FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

309 ervaringen

- 7 mei 2016 - Andrea

Eindelijk de wandeling gedaan en zoals altijd was het weer de moeite!!!

- 30 april 2016 - Anja

Een mooie leuke ervaring van kantjes,die je anders van Brugge niet ziet en die zo de moeite waard zijn

- 26 april 2016 - Wilma

Super goed, zeer duidelijk en uitgebreid. Altijd blij dat ik wat reisroutes kan downloaden.

- 24 april 2016 - Lucienne Decherf

Deze wandeling geeft een stuk van Brugge prijs dat veel mensen zeker niet kennen. Er is dus meer dan de grote markt, de reien, het minnewater.

- 24 april 2016 - dannie

De moeite! Heel mooi met al het ontluikende frisse lentegroen!!!

- 20 april 2016 - Kathy

Mooie wandelroute,zeker met het frisse lentegroen. We ontdekten mooie plaatsen in Brugge waar we nog niet gekomen waren. Een aanrader!

- 14 april 2016 - Jo en Marleen

Mooie wandelroute. Je komt langs minder toeristische plekjes van Brugge. Duidelijk plan. We hebben reeds verschillende wandelroutes gedaan en zijn nu, zoals steeds, zeer tevreden. Genoten van een mooi dagje Brugge.

- 24 maart 2016 - m.bouman

Een hele leuke wandeling, waarbij je de 9nbekende plekken in Brugge ontdekt die je anders waarschijnlijk niet was tegen gekomen.

- 23 maart 2016 - Christ

We waren reeds eerder in Brugge, maar deze wandeling geeft zo'n ander beeld. Je komt in minder toeristische stukjes en de Sint-Annakerk is inderdaad de moeite. Dankzij Reisroutes hebben we weer eens een heerlijke dag gehad.

- 16 maart 2016 - Franky DV

Een iets grotere wandeling die we wegens de wind in de omgekeerde richting gewandeld hebben. Een stukje Brugge gezien dat me onbekend was tussen de Markt en de windmolens. Ga zeker eens binnen in de Sint-Annakerk.

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?