FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

311 ervaringen

- 18 november 2015 - Linda

Gisteren en vandaag een mooi stukje Brugge ontdekt. De poortenwandeling was super!!! De zon en de wind waren van de partij maar we hebben genoten. Dikke duim voor de mensen die deze wandeling hebben samengesteld. Brugge heeft ons daardoor 'aangenaam' verrast!!

- 18 november 2015 - Carine Ide

Ik vond de poortenwandeling Brugge een zeer mooie wandeling. De route die ik had afgeprint bevatte eveneens veel historische uitleg. De wandeling gaat tevens langs een mooi "parcours" : de poorten, de molens, deel centrum, wandelpaden... en in de herfst was dit bovendien heel mooi van kleuren. Prima om te doen op een zonnige herfstdag (of zomerdag).

- 17 november 2015 - MarcVI

Wandeling opgepikt aan het station. Het stuk langs de de poorten in het groen is heel aangenaam en leerrijk door de kennismaking met de poorten, molens en andere minder bekende hoekjes. Maar waar je het centrum 'induikt' begin je aan de ontdekking van een stukje Brugge dat meestal onbekend blijft. Rustig en toch veel te zien. Wat een verschil met het drukke toeristencentrum dat slechts een klein deeltje van deze wondermooie wandeling verstoort. Zeer geslaagd dagje Brugge werd het.

- 17 november 2015 - Jenny

De poortenwandeling gedaan met iemand die al heel zijn leven in Brugge komt, en hij heeft een kant van Brugge gezien die hij nog nooit had gezien. Vooral het oude gedeelte viel in de smaak. De poortenwandeling is een unieke ervaring. En voor herhaling vatbaar .

- 16 november 2015 - Bart

Brugge langs de andere kant bekeken! Zeer mooie wandeling in het groen en in typisch Brugse, maar rustige wijken. Mooie gevels en kunstschatten. Zeer aan te bevelen!

- 16 november 2015 - Brouckaert Eric

Zeer mooie wandeling met goede omschrijving van de bezienswaardigheden.Plaatsen bewandeld die de rust en natuur weergeven buiten de anders zo drukke stad.Een aanrader en zeker de moeite waard om deze poortwandeling nog meerdere malen te herdoen.

- 16 november 2015 - Guido Bosselaers

Deze wandeling is een absolute aanrader; zeer mooi parcours met mooie natuur en mooie architectuur. De te volgen route was ook haarfijn uitgelegd. Verkeerd lopen kan niet! We genoten tevens van de leuke verhaaltjes bij sommige bezienswaardigheden. Een wandeling om met vrienden over te doen!!

- 16 november 2015 - Soenen Greta

De herfst is de ideale tijd om een wandeling te maken langs de wallen. Zeer mooie , voor mij onbekende, kerken gezien,vooral de Sint Annakerk. De poortenwandeling was een unieke ervaring om Brugge eens van een andere kant te zien.

- 16 november 2015 - Dirk, Claire, Evelien

Prachtige wandeling, met mooie herfstkleuren. Route anders plannen om op het einde in het centrum te komen. Soep bij Kringloopwinkel 't Rad, Langestraat/Bapaumestraat. Picknick onderweg. Wij parkeerden gratis in de Smedenstraat, dicht bij Het Zand.

- 15 november 2015 - Ria Hegge

Heel goede beschrijving voor een mooie wandeling door Brugge met goede uitleg over de bezienswaardigheden. Heel goed te doen met zijn 4km. Maar dan is er ook nog ruimte om één van de vele terrasjes te proberen.

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?