Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nieuwpoort wandelroute: van stad tot bad"

189 ervaringen

- 12 november 2014 - Bogaert J.

We hebben echt genoten van de uitgestippelde wandeling. Daarenboven was het prachtig weer. Alles is duidelijk beschreven. Vooral interessant door het stukje geschiedenis. We komen nog naar Nieuwpoort.

- 12 november 2014 - Goemaere F.

Ongelooflijk hoe Nieuwpoort veranderd is. Het plannetje met de wandelroute kwam erg van pas. Voor herhaling vatbaar. Proficiat en dankjewel voor de mooie tips.

- 6 oktober 2014 - g boven

Mooie wandelroute langs de ijzermonding.

- 19 september 2014 - Geraldine Mas

Wij komen elk jaar minstens 2x in Nieuwpoort. Toch heeft de wandeling ons nog nieuwe dingen laten ontdekken. Alles was duidelijk uitgelegd en het plan was perfect te volgen. Wij kwamen met de tram vanuit Middelkerke dus geen parkeerproblemen.

- 18 september 2014 - Luc Brijs

Die tip over de gratis parking klopte niet.Door de werken is er daar geen parking meer. Voeg misschien een kaartje bij met de parkingmogelijkheden. Vermeld ook dat het op vrijdag marktdag is. Nog moeilijker om je wagen kwijt te raken. De wandeling zelf is uitstekend aangegeven en de moeite om te doen. je vindt alles gemakkelijk en de bijkomnde informatie is leuk meegenomen.

- 4 september 2014 - Carlos

Op aanraden van een vriend waren we naar Nieuwpoort gekomen, was ongeveer 30 jaar geleden dat we langs de vaargeul gewandeld hebben. Het was een aangenaam weerzien en voor herhaling vatbaar.

- 1 september 2014 - johan

Prima wandeling. Een aanrader. Vooral door de variatie. Langs de vaargeul en op de dijk is het in de zomer vrij druk. Plannetje nodig.

- 20 augustus 2014 - Hilde Chanet

Hele fijne wandeling .Wandelroute was zeer duidelijk aangegeven.Leuke ervaring want waren al verschillende keren naar Nieuwpoort gegaan, maar nu leuke weetjes, annekdotes en geschiedenis van de stad opgedaan. zeker de moeite waard!

- 1 augustus 2014 - Debue Luc

Een heel leuke wandeling langs de vaargeul op een goed verzorgd wandelpad. Leuke omgeving aan de jachthaven. Het plannetje was goed bruikbaar en heeft zijn dienst bewezen.Bedankt en hopelijk kunnen we nog gebruik maken van ander wandel-en fietsroutes.

- 29 juli 2014 - Paul Van Harneveldt

Ik ben met mijn moeder - rolstoelgebruiker - deze wandeling gaan doen te Nieuwpoort. Dat ging super vlot al van bij de aankomst met de tip over de gratis parking aan de tramhalte vlakbij Albert I monument. Ook de uitgestipelde route is prachtig vanuit stad naar bad, via de wandelpromenade. Ik heb het plan goed kunnen gebruiken en alles goed gevonden. Alvast bedankt aangenaam verrast.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download je gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?