FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

306 ervaringen

- 30 oktober 2016 - Stephen Adriaens

Heel aangename wandeltocht. De kinderen hebben een groot deel van de wandeling gedaan (terwijl ze Pokemans vingen). En het weer veel fantastisch mee. We hebben zowel de drukke plaatsen als de minder drukke plaatsen gezien.

- 12 oktober 2016 - VAN BLADEL

Mooi uitgewerkte wandeltocht. Deze kan je perfect volgen met de routebeschrijving. Zo zie je ook eens de andere kant van Brugge waar je normaal niet komt. Wij hebben deze tocht gedaan op zondag 09.10.2016. Wij hadden veel geluk want het was prachtig weer. Deze tocht is een echte aanrader.

- 5 oktober 2016 - Jozef

Mooie route. Laat je Brugge op een andere manier kennen dan de toeristen.

- 3 oktober 2016 - Debel Guido

Ben niet begonnen aan de wandeling vanaf het startpunt, maar vanaf het Zand. Het was gemakkelijk om in te pikken, en alles is zeer duidelijk uitgelegd in de routebeschrijving. De groene rand is zeer aangenaam, en men wandelt ook door rustige straten: Potterierei, J. V. Eyckplein. Verrassende plaats:oudste overblijfsel van de omwalling. Verrassend mooi: de St. Annakerk. Heb al dikwijls op de Grote Markt gewandeld, maar het blijft een adembenemend plein. Ik deed deze wandeling op 19/09/2016, een mooie zonnige maandag in september.

- 20 september 2016 - petra

Voor wie een 1e x een bezoek aan Brugge brengt: de manier om kennis te maken met deze prachtige stad!

- 3 september 2016 - Erol

Was al in Brugge geweest en al veel gewandeld maar dank zij deze route ben ik op plaatsen geweest die ik noch waarschijnlijk ander toeristen gezien hebben. Zeer aangename kennismaking met een ander Brugge. Zeker aan te raden voor andere wandelaars...

- 11 augustus 2016 - Roos,

Brugge was mij wel bekend, maar vooral de verhalen hebben wij zeer geboeid. Deze wandelroute is zeker een aanrader, gevarieerd en duidelijk uitgestippeld.

- 7 augustus 2016 - Angelique

Geweldig mooi. Een echte aanrader.

- 26 juli 2016 - Patrick Wallaert

Zeer boeiende en ontspannende wandeling, zeker tijdens dit zomerse weer. Een aanrader, ook voor de niet zo fervente wandelaar.

- 6 juli 2016 - Marcel Tourlamain

Geweldige wandeling om Brugge te verkennen. Wallen zijn prachtig en er kan eenvoudig even van de route worden afgeweken om bijvoorbeeld het Begijnhof aan het Minnewater te bezoeken. Na de wallen gaat de route door de stad en kom je onder meer in de St. Annabuurt met de gelijknamige, en schitterende kerk. Dit buurtje is heel rustig, weinig toeristen, zodat de pracht van de stad vol tot zijn recht komt. Ook voor mindervaliden is de route heel goed begaanbaar. Kortom: een aanrader!

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?