FB

Ervaringen "Napels stadswandeling"

10 ervaringen

- 15 mei 2018 - Hans Bonhof

Voor een eerste indruk was de stadswandeling een prima hulpmiddel. Bedankt!

- 11 januari 2018 - C. Rijkers

Dit is inderdaad een mooie route. Voor mensen die minder goed ter been zijn kan het ook omgekeerd: neem taxi naar Capo di Monte en zo naar beneden.

- 24 december 2017 - helon marcel

uitstekend voor een eerste kennismaking met uitstekende beschrijving van de bezienswaardigheden; een schaal op de kaart/plan zou handig zijn; ook een metrokaart zou nuttig zijn; Over 't algemeen : uitstekend !!!

- 8 september 2017 - Miek Cleerbout

Heb met veel belangstelling de wandeling in Napels gelezen. Indien je maar 1 dag in Napels verblijft dan is dit inderdaad de ideale wandeling. Je bezoekt zo echt alle hoogtepunten in deze stad. De uitleg is voldoende en goed begrijpbaar geformuleerd, zonder teveel data en namen. Indien je dieper op alles wil ingaan heb je veel meer tijd nodig. Ook de andere bezienswaardigheden komen goed aan bod. Ben nieuwsgierig wat deze stad ons zal brengen.

- 23 augustus 2017 - Marc Poelaert

De wandeling is kort en goed. Gelukkig dat ik deze op het internet gevonden had zodat ik ter plaatse aan de slag kon gaan.

- 15 augustus 2017 - wim

hele drukke stad, mooie wandeling die je een eerste indruk geeft en de meeste bezienswaardigheden toont vergeet vooral de kleine straatjes niet en een wandeling langs de zee vanaf het castel del ovo

- 7 augustus 2017 - Mathieu

Zeer mooie wandeling! Perfecte leidraad om de stad te bezoeken

- 27 juni 2017 - Ger Pesman

mooie route om Napels te verkennen. Top

- 30 mei 2017 - willy.remans

Wij waren enkele jaren geleden in Napels. Heel interessante stad om te bezoeken. Echt een aanrader. Wij bezochten Napels nav autovakantie aan de Amalfitaanse kust. De documentatie was voor ons documentair en inspirerend voor mogelijk een nieuwe uitstap naar deze regio

- 22 mei 2017 - W. van den Berg

Wij hebben de gehele route gelopen en een aantal bezienswaardigheden bekeken. Het geheel geeft een zeer compleet beeld van Napels. Heb je de route gevolgd, dan heb je Napels voor een belangrijk deel gezien en zeker beleefd. Een echte aanrader.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?