FB

Ervaringen "Panoramaroute, met deze rondreis zie je het mooiste van de Moezel"

150 ervaringen

- 16 juni 2019 - hedwig Casier

Het weer zat mee, en de info was mooi uitgewerkt en bruikbaar. zeker een aanrader niet ver van Belgie… Bernkastel zeer mooi en geslaagd, herbezoeken wij, klein maar fijn

- 6 juni 2019 - Moons Rene

Mooie route, we gaan deze nog verkennen

- 4 juni 2019 - Claudine Nitelet

prima reisdocument :)

- 4 juni 2019 - Lia

Mooie route's en super handig .

- 2 juni 2019 - Paul en katrien

Steeds top, een voorbelevenis thuis, een aangename ondersteuning in de wandeling. Doe zo verder. In al onze reizen hebben we de wandeling mee als vaste bagage 👍

- 31 mei 2019 - Fy

Schitterend overzicht en veel goede ideeen. We zijn er echter niet in geslaagd om de route te printen wat het allemaal een heel stuk minder interessant maakt.

- 22 mei 2019 - Piet

Zijn duidelijke en mooie wandelroutes. Gaan er straks op vakantie ruimschoots gebruik van maken. Dank voor het maken van zoveel moois.

- 19 mei 2019 - l. nederhoed

Erg leuke route met prima tips. Onze opmerkingen: 1. de volgorde van de informatie was niet altijd logisch. Zo zat het routeoverzicht ergens midden in de beschrijvingen, was de stadswandeling van Koblenz aan het eind geplaatst en kamen niet alle beschreven plaatsen in de routebeschrijving voor (Cochem, Bernkastel-Kuez). 2. Hoe sympathiek wij de Belgische uitdrukkingen ook vonden, soms begrepen wij niet wat er bedoeld werd bijv.: "waar de aardeweg over de rijbaan komt" bij Starkenborg Ook nog twee suggesties: 1. Steeds meer reizigers gebruiken een camper als vervoermiddel. Het kan nuttig zijn overnachtingsplaatsen hiervoor in de beschrijvingen op te nemen 2. In Bernkastel-Kuez is een Vinothek. Daar kan tegen betaling een wijnglas gekocht worden waarna de toerist op eigen gelegenheid in de kelders zo'n 140 diverse Moezelwijnen proeven en de lekkerste desgewenst kopen.

- 1 mei 2019 - J vd heuvel

Mooie gids met veel tips en fraaie autoroutes. De stadswandelingen hebben we niet gedaan.

- 5 april 2019 - roger vd D

Zeer overzichtelijk site en goed gedetaileerde routes.

Moezel 3 dagen hotel 3* Traben-Trarbach incl. 2x diner

Moezel 3 dagen hotel 3* Traben-Trarbach incl. 2x diner

Je verblijft in een typisch familiehotel Gräffs Mühle *** in Traben-Trarbach. De kamers zijn ruim en trendy ingericht. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 5-gangendiner met wijnen, gratis parking en WiFi. De gastvrouw spreekt Nederlands.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?