Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nieuwpoort wandelroute: van stad tot bad"

189 ervaringen

- 23 juli 2014 - Van Geet Willy

Een erg aangename wandeling. We hadden er het tramtraject Knokke-Nieuwpoort voor over.

- 6 juli 2014 - Gino

Goed gevarieerde wandeling in het vernieuwde Nieuwpoort.Mooie stad en kustlijn.Alles goed omschreven.

- 11 mei 2014 - Lia Parol

Een erge duidelijke omschrijving en aangename wandeling. Leuk dat de afwisseling tussen het wonen en toerisme in Nieuwpoort in de route was opgenomen. Normaliter kom je vaak enkel in de toeristische delen van een plaats.

- 17 april 2014 - Katrien hellebuyck

Wij waren aangenaam verrast met de beschrijving van de route. Alles was zeer duidelijk!

- 4 januari 2014 - Wilfried Wellens

Ondanks een hevige regenbui lekker gewandeld. Interessante plekjes en mooie gebouwen gezien op de mooie lus om Nieuwpoort-stad en Nieuwpoort-bad.

- 27 november 2013 - Joris Van de Velde

Een mooie wandeling met heel wat afwisseling, vooral het eerste deel. Nadat je de dijk verlaten hebt loop je grotendeels door een wijk waar minder te bekijken valt. We gaan de wandeling in de zomer zeker nog wel ééns terug doen.

- 27 november 2013 - Joris Van de Velde

Een mooie wandeling met heel wat afwisseling, vooral het eerste deel. Nadat je de dijk verlaten hebt loop je grotendeels door een wijk waar minder te bekijken valt. We gaan de wandeling in de zomer zeker nog wel ééns terug doen.

- 6 november 2013 - Durnez Griet

Een geslaagde uitstap op ons familieweekend ! We deden deze 'wandeling' met gocarts, weliswaar iets aangepast. We namen foto's van de bezienswaardigheden die je onderweg ziet. Per kamer kregen de familieleden info over hun op de deur gekleefde foto. Deze info moesten ze grondig doornemen. De volgende dag speelde iedereen 'gids' bij hun gebouw of monument. Leuk !

- 17 oktober 2013 - ivan masschelein

leuke wandeling die we al 2 keer gedaan hebben Misschien kunnen ze deze wandeling wel koppelen met een wandeling door Nieuwpoort stad en een wandeling met de overzet en dan door het natuurgebied en de jachthaven wat ook zeer de moeite waard is. De 2 kilometer lange wandelpromenade is een aanrader

- 9 oktober 2013 - bieke vandewalle

mooie wandeling vooral eerste deel tot aan kerkje, veel gezien wat we niet kenden en veel afwisseling, eenmaal de wijk ingeslagen is het heel wat minder want niet veel meer te zien als je eenmaal op dat kleine weggetje wandelt maar al bij geslaagd gratis parkeren is ook een mooie tip!!

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download je gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?