Panoramaroute, met deze rondreis zie je het mooiste van de Moezel

Panoramaroute, met deze rondreis zie je het mooiste van de Moezel

22 636 x gedownload314 ervaringen
  • Startpunt: Roes, Duitsland
  • Eindpunt: Neumagen-Dhron, Duitsland
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 176 km
  • Duur: 2 dagen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Adv.
Alle promoties Moezel 3 tot 5 dagen

Alle promoties Moezel 3 tot 5 dagen

Ontdek onze promoties van 3 tot 5 dagen in hotels 2* tot 4* van de Moezelstreek. Verblijf met ontbijtbuffet steeds inbegrepen. Ook arrangementen met half pension en extra's.

Download je autoroute door de Moezelstreek + 7 wandelroutes

Deze autoroute Moezel brengt je van Koblenz tot Trier met o.m. 2 stadswandelingen (Trier en Koblenz), 5 natuur- en landschapswandelingen en een panoramaroute langs de Moezel.

We laten je dus op velerlei manieren genieten van de mooiste panorama’s over de Moezelvallei. We starten met onze Moezelroute bij de bekende Burg Eltz en eindigen bij het wijnschip in Neumagen.

Onderweg volgen we de loop van de rivier en zo kom je in Cochem, Traben-Trarbach en Bernkastel-Kues om maar de bekendste te vermelden. Wie het liever wat rustiger aan doet kan ook een boottocht maken op de Moezel en zo de vele steden en dorpen verkennen. Ontdek nog meer bezienswaardigheden in de Moezel in onze aparte blogpost.

Moezel panoramaroute

Gratis rondreis Moezel downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Moezel: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

314 ervaringen

- 4 januari 2022 - Coorens

Zeer mooi opgesteld , we gaan deze rit zeker uitvoeren . Maar we weten nog niet wanneer , daar zit corona voor iets tussen . zelf ga ik er nog camperplaatsen bij zoeken . Bedankt.

- 27 december 2021 - Jack

Gedetailleerde informatie ,ga die zeker gebruiken in de zomer. Dank.

- 16 november 2021 - Laure T.

Met deze gids in de hand hadden wij de perfecte leidraad om de Moezelstreek te verkennen. Zeer handig met info over parkings en tips voor restaurantjes. Voor een volgend tripje gebruik ik zeker opnieuw een gids van reisroutes, spaart mij het opzoekwerk uit.

- 3 november 2021 - MARTIN DE VOS

Overzichtelijke, uitgebreide gids van de Moezelstreek, daar kunnen we zeker mee aan de slag voor een uitgebreid bezoek aan de regio.

- 30 oktober 2021 - Hans Gorter

Alweer een prima tocht. Dit keer langs de prachtige Moezel. We hadden prachtig weer, en de natuur begon al aardig te verkleuren.

Gratis rondreis Moezel downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?