Waar overnachten aan de Turkse Riviera 2024? 13 x van goedkoop tot luxe

Waar overnachten aan de Turkse Riviera 2024? 13 x van goedkoop tot luxe

5 oktober 2023 in Turkije0 reacties

Tijdens je bezoek aan de Turkse Riviera heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven aan de Turkse Riviera.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Verblijven in de Turkse badplaats Izmir

  • Stadshotel: L'Agora Old Town Hotel & Bazaar gelegen aan de Havra-straat aan de historische Kemeraltı Bazaar, beschikt over ruime kamers voorzien van een stijlvolle inrichting en alle luxe en comfort. Dit boetiekhotel is een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een verblijf in het centrum van Izmir. Meer info en boeken.
  • Aan de wandelpromenade: Mövenpick Hotel Izmir biedt stijlvolle accommodatie met uitzicht op de Egeïsche Zee, naast het centrale Cumhuriyet-plein in Izmir. Het hotel beschikt over een panoramische fitnessruimte, een spa met holistische behandelingen en op de bovenste verdieping kan je genieten van heerlijke cocktails en panorama's over de stad. Meer info en boeken.
  1. Mooiste verblijven in Marmaris

  • Stadshotel: 8 oDa Marmaris is een charmant verblijf in het stadscentrum dat bestaat uit verschillende authentiek gerenoveerde huizen met uitzicht op de stad of de zee. Je hebt de keuze uit het boeken van een appartement of vakantiehuis, huiselijk ingericht en voorzien van alle luxe en comfort. In de nabije omgeving, bij de haven van Marmaris kan je een boottocht boeken naar bijvoorbeeld het eiland Rhodos. Meer info en boeken.
  • Boetiekhotel aan het strand: The Beachfront Hotel ligt, zoals de naam doet vermoeden, aan het strand van Marmaris. Iedere kamer beschikt over een balkon panoramisch uitzicht op de baai en beschikt over gratis WiFi. Verder is er ook een snackbar, een strandbar én mogelijkheid tot het huren van een auto of fiets. Meer info en boeken.
  • Ontdek nog meer van onze favoriete verblijven in Marmaris.
  1. Leukste resorts in Bodrum

  • Charmant stadshotel: Het Akkan Hotel bevindt zich in het centrum van Bodrum, op wandelafstand van de Petrusburcht. Dit gezellige stadshotel is voorzien van moderne kamers, een terras met panoramisch uitzicht op zee en een a-la-carterestaurant waar je kan proeven van lokale gerechten. Meer info en boeken.
  • Kindvriendelijk resort: Het TUI MAGIC LIFE Bodrum Resort ligt aan een prachtige baai bij Içmeler. Vervelen zal je hier zeker niet dankzij de aanwezigheid van het aquapark met 6 glijbanen, het uitgebreid sportprogramma en het nabijgelegen strand. Om nog maar te zwijgen van de zes verschillende restaurants! Meer info en boeken.
  • Ontdek nog meer van onze favoriete verblijven in Bodrum.
  1. Waar overnachten in Antalya?

  1. Mooiste hotels en resorts in Alanya

  1. Leukste beach resorts en hotels in Kuşadası

  • Kindvriendelijk resort: Hotel Aqua Fantasy Aquapark & Spa is een waar paradijs voor zowel jong als oud. Het hotel heeft een gigantisch waterpark met animatiefiguren, kastelen, piratenschepen en pijlsnelle glijbanen, uren waterpret gegarandeerd. Na een heerlijke nachtrust en een uitgebreid ontbijtje wandel je zo het strand op. Meer info en boeken.
  • Boetiekhotel: Hotel Eliada is een gezellig, kleinschalig hotel in het hart van Kusadasi. Het hotel biedt kamers in boetiekstijl, een buitenzwembad, een zonneterras en iedere dag een heerlijk continentaal- of buffetontbijt. Het hotel is versierd met planten en roze bloemen en vanaf het terras geniet je van een adembenemend uitzicht over Kusadasi. Meer info en boeken.
  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Turkije?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Turkije? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Turkije en Turkse Kust met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten).

Turkse Kust & Rivièra

Gratis reisgids Turkse Riviera downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?