10 x unieke hotels in Cornwall - Onze favoriete adresjes!

Volledige reisgids kopen voor € 10

10 x unieke hotels in Cornwall - Onze favoriete adresjes!

In de regio van Cornwall is er wel voor iedereen iets te doen. Zowel strandgangers, wandelaars als surfers komen er aan hun trekken. Ben je van plan om deze regio te bezoeken? Dan hebben wij voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste en meest unieke hotels in Cornwall.

Inhoud artikel

  1. The Scarlet Hotel in Mawgan Porth

Het Scarlett Hotel is gelegen in Mawgan Porth op slechts drie minuten wandelen van het strand. Dit milieuvriendelijk hotel heeft een fantastisch interieur met hele ruime kamers. Elke kamer beschikt over een eigen balkon of een 'outdoor pod', zodat je altijd kan genieten van de buitenlucht. Dit hotel is ideaal om tot rust te komen op vakantie. Laat je verwennen in de spa van het hotel of geniet van een heerlijk diner in het restaurant van het hotel. Vergeet zeker niet om gebruik te maken van de bubbelbaden met uitzicht op de zee. Meer info en prijzen.

  1. Hotel Tresanton in Saint Mawes

Hotel Tresanton is gelegen aan de prachtige zuidkust van Cornwall, ook wel beter gekend als de Cornish Riviera, en dit meer bepaald in Saint Mawes. Dit hotel heeft fantastische uitzichten over het water en over het groene Roseland schiereiland. Bij het binnenstappen van het hotel krijg je direct een Grieks gevoel.

De kamers zijn heel leuk ingericht en hebben ook uitzicht over het water. 's Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt met lokale producten en verse vis. Meer info en prijzen

  1. Headland House Luxury B&B in St Ives

Headland House Luxury B&B is gelegen in de Carbis Bay van Saint Ives en ligt op slechts enkele honderd meter van het zandstrand van Carbis. 's Ochtends kan je in het restaurant van het hotel genieten van een heerlijk ontbijt. Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in St Ives! Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding. Meer info en prijzen

  1. Holiday Home Farmlans in Padstow

Holiday Home Farmlans ligt in Padstow. Dit vakantiehuis beschikt over een tuin. Dit vakantiehuis biedt gratis WiFi, een flatscreen-tv, een wasmachine en een keuken met een vaatwasser. Er is privéparkeergelegenheid bij het vakantiehuis. Een modern, uiterst netjes en proper interieur maken dit een top vakantiehuis ! Meer info en prijzen

  1. Antonia's Pearls

Antonia's Pearls is een verzameling van zes studio's, huizen, hutten en villa's gelegen in Charlestown, een 18de eeuws havenstadje die op de UNESCO lijst staat. Elk verblijf is ingericht op een unieke manier telkens met een maritiem thema. Laat je verrassen door de schoonheid van de verblijven en de omgeving. Antonia's Pearls is de ideale verblijfsplaats om helemaal tot rust te komen. Meer info en prijzen

  1. Carbis Bay and Spa Hotel

Het elegante Carbis Bay and Spa Hotel ligt in tropische tuinen, en biedt een prachtig uitzicht op zee. Je overnacht in lichte, frisse en moderne kamers die elk een gezellige zithoek en thee- en koffiefaciliteiten hebben. Wil je graag even ontspannen? Dat kan in het buitenzwembad of in de indrukwekkende lounge met traditionele bar waar je kan genieten van een koffietje.

Verder biedt het hotel ook nog een bekroond restaurant waar er een creatief menu geserveerd wordt met regionale ingrediënten en directe toegang tot het strand aan Carbis Bay. Carbis Bay is trouwens lid van de club van de Mooiste Baaien ter Wereld. Meer info en boeken.

  1. Padstow Harbour Hotel

Het 4-sterrenhotel Padstow Harbour Hotel ligt aan de drukke haven van Padstow en biedt uitzicht op de stad en het Camel-estuarium. Het hotel beschikt over gezellige, ruime kamers waar alle comfort aanwezig is. Bovendien kan je hier eten in een populair restaurant waar beroemde chef-kok Rick Stein de gerechten klaar maakt. Meer info en boeken.

  1. Ocean House

Graag budget overnachten in een eigen huisje tijdens je vakantie aan Cornwall? Pension Ocean House is de ideale verblijfplaats voor zowel een korte vakantie als een lange. De huisjes zijn volledig gerenoveerd en zijn beschikken over de meest moderne comfortvoorzieningen. De kamers zijn elegant ingericht met lichte kleuren en hebben zicht op de zee. s' Ochtends kan je dan heerlijk wakker worden met een tas koffie in de hand genietend van de buitenrust en stilte vanop je terras. Meer info en boeken.

  1. The Land's End Hotel

Het Land's End Hotel in Sennen ligt aan de westpunt van Cornwall en bevindt zich op granieten rotsen met uitzicht op het Longships Lighthouse en de Atlantische Oceaan. Het hotel heeft een terras en biedt kamers met een eigen badkamer en haardroger en is voorzien van een gratis welkomstpakket met lokale thee en koffie. Sommige kamers bieden ook uitzicht op zee. Verder kan je altijd even ontspannen met een drankje in de sfeervolle bar en in het restaurant worden lokale specialiteiten geserveerd. Meer info en boeken.

  1. The Alverton

Graag overnachten in een bijzonder hotel? The Alverton is het enige viersterrenhotel in de kathedraalstad Truro en is bovendien gevestigd in een monumentaal 19e-eeuws pand met gebogen glasramen. Dit historische hotel, gelegen op een heuvel biedt klassieke kamers die ruim en huiselijk zijn met alle kleine details voor een onvergetelijke reis! Meer info en boeken.

  1. Download onze reisgids Zuidwest-Engeland en mis niets!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Zuidwest-Engeland? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Zuidwest-Engeland met 128 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en een uitgestippelde rondreis. Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Zuidwest-Engeland.

Zuidwest-Engeland

Gratis reisgids Zuidwest-Engeland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?