Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nieuwpoort wandelroute: van stad tot bad"

189 ervaringen

- 29 april 2015 - Francine

Wandeling langs de vaargeul heel interessant, gedeelte door centrum Nieuwpoort viel niet zon in de smaak. De kleinkinderen hebben vooral genoten van de boten en de haven. Ook het nieuwe museum Westfront onder Albert monument is een aanrader!

- 26 april 2015 - faveere

Mooie wandeling. Wij kennen dit zeer goed maar toch nog enkele dingen ontdekt die wij niet kenden. Duidelijk aangegeven Dus alles ok

- 22 april 2015 - Celen

Vertrokken op zeedijk en bijna ganse parcours afgelegd. Voor de kinderen (10j.) was de afstand zeker voldoende maar haalbaar. Enkele zeer leuke plekjes ontdekt. Thanks

- 17 april 2015 - Van Goethem

heb stuk in omgekeerde richting gedaan en goed bevonden, daarvoor vriendelijk dank mvg

- 21 februari 2015 - Kennes

Fijne route. Zijn vertrokken op de zeedijk en hebben de ganse route afgewerkt.Duidelijke beschrijving van de route behalve op de zeedijk. Je moet aan het Leopoldplein naar links, voorbij de kerk wandelen, om zo naar wijk Simli te gaan. Leuk tochtje door Nieuwpoort-Stad waarbij je toch wel enkele mooie gebouwen/monumenten kunt bewonderen. Ook de wandeling van de Stad naar het Bad is zeker de moeite waard.

- 12 februari 2015 - talpe

leuke wandeling Het nieuwe museum bezocht, een aanrader We hebben van het albert monument naar het gedeelt nieuwwpoort stad gewandeld en een boeiend gesprek gehad met de burgemeester.Dan met de tram naar nieuwpoort bad en teruggewandeld langs de vaargeul. De wandeling door de bebouwde kom leek ons minder interessant mvg pol

- 30 november 2014 - MyriamVS

To the point rode draad om deze 3-luik van Nieuwpoort te ontdekken : de stad zelf, Ganzenpoot-Albert monument-vismijn-havenheulen en bad. De route kan uitgebreid worden met de veerboot naar het natuurreservaat. Wij deden het geheel in 3 keer doordat we de kerk, het stadhuis enz binnengingen. Neem je tramticket in een postkantoor bij het voorbijwandelen.

- 18 november 2014 - Lydia De Troyer

Echte aanrader deze wandeling,was mistig weer maar zullen de wandeling nog eens herhalen bij zonnig weer.

- 15 november 2014 - Vanhoutte B

mooie wandelroute, een aanrader ! wij hebben het gecombineerd met een bezoek aan het Albert 1 monument.

- 12 november 2014 - Etienne Van den Eede

Interessante wandelroute, zeker als het weer van de partij is. We zijn met de kusttram gekomen en zijn teruggekeerd aan punt 7. Goed idee om die mogelijkheid tot verkorte tocht te voorzien.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download je gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?