FB

Rondreis Zuidwest-Engeland, autoroute langs alle highlights + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onderdeel van de volledige reisgids

Rondreis Zuidwest-Engeland, autoroute langs alle highlights + kaart

744 x gedownload5 ervaringen
  • Startpunt: Dover
  • Eindpunt: Oxford
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 2186 km
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Visit Engeland

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Op roadtrip door Zuidwest-Engeland, Devon & Cornwall met de auto of camper?

Met deze auto rondreis kom je langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden van Zuidwest-Engeland of West Country, bij de Britten de populairste bestemming. De natuur aan en rondom de kusten is er waanzinnig mooi, nu eens lieflijk en dan weer wat ruiger. Als je nog niet hoorde van de Cheddar Gorge, de Durdle Door en Lulworth Cove is het hoog tijd om die natuurfenomenen te gaan ontdekken. Steden als Bath, Wells bieden verrassende cultuur tijdens deze rondreis.

Op je roadtrip doe je ontdekkingen van legendes (in de voetsporen van Koning Arthur), mythes en tradities in het overbekende Stonehenge met de mysterieuze steencirkels. Onderweg nog meer neolitische monumenten in Avebury. Waar je tijdens deze rondreis ook zal rijden in Zuidwest-Engeland, de rode draad is het zalig gevoel van onthaasten.

Zuidwest-Engeland

Rondreis Zuidwest-Engeland downloaden

Ontdek nog meer in de volledige reisgids Zuidwest-Engeland

Een volledig uitgewerkte rondreis in Zuidwest-Engeland die je langs bijzondere plekjes brengt zoals Stonehenge en Avebury. Spot palmbomen, bezoek Cornwall, Devon en de Cotswolds. maar ook Dartmoor en de World Heritage Jurassic Coast. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks rondreis Zuidwest-Engeland: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart- 17 juli 2018 - Cas Teunissen

Voor de overnachtingen verwijst u naar hotels, misschien een idee om ook naar campings te verwijzen.

- 2 juli 2018 - Myriam

Zeer mooie gids. Perfecte leidraad voor onze vakantie in zuid Engeland. De dagroutes zijn voor ons te lang, dan heb je te weinig tijd om alles op je gemak te bezichtigen. Daarom vanuit een centraal logeeradres te plaatsen bezocht.

- 7 januari 2018 - Wil Pisters

Ik heb deze route nog niet kunnen beleven. Onze plannen zijn wel om komende zomer deze route te nemen voor een reis door het zuiden van Engeland. De route is voor zover (eerste dagen) goed omschreven met mooie bezienswaardigheden. We gaan deze route verder uitspitten om tot een geslaagde planning te komen. Voor zover is de beschrijving een primer start.

- 29 november 2017 - Vercauteren Christel

De beschrijving van deze autoroute lijkt erg volledig, wij gaan ze zeker doen, mvg Christel

- 28 november 2017 - frank Vervaet

Dit is een bestemming die al heel lang op ons verlanglijstje staat. Deze route geeft ons de mogelijkheid om via de mooiste plekjes van Zuid-West Engeland deze regio te verkennen. Wanneer we dat gaan doen hangt voor een groot stuk af van de weergoden. Alvast bedankt voor dit nuttig document!

Rondreis Zuidwest-Engeland downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onderdeel van de volledige reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?