FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

311 ervaringen

- 4 januari 2016 - An

Zeer mooie, rustige wandeling. Wij hebben ze op 1 januari gedaan. Het plan was perfect beschreven en de uitleg was interessant. Misschien iets minder interessant voor kinderen (was soms wat eentonig) en het duurt eventjes voor je een terrasje tegenkomt, maar dat was voor ons geen probleem.

- 30 december 2015 - vermont trees

Met onze groep wandelaars uit Roeselare hebben we de wandeling gemaakt; Iedereen was supertevreden. Plannetje was perfect en ook de uitleg was bijzonder boeiend.Hier en daar zijn we ergens binnengegaan. Hebben vele nieuwe aspecten van Brugge ontdekt.Iedereen was enthousiast.Voor herhaling vatbaar. Zijn met de trein geweest vanuit Roeselare en dit was ideaal te combineren.

- 29 december 2015 - Ruddy

Brugge is een prachtige stad; ook. in de Kerstperiode. Wij hebben de wandeling in tegenovergestelde richting gedaan.

- 18 december 2015 - Guido Vancoillie

Deze wandeling verliep gisteren onder een 'vroeg lentezonnetje'. Ik had de wandeling op GPS gedownload en ze verliep vlekkeloos. Niettegenstaande we reeds diverse malen in Brugge waren, hebben we toch vele onbekende 'hoekjes' van Brugge kunnen ontdekken. Als voorbereiding van de wandeling werd de PDF-brochure uitgeprint. Een echte aanrader!!!

- 15 december 2015 - Lucien

Heel goed uitgestippelde wandeling, hadden in het verleden overal al eens gewandeld maar waren benieuwd om nog iets nieuw te ontdekken. Een aanrader, tof om te doen!

- 10 december 2015 - Ruud Bloksma

Mooie wandeling in een mooie stad. Vooral in de zomer!

- 10 december 2015 - Bart de Brabander

Wij hadden en heerlijk midweekje Brugge met de poortenwandeling en de monumentenwandeling. Schitterende wandelingen, de Poortwandeling prettig uit het centrum. Bezoek vooral tijdens de wandeling het Volkenkundig museum met prettig cafeetje De Zwarte Kat. Zou in de beschrijving meer belicht mogen worden. De tweede keer dat we deze wandeling lopen met weer nieuwe (her)belevingen. Echt de moeite waard.

- 2 december 2015 - lieve van weert

een mooie wandeling leuk dat je de wandeling vanaf het station kan beginnen

- 1 december 2015 - vangheluwe guido

beste ik ken Brugge redelijk goed maar deze route toont andere aspecten dan soms minder iets minder bekend maar de moeite om de wandeling te maken

- 30 november 2015 - Rita De Kesel

Wij hebben super genoten van de poorten en windmolenwandeling . Een hele ervaring om de minder bekende plaatsen en uithoeken van Brugge te leren kennen. De aangename uitleg was een verrijking. Bedankt hiervoor

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?