FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

306 ervaringen

- 24 april 2016 - Lucienne Decherf

Deze wandeling geeft een stuk van Brugge prijs dat veel mensen zeker niet kennen. Er is dus meer dan de grote markt, de reien, het minnewater.

- 24 april 2016 - dannie

De moeite! Heel mooi met al het ontluikende frisse lentegroen!!!

- 20 april 2016 - Kathy

Mooie wandelroute,zeker met het frisse lentegroen. We ontdekten mooie plaatsen in Brugge waar we nog niet gekomen waren. Een aanrader!

- 14 april 2016 - Jo en Marleen

Mooie wandelroute. Je komt langs minder toeristische plekjes van Brugge. Duidelijk plan. We hebben reeds verschillende wandelroutes gedaan en zijn nu, zoals steeds, zeer tevreden. Genoten van een mooi dagje Brugge.

- 24 maart 2016 - m.bouman

Een hele leuke wandeling, waarbij je de 9nbekende plekken in Brugge ontdekt die je anders waarschijnlijk niet was tegen gekomen.

- 23 maart 2016 - Christ

We waren reeds eerder in Brugge, maar deze wandeling geeft zo'n ander beeld. Je komt in minder toeristische stukjes en de Sint-Annakerk is inderdaad de moeite. Dankzij Reisroutes hebben we weer eens een heerlijke dag gehad.

- 16 maart 2016 - Franky DV

Een iets grotere wandeling die we wegens de wind in de omgekeerde richting gewandeld hebben. Een stukje Brugge gezien dat me onbekend was tussen de Markt en de windmolens. Ga zeker eens binnen in de Sint-Annakerk.

- 29 februari 2016 - Peter Baeyens

Zeer tevreden. Een wandeling die qua afstand en inhoud de typische toeristische wandelingen ver overstijgt. Zeer duidelijke plan ook. We hebben de wandeling wel zelf uitgebreid door een bezoek aan het Begijnhof (op aanraden van de hotelreceptie). Misschien dat je dat mee kan opnemen als optionele 'lus' in het traject. Antwoord redactie: Beste, Inderdaad in de poortenwandeling kom je niet voorbij het Begijnhof, maar die is wel opgenomen in onze andere wandeling in Brugge, stadswandeling monumenten.

- 18 februari 2016 - Lambrecht Marc

een wandeling vol afwisseling. Jammer dat de wandeling een stuk is van de knooppunten (Westtoer ). -te weinig eerbied tussen wandelaar en fietser. Er zijn voldoende gelegenheden om iets te nuttigen en op de Markt of op het Zand kan men wel iets vinden om te eten. We maken kennis met een ander Brugge

- 17 februari 2016 - Dewilde Charlotte

Mijn vriend en ik hebben de wandeling gedaan in een miezerig weertje. Toch hebben we er van genoten. Op het Van Eyckplein hebben we ons verwarmd met een drankje. The Olive Tree dicht bij de Grote Markt is een echte aanrader voor wie van lekker eten houdt in een Griekse sfeer. 😊

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?