Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nieuwpoort wandelroute: van stad tot bad"

189 ervaringen

- 3 oktober 2015 - Tony Reybrouck

Mooie wandeling langs de IJzer en de historische stad Nieuwpoort.

- 14 september 2015 - Bervoets Gaston

prachtige wandeling !!

- 13 september 2015 - Hans

we hebben enorm genoten van de prachtige 11,5 km wandeling in een prachtstad Nieuwpoort.

- 7 september 2015 - Marit

Leuke wandelpromenade van 't stad naar 't bad. Lekker gegeten in één van de restaurantjes tegenover de vismijn. Ook eens interessant een stuk van het achterliggende Nieuwpoort te doorkruisen.

- 7 september 2015 - Katrien Hemeryck

31/08/2015 Mooie wandeling. Albert I monument nog nooit van zo dichtbij gezien. Nieuwpoort stad is zeker een aanrader : mooie markt met restaurants; dan via de vismijn en de promenade tot aan de zee. Op het westerstaketsel konden kinderen vissen met ophaalnetten,ook nog nooit gezien. Dan via de wijken terug... Verrassende wandeling. Moe maar voldaan!

- 3 augustus 2015 - DECLERCK HEIDI

Leuke wandeling, goed uitgelegd. Veel bijgeleerd door de info.

- 14 juli 2015 - christiane

Een heel mooi route,ik heb die van 11,5 km gedaan alles was goed aangegeven .Het is goed te doen en neem er de tijd voor ,om te genieten en alles te bekijken en een terrasje mee te pikken

- 5 juli 2015 - Diane

Nieuwpoort is een zeer mooie badstad. We hebben super genoten tijdens de wandeling. een aanrader!

- 23 mei 2015 - Van Remoortere-Verlent

De start was niet zo goed aangeduid, maar voor de rest was het een heel interessante wandeling! Zeker in Nieuwpoort stad. Wij hebben de wandeling stopgezet aan de tramhalte wegens vermoeidheid. Wij zijn altijd al tevreden geweest over de wandelingen van 'reisroutes'! Bedankt alweer!

- 4 mei 2015 - Vera Vaneerdewegh

De eerste kennismaking met een wandeling van "reisroutes" was een bijzonder fijne ervaring. Onze groep (familieleden tussen 60 en 75 jaar) heeft erg genoten : de route was duidelijk beschreven en de achtergrondinformatie aangenaam, verhelderend en af en toe met een tikkeltje humor. Al vaker in Nieuwpoort geweest, maar nu mooie plekjes gezien waar we anders nooit gekomen zijn en de verhalen over de ganzepoot, Jeanne Panne en Jan Turpin zullen we niet snel vergeten :)

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download je gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?