FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

308 ervaringen

- 3 september 2019 - Bauwens j

voor mij is de gids kompleet geen opmerkingen dus .dank u voor de gids. grt Bauwen. j.

- 23 augustus 2019 - carine audenaert-attanasio

Gewoon doen ! Je gaat via plekjes die je alleen nooit zou vinden. Genoten!

- 18 juli 2019 - chantal Dedeurwaerder

Heel interessante en boeiende gids om Brugge, die we dachten te kennen, te her-ontdekken. Dikke duim

- 16 juni 2019 - Chris

Heel handig om mee te nemen we hebben er van genoten op o ze trip naar Brugge

- 23 mei 2019 - R Kers

wat ben ik blij met jullie site! duidelijke wandelingen met extra info. kan in mijn eigen tempo de stad door!

- 2 mei 2019 - Bart

Heel interessante gids. Je komt langs alle bezienswaardigheden via de rustige straatjes. Elke uitstap is een extra met deze reisroutes

- 29 april 2019 - Luc Vanden Bulcke

De toelichting is complementair en betekent een meerwaarde voor de reeds eerder opgedane kennis. Zo ontdekken we steeds nieuwe plaatsjes die tot voorheen onbekend waren.

- 11 april 2019 - coussement Chris

aangename wandeling met info zonder te overdrijven. Gebruiken graag de wandelroutes omdat ze meestal alle bezienswaardigheden van een stad bevatten. Ook hier was dit zo. Proficiat.

- 17 maart 2019 - Degryse Katrien

Super mooie wandeling.,veel toffe plaatsjes gezien die we nog niet kenden

- 8 maart 2019 - H. Thoonen

Was voor ons de eerste keer Brugge. We hebben 3 dagen veelvuldig gebruik gemaakt van de vele tips. Super.

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?