Autoroute Moezel langs de mooiste panorama's van Trier tot Koblenz

Volledige reisgids kopen voor € 10

Autoroute Moezel langs de mooiste panorama's van Trier tot Koblenz

  • Startpunt: Trier
  • Eindpunt: Koblenz
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 300 km
  • Duur: 10 dagen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Adv.
Alle promoties Moezel 3 tot 5 dagen

Alle promoties Moezel 3 tot 5 dagen

Ontdek onze promoties van 3 tot 5 dagen in hotels 2* tot 4* van de Moezelstreek. Verblijf met ontbijtbuffet steeds inbegrepen. Ook arrangementen met half pension en extra's.

Deze route brengt je langs de mooiste plekjes van de Moezelstreek

Deze autoroute Moezel brengt je van Koblenz tot Trier met o.m. 2 stadswandelingen (Trier en Koblenz), 5 natuur- en landschapswandelingen en een panoramaroute langs de Moezel.

We laten je dus op velerlei manieren genieten van de mooiste panorama’s over de Moezelvallei. We starten met onze Moezelroute bij de bekende Burg Eltz en eindigen bij het wijnschip in Neumagen.

Onderweg volgen we de loop van de rivier en zo kom je in Cochem, Traben-Trarbach en Bernkastel-Kues om maar de bekendste te vermelden. Wie het liever wat rustiger aan doet kan ook een boottocht maken op de Moezel en zo de vele steden en dorpen verkennen. Ontdek nog meer bezienswaardigheden in de Moezel in onze aparte blogpost.

Moezel

Gratis preview reisgids Moezel downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Moezel

Ontdek de Duitse Moezelsreek via een complete reisgids en 18 wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Moezel: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

396 ervaringen

- 10 juni 2024 - Karine Van Der Meersch

De reisgidsen zijn altijd top in orde met veel bezienswaardigheden. Deze keer was het wel wat moeilijker met de uitgestippelde wandelingen. Je kan de Qr codes wel inscannen en deels volgen. Soms niet gemakkelijk om de juiste straten te vinden. We hebben er vroeger al gehad waar duidelijk beschreven stond welke straat (met naam) je kon nemen. Is dit afhankelijk van de reisroute per land/streek? Voor de rest wel plaatsen waar je anders niet komt 👍

- 5 mei 2024 - Luit Middendorp

Wij gaan over 3 weken de route doen. Gezien onze ervaringen met Reisroutes komt dat vast goed. We hebben de stadswandelingen al uitgedraaid. Onze zoon gaan jullie mooie stadswandeling die wij wij in Gent deden ook doen. Die was ook heel bijzonder.

- 26 maart 2024 - Mieke

Dank jullie voor de overzichtelijke reisgids, ik ga zeker tijdens onze vakantie hier gebruik van maken

- 16 maart 2024 - Marcus Peeters

Mooie beknopte reisgids,met goede info over bezienswaardigheden en wandelingen in de regio

- 12 maart 2024 - Kathleen Staelens

We hebben zeer veel gehad aan de informatie, we hebben veel mooie plekjes en dorpjes gezien dankzij de route, ook mooie wandelingen, dank je wel.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?