Ervaringen "Rondreis Zuidwest-Engeland, autoroute langs alle highlights + kaart"

36 ervaringen

- 9 september 2023 - [email protected]

Net als de reisgids van Noorwegen..nu ook weer super om te gebruiken tijdens je vakantie. Eigenlijk is de gids té goed ..er staan zoveel mooie routes en bezienswaardigheden in, dat keuzes maken erg moeilijk is 😁

- 17 augustus 2023 - Marie-Anne Jacques

Ik vind het fijn dat de te bezoeken plaatsen en mooie variatie zijn van landhuizen, tuinen, historische plekken, zelfs spirituele plekken aanbieden. Goed gedaan ook met de opties en elke keer een kaart met enkel door dag. Misschien, voor het gemak van de gebruikers, ook iedere keer een link toevoegen van de te bezoeken plaatsen, maar ik kan ze natuurlijk ook zelf googelen om er met over te weten. Vooral belangrijk om te vermelden Nationaal Trust (wat meestal ook aangegeven is) en melding ergens in het begin dat het de moeite loont om soms een jaaraansluiting te betalen omdat je dan elders ook goedkoper toegang krijgt, waardoor het de moeite loont.

- 24 juli 2023 - Nanny op ‘t Hoog

Leuke route en heel veel voorpret; helpt om de juiste “stops” te kiezen. Leest lekker weg met goede info. Nog een aantal weken en dan gaan we het echt ontdekken.

- 3 mei 2023 - Ingrid

Prachtige route, mooie tips. Route per gps toevoegen zou ideaal zijn.

- 16 april 2023 - Harrie Robben

Fijne gids in voorbereiding op onze reis eind mei en juni. Staan veel leuke en handzame tips in

- 30 maart 2023 - Leny

Duidelijke gids met mooie plaatjes en reistipa👍

- 30 januari 2023 - Gwen

We hebben geboekt! Wat een fijne route en tips, helemaal zin in de vakantie. Zoveel pareltjes, ik denk dat 2 weken niet genoeg is om alles te zien maar we gaan een heel eind komen.

- 10 januari 2023 - Leny

Leuke duidelijke gids met mooie wegen naar lands end 👍

- 25 juni 2022 - E.Nieuwenhuizen

Genoten van Engeland (zuid)reis ,met een geweldige ,gezellige, sociale en onderhoudende chauffeur en tevens reisleider Ger.

- 6 juni 2022 - Tom Martens

Overvloed aan praktische info & tips.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?