FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

311 ervaringen

- 30 november 2015 - eddy claeys

mooie wandeling aanrader zeker eens uitproberen

- 29 november 2015 - Degryse Sabien

Wij dachten dat we Brugge kenden, maar dankzij deze wandeling zijn we in straatjes geweest waar we nog nooit kwamen. Bedankt !

- 28 november 2015 - Els De Ost

Wij hebben de 2 wandelingen gedaan (stads en poort) en waren over allebei zeer tevreden. De poortwandeling leek ons eerst niet zo leuk, maar daar moesten we snel van terugkomen: de wandeling is afwisselend rustig en zeer zeker de moeite waard als je in de kleine straatjes loopt waar de typische huizenstijl van Brugge steeds terug komt. Zeker een aanrader!!!

- 26 november 2015 - Lavrinovitch Natalia

Brugge is een klein stadje waar men vaak rondjes doet maar niet met deze route, bedankt!

- 25 november 2015 - lieve van weert

een echte aanrader!!! Je kan ter hoogte van het station probleemloos de wandeling beginnen, wat superhandig is

- 25 november 2015 - marcel Decock

Heel mooie en aangename wandeling vol afwisseling tussen natuur en de binnenstad van Brugge. Met de uitleg hebben ook ongekende hoekjes van Brugge ontdekt. We hebben er van genoten; voor herhaling vatbaar.

- 23 november 2015 - Annick Renders

Gisteren in koud en nat weer toch genoten van een heel mooie wandeling. Al zo dikwijls in Brugge geweest, maar nu heel wat zaken ontdekt die we nooit eerder zagen. Doe ik zeker nog eens in een ander seizoen.

- 23 november 2015 - Valerie Lauwers

Een hele aangename wandeling. Een mooie afwisseling tussen natuur en stille straatjes.

- 22 november 2015 - Els

Mooie wandeling, handige uitleg bij de verschillende bezienswaardigheden! Echte aanrader!

- 22 november 2015 - suzy

Zeer leuke wandeling, weg van de toeristische drukte. Beschrijving van route leert je opnieuw wat meer over Brugge. We hadden alleen pech met het weer😯maar hebben besloten om de wandeling in de zomer over te doen!

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?