FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

310 ervaringen

- 17 maart 2019 - Degryse Katrien

Super mooie wandeling.,veel toffe plaatsjes gezien die we nog niet kenden

- 8 maart 2019 - H. Thoonen

Was voor ons de eerste keer Brugge. We hebben 3 dagen veelvuldig gebruik gemaakt van de vele tips. Super.

- 7 maart 2019 - Chloe Dardenne

Heel fijne manier om een stad tot in haar minst bekende hoekjes te ontdekken! Aanrader!

- 7 maart 2019 - Jony Vindevoghel

Als ik een uitstap plan kijk ik altijd eerst naar reisroutes.be. De Wandelingen zijn altijd zeer interessant en tijdsbesparend. De bijgevoegde plannen zijn soms voor verbetering vatbaar vooral om de juiste weg te volgen.

- 3 maart 2019 - Klaas

De gids zorgt ervoor dat je op een makkelijke en snelle manier de stad verkend. Wat mist zijn opties om te eten, leuke winkeltjes. Een goeie gids zoals ik er al velen heb gebruikt in steden

- 19 januari 2019 - Johan Meynckens

Brugge is en blijft een droom voor de hele wereld om deze stad voor haar architectuur te bewonderen, samen met haar geschiedenis tot heden.

- 9 januari 2019 - Ingrid Beerens

Zelfs al kennen we Brugge vrij goed, toch heeft deze wampndeling ons aangemoedigd om de minder bekende delen en buurten van Brugge te verkennen.

- 11 november 2018 - Mieke Dekkers

Leuke wandeling. Kunnen genieten van de rust in dit gedeelte van Brugge. Centrum altijd druk.

- 30 oktober 2018 - Peter Wagenaar

Wij bezoeken graag vanuit Nederland Belgische steden zoals Brugge. Reiroute.be is voor ons de standaard ingang voor informatie. Zo ook de reisgids Brugge: prima! Mooie stadswandeling en andere info.

- 23 september 2018 - Jo van Cann

Zeer bruikbaar. Bij een beetje lezen in elke situatie ter plekke in te stappen. Wij hebben er een volle dag over gedaan. Prima werk!

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?