FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

311 ervaringen

- 22 november 2015 - Brigitte Loosvelt

Mooie wandeling. Op die plaatsen in Brugge was ik nog nooit geweest. De naam van de straten op de geprinte versie van het plan was soms zeer moeilijk leesbaar. Heb het plan nadien aan Schotse toeristen, die gelogeerd waren in stad, doorgegeven en zij waren blij om verder Brugge op die manier te ontdekken.

- 22 november 2015 - Uyttendaele rudy

Een heel mooie wandeling!! Heel goed uitgelegd met de bijgevoegde beschrijving. Je passeert heel mooie plaatsen in Brugge. Ik denk dat het zelfs in december heel sfeervol moet zijn met de kerstversiering en -verlichting. Een echte aanrader om Brugge eens via een andere weg te verkennen. We doen het zeker nog eens opnieuw.

- 22 november 2015 - Michel

met onze Nederlandse vrienden door de minder toeristisch maar mooie buurt van Sint Anna gewandeld. Een hele leuke wandeling. Michel en Kris

- 22 november 2015 - vercruysse lieven

vertrokken vanaf station,gemakkelijk parkeren,mooie wandeling na meerdere keren Brugge bezocht te hebben plekjes ontdekt die we nog niet kenden.

- 21 november 2015 - Dieter

Heel mooie wandeling, op plaatsen geweest in Brugge die wij nog nooit gezien hadden, een aanrader

- 20 november 2015 - roger meert

voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en aan de omschrijving

- 20 november 2015 - Myriam

Zeer mooie en aangename wandeling. Goede combinatie van natuur, rustige omgeving en dan het drukkere stadscentrum. Ga ik zeker nog eens terug doen.

- 19 november 2015 - Mieke

Vertrokken aan het station. Dit is ook een ideale plaats om met anderen af te spreken. Heel mooie wandeling, die goed te doen is met een hond.

- 19 november 2015 - Mario Temmerman

Dit is een prachtige wandeling. Reeds meermaals Brugge verkend maar deze tocht heeft ons op plekjes gebracht die we nog niet kenden. Van prachtige barokkerken tot allerhande andere mooie plekjes. Zeer de moeite waard en we hebben deze tocht al terug ingepland met bezoekjes aan de plekjes waarbij we helaas nog niet konden stilstaan.

- 19 november 2015 - Taelemans Danny

Deze wandeling wil ik aanraden aan allen, ook aan Bruggelingen en mensen uit de omgeving; je zal zeker ontdekkingen doen! Succes.

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?