FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

311 ervaringen

- 10 mei 2016 - Steeno Herman

Mooie wandeling met veel afwisseling.

- 9 mei 2016 - Tanghe Eddy

Mooie rustige wandeling bij heerlijk weer met op tijd en stond terrasjes om je te laten verwennen.

- 7 mei 2016 - Andrea

Eindelijk de wandeling gedaan en zoals altijd was het weer de moeite!!!

- 30 april 2016 - Anja

Een mooie leuke ervaring van kantjes,die je anders van Brugge niet ziet en die zo de moeite waard zijn

- 26 april 2016 - Wilma

Super goed, zeer duidelijk en uitgebreid. Altijd blij dat ik wat reisroutes kan downloaden.

- 24 april 2016 - Lucienne Decherf

Deze wandeling geeft een stuk van Brugge prijs dat veel mensen zeker niet kennen. Er is dus meer dan de grote markt, de reien, het minnewater.

- 24 april 2016 - dannie

De moeite! Heel mooi met al het ontluikende frisse lentegroen!!!

- 20 april 2016 - Kathy

Mooie wandelroute,zeker met het frisse lentegroen. We ontdekten mooie plaatsen in Brugge waar we nog niet gekomen waren. Een aanrader!

- 14 april 2016 - Jo en Marleen

Mooie wandelroute. Je komt langs minder toeristische plekjes van Brugge. Duidelijk plan. We hebben reeds verschillende wandelroutes gedaan en zijn nu, zoals steeds, zeer tevreden. Genoten van een mooi dagje Brugge.

- 24 maart 2016 - m.bouman

Een hele leuke wandeling, waarbij je de 9nbekende plekken in Brugge ontdekt die je anders waarschijnlijk niet was tegen gekomen.

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?