Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nieuwpoort wandelroute: van stad tot bad"

189 ervaringen

- 27 september 2013 - Frans Weijers

Dit was een erg leuke wandelroute voor ons groepje tennisvrienden.Natuur,cultuur,stadsgezichten,de jachthaven,oversteek met het pont, voor elk wat wils.Een aanrader

- 22 september 2013 - Ton

Een mooie en interessante wandeling met veel afwisseling,tot en met de vismijn daarna komt een stuk voor de wandelaars

- 19 september 2013 - Ryckaert Gino

Een mooie wandeling met heel wat afwisseling, alhoewel het eerste deel het mooiste is, want eenmaal je de dijk weer verlaten hebt loop je grotendeels door een wijk waar er minder bezienswaardigheden zijn. De schildpad van Jan Fabre is inderdaad weg. Gelieve de tekst dan ook aan te passen aub.

- 18 september 2013 - Ryckaert Gino

Een mooie wandeling met heel wat afwisseling, alhoewel het eerste deel het mooiste is, want eenmaal je de dijk weer verlaten hebt loop je grotendeels door een wijk waar er minder bezienswaardigheden zijn. De schildpad van Jan Fabre is inderdaad weg. Gelieve de tekst dan ook aan te passen aub.

- 18 augustus 2013 - Carine

We hebben de wandeling volledig gelopen. Eerste deel was mooi en we hebben delen van Nieuwpoort gezien die we nog niet kenden. Tweede deel was wat saaier, maar al bij al een fijne wandeling.

- 9 augustus 2013 - martijn

De wandeling volledig gelopen. Ik heb genoten van het traject. De schildpad van Jan Fabre is inmiddels verwijderd. Jammer dat dit nog wel in de route staat.

- 16 juni 2013 - Rudy

Wij hebben de wandeling helemaal gedaan, de promenade langs de haven was mooi. De rest van de wandeling vonden wij helemaal niet mooi, te druk en weinig te zien.

- 22 mei 2013 - Stuyven

We dachten dat we Nieuwpoort kenden! 't Was een fijne wandeling met nieuwe ontdekkingen en op 9/05 was het mooi weer... Voor herhaling vatbaar.

- 22 mei 2013 - Luc T

We hebben echt genoten van deze wandeling . Nieuwpoort was werkelijk een mooie ontdekking.

- 15 mei 2013 - Ico

Bijzonder goed uitgestippelde wandeling. We maakten deze met de kindjes, echt leuk! Eveneens zeer goede parkeertip. Aanrader & bedankt aan Reisroutes.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download je gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?