Waar overnachten in Antalya 2024? 10 x hotels en resorts van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Antalya 2024? 10 x hotels en resorts van goedkoop tot luxe

5 oktober 2023 in Turkije0 reacties

Tijdens je vakantie aan de Turkse badplaats Antalya natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Antalya.

Wacht niet langer en boek je zonvakantie naar Antalya met TUI.

Inhoud artikel

  1. Hotels in het oude centrum Kaleiçi

  • Hotel Alp Pasa is een kleinschalig boetiekhotel met schitterend ingerichte kamers, die allemaal een uniek Ottomaans karakter hebben. Geniet van een lekkere cocktail op de romantische binnenplaats en neem een verfrissende duik in het zwembad. Meer info en boeken.
  • Het Saye Konak Hotel is gevestigd in een landhuis van 1951 en beschikt over stijlvolle accommodatie, een seizoensgebonden buitenzwembad en een gezellige binnenplaats waar je 's ochtends kan genieten van een uitgebreid ontbijtje. Meer info en boeken.
  • Een ander aangenaam verblijf is het Atelya Art Hotel op wandelafstand van de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over traditioneel Ottomaanse kamers met houten vloeren en handgeweven tapijten en een buitenzwembad. Meer info en boeken.
  1. Kindervriendelijke resorts bij Antalya

  • Sealife Family Resort ligt aan het Konyaalti-strand en op zo'n 8 km van het centrum. De meeste kamers hebben zicht op de zee en beschikken over een modern interieur. Dit grote resort biedt faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Er zijn zwembaden met glijbanen, een spa met lichaamsbehandelingen en duik- en snorkeluitrustingen. 's Avonds kan je de heupen los zwieren in de discotheek. Meer info en boeken.
  • Paloma Grida is een prachtig, ruim opgezet vakantiedorp, direct aan het zandstrand bij Belek. Dit hotel is een waar paradijs voor kinderen, dankzij de aanwezigheid van de miniclub, het aquapark en kinderanimatie. 's Avonds leef je je uit in de openluchtdisco of geniet je van livemuziek in het gezellige barstraatje. Meer info en boeken.
  • Hotel Su is een ander kindvriendelijk resort aan het Konyaalti-strand. Na een heerlijke nachtrust wandel je zo het strand op of kan je een dagje doorbrengen aan de zwembaden van het hotel. Geniet van een heerlijke cocktail aan een van de bars en 's avonds wordt er entertainment voorzien. Meer info en boeken.
  1. Adults Only hotels in Antalya

  • Route Hotel Kaleici - Adult Only ligt in de historische wijk Kaleici op wandelafstand van de zee. Het hotel is gevestigd is een 230 jaar oud gebouw met traditionele Ottomaanse architectuur. Alle eenvoudig ingerichte kamers hebben een eigen badkamer en een televisie en roomservice is de hele dag door beschikbaar. Geniet van traditionele gerechten in het restaurant van het hotel en excursies kunnen geboekt worden bij de excursiebalie. Meer info en boeken.
  • RuinAdalia Hotel - Adult Only is een modern, stijlvol hotel midden in de oude stad. Dit verblijf beschikt over ruime kamers voorzien van luxe en comfort, een buitenzwembad en een restaurant. Meer info en boeken.
  • Het Eski Masal Hotel ligt rond een beschutte binnenplaats met een zwembad in de historische wijk Kaleiçi. Het biedt suites met unieke Ottomaanse interieurs en bubbelbaden. Het ontbijt met biologische producten wordt geserveerd in de eetkamer met een open haard of op de charmante binnenplaats. Meer info en boeken.
  1. Leukste hotels aan de stranden van Antalya

  • Hotel Lykia Old Town Antalya ligt op 200 meter van het strand Mermerli en het oude centrum van de stad. Dit kleinschalige maar charmante hotel beschikt over mooie kamers, een buitenzwembad en een heerlijk ontbijtbuffet. Meer info en boeken.
  • Hotel Megasaray Westbeach Antalya is gelegen aan het 7 kilometer lange zandstrand van Konyaalti. Naast een prachtig uitzicht over zee en de bergen, kan het hotel uitpakken met twee zwembaden, tal van mogelijkheden om te sporten en een miniclub voor de kinderen. En als de Turkse zon eenmaal in de zee is gezakt, zorgt het entertainmentteam voor een avond vol vermaak. Meer info en boeken.
  • Hotel Rixos Downtown Antalya ligt op 300 meter van privéstrand Aruna en is voorzien van o.a. een groot zwembad, wellnessfaciliteiten en een miniclub. Bovendien krijg je tijdens je verblijf toegang tot het themapark 'The Land of Legends', met onder meer een spetterend aquapark. Meer info en boeken.
  1. Waar verblijven in de buurt van Antalya?

  • Belek: Papillon Ayscha is een vijfsterrenhotel in een groene omgeving en tegelijk direct aan het zandstrand. Het hotel beschikt over ruime, modern ingerichte kamers, een openluchtdisco, diverse zwembaden en restaurants. Geniet met het hele gezin van een all-in vakantie. Meer info en boeken.
  • Side: TUI MAGIC LIFE Jacaranda is een absolute aanrader voor een verblijf in Side. Het TUI-hotel biedt comfortabele kamers, spetterende zwembaden en glijbanen en een waaier aan specialiteitenkeukens waar je heerlijk kan eten. Geen zin om 's avonds de stad in te duiken? Dan kan je altijd een filmpje meepikken in de openluchtcinema. Meer info en boeken.
  • Kemer: Het all-inclusive Armas Gul Beach ligt op wandelafstand van de kust. Het hotel is voorzien van een buitenzwembad, een klein waterpark en een terras met uitzicht op de Middellandse Zee. De accommodatie biedt directe toegang tot het privéstrand. Meer info en boeken.
  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Turkije?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Turkije? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Turkije en Turkse Kust met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten).

Turkse Kust & Rivièra

Gratis reisgids Turkse Riviera downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?