlekkeloos. Niettegenstaande we reeds diverse malen in Brugge waren, hebben we toch vele onbekende 'hoekjes' van Brugge kunnen ontdekken. Als voorbereiding van de wandeling werd de PDF-brochure uitgeprint. Een echte aanrader!!!

- 15 december 2015 - Lucien

Heel goed uitgestippelde wandeling, hadden in het verleden overal al eens gewandeld maar waren benieuwd om nog iets nieuw te ontdekken. Een aanrader, tof om te doen!

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?