FB

Napels stadswandeling

913 x gedownload10 ervaringen
  • Startpunt: Via Gonzaga, Napoli
  • Eindpunt: Via Gonzaga, Napoli
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 5,1 km
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Stadswandeling Napels gratis downloaden. Wandelroute Napoli, Amalfi

Onze stadswandeling in Napels brengt je door de rijke geschiedenis van deze Italiaanse stad. We geven je de gelegenheid om door een wirwar van straatjes te wandelen maar onze wandelroute in Napels volgt nogal de hoofdwegen om zich beter te kunnen oriënteren. Wist je dat Napels niet minder dan 448 kerken telt? We brengen je naar de belangrijkste en vergeten je ook niet langs een paar mooie gedenkkapelletjes aan huizen te loodsen. Typisch voor Napoli. Uiteraard vergeten we niet de belangrijkste bezienswaardigheden en musea. Klaar voor een verkenning? De gratis gids bevat de stadswandeling in Napels en dag 1 van de rondreis.

Napels-Amalfi-Pompeii

Gratis stadswandeling Napels downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Napels-Amalfi-Pompeii

Ontdek Napels-Amalfi-Pompeii via een stadswandeling in Napels, een uitgewerkte autoroute die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leidt. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Napels: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

10 ervaringen

- 15 mei 2018 - Hans Bonhof

Voor een eerste indruk was de stadswandeling een prima hulpmiddel. Bedankt!

- 11 januari 2018 - C. Rijkers

Dit is inderdaad een mooie route. Voor mensen die minder goed ter been zijn kan het ook omgekeerd: neem taxi naar Capo di Monte en zo naar beneden.

- 24 december 2017 - helon marcel

uitstekend voor een eerste kennismaking met uitstekende beschrijving van de bezienswaardigheden; een schaal op de kaart/plan zou handig zijn; ook een metrokaart zou nuttig zijn; Over 't algemeen : uitstekend !!!

- 8 september 2017 - Miek Cleerbout

Heb met veel belangstelling de wandeling in Napels gelezen. Indien je maar 1 dag in Napels verblijft dan is dit inderdaad de ideale wandeling. Je bezoekt zo echt alle hoogtepunten in deze stad. De uitleg is voldoende en goed begrijpbaar geformuleerd, zonder teveel data en namen. Indien je dieper op alles wil ingaan heb je veel meer tijd nodig. Ook de andere bezienswaardigheden komen goed aan bod. Ben nieuwsgierig wat deze stad ons zal brengen.

- 23 augustus 2017 - Marc Poelaert

De wandeling is kort en goed. Gelukkig dat ik deze op het internet gevonden had zodat ik ter plaatse aan de slag kon gaan.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?