Waar overnachten in Bodrum 2024? 15 x hotels en resorts van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Bodrum 2024? 15 x hotels en resorts van goedkoop tot luxe

4 oktober 2023 in Turkije0 reacties

Tijdens je vakantie aan de Turkse badplaats Bodrum natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Bodrum.

Wacht niet langer en boek je zonvakantie naar Bodrum met TUI.

Inhoud artikel

  1. Mooiste hotels in het centrum van Bodrum

  • Het Akkan Hotel bevindt zich in het centrum van Bodrum, op wandelafstand van de Petrusburcht. Dit gezellige stadshotel is voorzien van moderne kamers, een terras met panoramisch uitzicht op zee en een a-la-carterestaurant waar je kan proeven van lokale gerechten. Meer info en boeken.
  • Hotel Costa Maya is een klein charmant hotel gelegen in het centrum van Bodrum, ideaal voor wie de lokale cultuur wilt ontdekken. Na een heerlijk ontbijtje met Turkse gerechten kan je genieten aan het buitenzwembad of de stad in trekken. Meer info en boeken.
  • Liever een low-budget verblijf? Bodrum Sade Pension ligt op een steenworp van het strand en beschikt over een charmante binnenplaats en unieke architectuur. Het kleurrijke pension biedt knusse kamers met airconditioning en gratis WiFi. Meer info en boeken.
  1. Overnachten in de buurt van de haven van Bodrum

  • Ha La Bodrum ligt op slechts 100 meter van de jachthaven en is gevestigd in een Ottomaans stenen gebouw dat wordt omgeven door weelderige citroenbomen. Deze charmante B&B beschikt over stijlvolle kamers, een sfeervolle geheime tuin en een uitgebreide bibliotheek. Iedere ochtend geniet je van een heerlijk ontbijtje en in de gemeenschappelijke ruimtes is gratis WiFi beschikbaar. Meer info en boeken.
  • Het DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista kijkt uit over de jachthaven van Bodrum en beschikt over modern ingerichte kamers met een Frans balkon dat uitzicht biedt op de beschutte tuin en het zwembad. Meer info en boeken.
  • Kocadon Museum Hotel biedt kleurrijke standaardkamers voorzien van alle luxe en comfort dat je kan wensen, een aangename tuin en gratis privéparkeergelegenheid. Meer info en boeken.
  1. Kindvriendelijke resorts in Bodrum

  • Het Hotel Bodrum Holiday Resort ligt aan een rotsachtig strand en biedt ruime familiekamers, drie grote zwembaden, watersportactiviteiten, een kids club en een buffetrestaurant met all-inclusive formule. Meer info en boeken.
  • Omringd door een prachtige groene natuur en een blauwe zee ligt het Resort Titanic Deluxe Bodrum. Dit luxe vijfsterren resort biedt een kidsclub voor de allerkleinsten, waterpark met waterglijbanen en een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan restaurants, er is zelfs een ijssalon en patisserie aanwezig. Meer info en boeken.
  • Het TUI MAGIC LIFE Bodrum Resort ligt aan een prachtige baai bij Içmeler. Vervelen zal je hier zeker niet dankzij de aanwezigheid van het aquapark met 6 glijbanen, het uitgebreid sportprogramma en het nabijgelegen strand. Om nog maar te zwijgen van de zes verschillende restaurants! Meer info en boeken.
  1. Adults-Only hotels in Bodrum

  • Manzara Hotel - Adults Only is gelegen in een rustige buurt op een heuvel vlakbij het levendige centrum van Bodrum. Het bestaat uit verschillende kleine gebouwen die gescheiden worden door charmante straatjes. Het zicht op de baai, het kasteel en de haven van Bodrum is werkelijk adembenemend. Meer info en boeken.
  • Senses Hotel - Adult Only biedt stijlvolle accommodatie net buiten het centrum van Bodrum. Geniet van een dagje nietsen aan het zwembad met zicht op Bodrum. Het hotel biedt ook fiets- en autohuur voor wie de omgeving graag wilt verkennen. Meer info en boeken.
  • Mag het wat meer luxe zijn? Dan is Casa Nonna Bodrum - Adult Only misschien wel wat je zoekt. Deze accommodatie is gelegen in de İçmeler-baai en beschikt over smaakvol en modern ingerichte kamers waarvan de meeste uitzicht bieden op de Egeïsche Zee. Meer info en boeken.
  1. Waar verblijven in de buurt van Bodrum?

  • Torba: Hotel Zeytinada in Torba, op 10 minuten rijden van Bodrum is ideaal voor wie op zoek is naar rust en ontspanning. Het kleinschalige hotel bevindt zich in een bloemrijke tuin die bezaait is met olijfbomen. De kamers zijn voorzien van een eigen balkonnetje en vanaf het verblijf heb je een prachtig zicht over de baai van Torba. Meer info en boeken.
  • Ortakent: Club Muskebi is gelegen aan zee en wordt omgeven door heel wat groen. Na een heerlijke nachtrust kan je een verfrissende duik nemen in het zwembad en genieten van een cocktail aan de bar. Schuif aan bij een lekker lunchbuffet en geniet 's avonds van een mooie zonsondergang vanop het strand. Meer info en boeken.
  • Turgutreis: La Blanche Resort & Spa heeft een rustige ligging aan het strand van Turgutreis. Dit resort hotel beschikt over verschillende zwembaden, een wellnesscentrum en verschillende restaurants. Mogelijkheid tot een all-in formule. Meer info en boeken.
  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Turkije?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Turkije? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Turkije en Turkse Kust met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten).

Turkse Kust & Rivièra

Gratis reisgids Turkse Riviera downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?