Napels stadswandeling

3 584 x gedownload18 ervaringen
  • Startpunt: Via Gonzaga, Napoli
  • Eindpunt: Via Gonzaga, Napoli
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 5,1 km
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Stadswandeling Napels gratis downloaden. Wandelroute Napoli, Amalfi

Onze stadswandeling in Napels brengt je door de rijke geschiedenis van deze Italiaanse stad. We geven je de gelegenheid om door een wirwar van straatjes te wandelen maar onze wandeling in Napels volgt nogal de hoofdwegen om zich beter te kunnen oriënteren.

Wist je dat Napels niet minder dan 448 kerken telt? We brengen je naar de belangrijkste en vergeten je ook niet langs een paar mooie gedenkkapelletjes aan huizen te loodsen. Typisch voor Napoli. Uiteraard vergeten we niet de belangrijkste bezienswaardigheden in Napels + musea.

Klaar voor een verkenning? De gratis gids bevat de stadswandeling in Napels en dag 1 van de rondreis. Wist je dat Napels ook een een heuse ondergrondse stad heeft? Deze is te bezoeken. Lees alles over de catacomben van Napels.

Napels-Amalfi-Pompeii

Gratis stadswandeling Napels downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Napels-Amalfi-Pompeii

Ontdek Napels-Amalfi-Pompeii via een stadswandeling in Napels, een uitgewerkte autoroute die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leidt. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Napels: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Marie-Lise Van Wassenhove

18 ervaringen

- 16 juli 2019 - Verhoeven

Telkens wij op citytrip gaan maken wij gebruik van de stadswandelingen. Zo leer je de stad snel kennen en kom je langs de belangrijkste bezienswaardigheden, loop je door leuke straatjes,... De routes zijn zeer gebruiksvriendelijk, correct en gemakkelijk te volgen. Wij zijn fan!

- 9 juli 2019 - Ik

Op zaterdag 6 juli deze stadswandeling gedaan. Misschien niet de beste dag voor de wandeling. Het was erg druk in de stad maar desondanks lekker gewandeld langs de bezienswaardigheden. Bij Casteleo Nuovo is men aan de metro aan het bouwen. Hier is het nu even zoeken naar de ingang. Veel grote pleinen, mooie gebouwen en typische Italiaanse straatjes met lekkere sfeer. Je moet deze wandeling doen.

- 1 april 2019 - Linda Galle

Het was een zeer mooie wandeling en alles goed uitgelegd. We hebben genoten van Napels, dank zij de uitgebreide info die we kregen van jullie ! Bedankt

- 30 oktober 2018 - Lieve Demoitié

Wandeling langs belangrijkste bezienswaardigheden in Napels: duidelijk en interessant! Zeer handig...

- 12 oktober 2018 - Nancy Corijn

Handige uitleg en overzichtelijk Napels is overrompeld maar zeer boeiende en interessante stad Een duidelijke route is een must Mvg Nancy

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?