FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

306 ervaringen

- 3 maart 2019 - Klaas

De gids zorgt ervoor dat je op een makkelijke en snelle manier de stad verkend. Wat mist zijn opties om te eten, leuke winkeltjes. Een goeie gids zoals ik er al velen heb gebruikt in steden

- 19 januari 2019 - Johan Meynckens

Brugge is en blijft een droom voor de hele wereld om deze stad voor haar architectuur te bewonderen, samen met haar geschiedenis tot heden.

- 9 januari 2019 - Ingrid Beerens

Zelfs al kennen we Brugge vrij goed, toch heeft deze wampndeling ons aangemoedigd om de minder bekende delen en buurten van Brugge te verkennen.

- 11 november 2018 - Mieke Dekkers

Leuke wandeling. Kunnen genieten van de rust in dit gedeelte van Brugge. Centrum altijd druk.

- 30 oktober 2018 - Peter Wagenaar

Wij bezoeken graag vanuit Nederland Belgische steden zoals Brugge. Reiroute.be is voor ons de standaard ingang voor informatie. Zo ook de reisgids Brugge: prima! Mooie stadswandeling en andere info.

- 23 september 2018 - Jo van Cann

Zeer bruikbaar. Bij een beetje lezen in elke situatie ter plekke in te stappen. Wij hebben er een volle dag over gedaan. Prima werk!

- 28 juni 2018 - Luc broos

Interessante tips om alle bezienswaardigheden snel te vinden, telkens weer kijken of er een nieuwe route bijkomt in een bepaalde streek bespaard veel opzoekingswerk ;Top site

- 21 juni 2018 - Hubert Descheemaeker

Mooie dag gehad als zelf Bruggeling zijnde en gids gespeeld voor deze wandeling voor mijn twee broers die op bezoek waren ! Dankzij jullie reisroute was deze dag meer dan geslaagd! Bedankt !

- 23 september 2017 - Walter De Vuyst

Langs de vesten is het heerlijk wandelen, een ommetje langs het begijnhof en het Minnewater is zeker de moeite waard. Ondanks de prachtige historische gebouwen is de terugkeer via het Zand en de Steenstraat door de verkeersoverlast van toeterende bussen en auto's ronduit triestig.

- 20 maart 2017 - Veerle foulon

Al,paar keer een stadswandeling van reisroutes gedaan, vorig weekend Brugge aan de beurt. Ook nu weer aangename, leuke en boeiende wandeling. Fijn initiatief 👍

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?