Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nieuwpoort wandelroute: van stad tot bad"

189 ervaringen

- 6 mei 2013 - Linda

Het is een fijne wandeling. Heel gevarieerd. Vooral het gedeelte langs de Ijzer tot de zee langs het houten pad, prachtig!

- 23 april 2013 - Linda

Mooie wandeling. Gevarieerd. Vooral het stuk op het houten pad is fantastisch. Doen!

- 22 maart 2013 - Oosterlynck Freddy

Heel mooie wandeling met veel afwisseling. We hebben er een daguitstap van gemaakt. Vertrokken vanaf de tramhalte vismijn en zo langs het water tot aan het standbeeld van albert 1 en daar de route opgenomen. 's middags lunch genomen in de carousel.( een aanrader)

- 19 maart 2013 - lieve Philippart

Zeer nuttig en leerrijk bij onze wandeling van Nieuwpoort-bad naar Nieuwpoort-stad mede door het kaartje met de belangrijke bezienswaardigheden

- 16 december 2012 - 07/12/2012

Zeer mooie wandeling. Je bent aan zee, maar toch zijn er nog andere mooie plekjes te ontdekken zonder dat je weet dat je aan zee bent.

- 4 december 2012 - Pol

Toffe wandeling, best niet te doen op een zonnige zondag, want dan kan het druk zijn op de wandelpromenade langs de IJzer. Wij maakten er een dagwandeling van, met uitbreiding richting Lombardsijde over het strand. Uitbreiding kan ook langs de Koolhofput. Prachtige natuur!

- 28 november 2012 - m & k

een mooie aangename wandeling, die ons Nieuwpoort heeft leren kennen op een andere manier,

- 27 november 2012 - Spriet Philip

zeer mooie wandeling. Duidelijk omschreven

- 15 oktober 2012 - geert

leuke manier om op een alternatieve manier een van de belgische kustplaatsen te leren kennen - mooie wandeling met veel afwisseling - zelfs het mindere weer kon ons niet uit de 'mood' brengen

- 3 oktober 2012 - djamal abbas

Zeer afwisselende wandeling met een heel goede indruk van Nieuwpoort.Duidelijke en overzichtelijke beschrijving.Voor elk wat wils;haven,strand,dijk,winkelstraten dichtbij,duinen en groen...Kortom: aan de organisatie jullie zijn simply the best!!!!:)

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download je gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?