FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

311 ervaringen

- 2 december 2019 - Ivo Pernet

Mooie wandeling gemaakt in Brugge, wegbeschrijving was zeer duidelijk. Je werd het niet beu omdat mooie gebouwen, natuur en winkels afwisselden. Zeker voor herhaling vatbaar.

- 28 oktober 2019 - Marion MC Rill

Enorme leuke stadswandeling gemaakt , gehele route gelopen, duidelijke omschrijving en veel leuke info over de stad Brugge. Een aanrader. Zijn er lekker een middag mee bezig geweest, met tussendoor boottochtje en terrasjes. Een prachtige stad.

- 14 oktober 2019 - Wotu

In 1 woord “ GEWELDIG” Wij hebben genoten veel gezien en bezocht raad iedereen aan deze reisgids onder je arm mee te nemen Brugse Zot de Friet en de chocola dit alles tot ons genomen

- 3 september 2019 - Bauwens j

voor mij is de gids kompleet geen opmerkingen dus .dank u voor de gids. grt Bauwen. j.

- 23 augustus 2019 - carine audenaert-attanasio

Gewoon doen ! Je gaat via plekjes die je alleen nooit zou vinden. Genoten!

- 18 juli 2019 - chantal Dedeurwaerder

Heel interessante en boeiende gids om Brugge, die we dachten te kennen, te her-ontdekken. Dikke duim

- 16 juni 2019 - Chris

Heel handig om mee te nemen we hebben er van genoten op o ze trip naar Brugge

- 23 mei 2019 - R Kers

wat ben ik blij met jullie site! duidelijke wandelingen met extra info. kan in mijn eigen tempo de stad door!

- 2 mei 2019 - Bart

Heel interessante gids. Je komt langs alle bezienswaardigheden via de rustige straatjes. Elke uitstap is een extra met deze reisroutes

- 29 april 2019 - Luc Vanden Bulcke

De toelichting is complementair en betekent een meerwaarde voor de reeds eerder opgedane kennis. Zo ontdekken we steeds nieuwe plaatsjes die tot voorheen onbekend waren.

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?