FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

309 ervaringen

- 7 augustus 2016 - Angelique

Geweldig mooi. Een echte aanrader.

- 26 juli 2016 - Patrick Wallaert

Zeer boeiende en ontspannende wandeling, zeker tijdens dit zomerse weer. Een aanrader, ook voor de niet zo fervente wandelaar.

- 6 juli 2016 - Marcel Tourlamain

Geweldige wandeling om Brugge te verkennen. Wallen zijn prachtig en er kan eenvoudig even van de route worden afgeweken om bijvoorbeeld het Begijnhof aan het Minnewater te bezoeken. Na de wallen gaat de route door de stad en kom je onder meer in de St. Annabuurt met de gelijknamige, en schitterende kerk. Dit buurtje is heel rustig, weinig toeristen, zodat de pracht van de stad vol tot zijn recht komt. Ook voor mindervaliden is de route heel goed begaanbaar. Kortom: een aanrader!

- 16 juni 2016 - Gonnie van Arendonk

Heel leuke wandeling langs de poorten met prachtig groen en door heel leuke straatjes naar het centrum. Heel gevarieerd.

- 18 mei 2016 - Carin en Wijnand

Wij vonden dit een hele leuke manier om Brugge te ontdekken. Op deze manier zag je de stad vanaf heel andere punten. Tijdens onze wandeltocht was de Sint Janhuis molen ook open voor bezichtiging. Erg leuk! Leerzaam om dan de tekst tijdens ook door te nemen! Een aanrader!

- 16 mei 2016 - Dominiek Saelens

Heel leuke wandeling. Bracht ons op leuke plaatsen waar we nog niet waren geweest terwijl we toch wel Brugge fanaten zijn. Verrassend leuk!

- 16 mei 2016 - afra

Geweldig leuke route .

- 15 mei 2016 - GJ Snoeijer

Naast het fantastische weer hebben wij samen met onze kinderen (13, 10 en 7 jaar) genoten van deze fantastische afwisselende wandeling in een stad waar wij helemaal verliefd op zijn geworden! Mooi historisch centrum afgewisseld met mooie natuur in het park langs het water bij de stadswalLen van Brugge. 100% aanrader!

- 10 mei 2016 - Steeno Herman

Mooie wandeling met veel afwisseling.

- 9 mei 2016 - Tanghe Eddy

Mooie rustige wandeling bij heerlijk weer met op tijd en stond terrasjes om je te laten verwennen.

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?