Waar overnachten in Marmaris 2024? 10 x hotels en resorts van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Marmaris 2024? 10 x hotels en resorts van goedkoop tot luxe

4 oktober 2023 in Turkije0 reacties

Tijdens je vakantie aan de Turkse badplaats Marmaris natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Marmaris.

Wacht niet langer en boek je zonvakantie naar Marmaris met TUI.

Inhoud artikel

  1. The Beachfront Hotel (boetiekhotel aan het strand)

The Beachfront Hotel ligt, zoals de naam doet vermoeden, aan het strand van Marmaris. Iedere kamer beschikt over een balkon panoramisch uitzicht op de baai en beschikt over gratis WiFi. Verder is er een snackbar, strandbar, binnen-en buitenrestaurants én mogelijkheid tot het huren van een auto of fiets. Meer info en boeken.

  1. Bono Hotel Old Town (hotel in het centrum)

Bono Hotel Old Town bevindt zich op wandelafstand van de oude stad en het strand. Dit aparthotel beschikt over gezellig ingerichte kamers, waarvan sommige een eigen terrasje of balkon hebben. 's Ochtends wordt er een continentaal ontbijt geserveerd en 's avonds kan je genieten van mediterrane, midden-oosterse gerechten en pizza's. Meer info en boeken.

  1. Green Nature Diamond Hotel (luxeverblijf)

Eerder op zoek naar iets meer luxe? Het Green Nature Diamond Hotel is prachtig gelegen aan de promenade en het strand, op slechts 1,5 km van het gezellige Marmaris. Dit vijfsterrenhotel heeft alles in huis voor een ontspannende vakantie: wegdromen op het eigen zandstrand of aan het zwembad, relaxen in het spacentrum en een uigebreid sport- en entertainmentprogramma. Meer info en boeken.

  1. Cook's Club Adakoy (adults only)

Cook's Club Adakoy is een uniek en charmant resort, enkel geschikt voor volwassenen (ouder dan 16 jaar). Het resort is rustig gelegen in een baai op het schiereiland Adaköy op 25 minuten rijden van Marmaris. Dit unieke plekje beschikt over een zwembad, 3 privéstranden en een pier waar je kan genieten van de Turkse zon. Ambiance gegarandeerd dankzij de live dj en ontspanning dankzij een yogasessie met zicht op de mooie baai.

Ook op culinair vlak word je verwent met maar liefst 6 foodstations waar je kan proeven van zowel lokale en internationale smaken. De ruime kamers met een Boheemse inrichting hebben elk hun eigen karakter waarvan sommige zicht hebben op de baai van Marmaris. Meer info en boeken.

  1. Grand Cettia (kindvriendelijk)

Hotel Grand Cettia is een comfortabel hotel aan de prachtige kust van Marmaris met de groene pijnboombossen op de achtergrond. Vervelen zal je hier zeker niet dankzij de twee zwembaden, speeltuinen, een modern fitnesscentrum, een tennisbaan, een beachvolleybal- en voetbalveld en een ruime keuze aan entertainment. Vanaf het hotel heb je een spectaculair uitzicht op de zee en het omliggende platteland. Er heerst een gezellige drukte en je hebt de mogelijkheid om een all-in formule te boeken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Ideal Prime Beach (resort)

Aan de kust van Marmaris vind je het Ideal Prime Beach Hotel. Het hotel ligt direct aan het strand en wordt omringd door winkels, bars en restaurants. Bovendien is het centrum van Marmaris makkelijk te bereiken met de minibus.

Terwijl de kids zich vermaken in het buitenzwembad, kan je genieten van een heerlijke cocktail aan de bar. ’s Avonds kan je voor een lekker diner aansluiten in het restaurant. Alles is namelijk inclusief! Aan entertainment ook geen gebrek; doe mee aan aquagym en waterpolo of laat je verrassen door de leuke avondshow. Meer info en boeken.

  1. 8 oDa Marmaris (hotel in het centrum van de stad)

8 oDa Marmaris is een charmant verblijf in het centrum van Marmaris dat bestaat uit verschillende authentiek gerenoveerde huizen met uitzicht op de stad of de zee. Je hebt de keuze uit het boeken van een appartement of vakantiehuis, huiselijk ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten die je kan wensen. Sommige accommodaties kijken uit op zee. In de nabije omgeving, bij de haven van Marmaris kan je een boottocht boeken naar bijvoorbeeld het eiland Rhodos. Meer info en boeken.

  1. Hotel Marmaris Bay Resort (adults only)

Op zoek naar een luxeverblijf voor je zonvakantie in Marmaris? Dan is het Marmaris Bay Resort, op 10 km van Marmaris misschien wel iets voor jou. Dit hotel ligt midden in de natuur, tussen de dennenbossen en de zee en biedt een onvergetelijk verblijf. Het hotel beschikt over ruime, moderne kamers, een binnen-en buiten zwembad en een privéstrand waar je uren kan zonnebaden, een spa om volledig tot rust te komen en als kers op de taart; heerlijke gerechten. Meer info en boeken.

  1. Mets Boutique Hotel (boetiekhotel)

Het Mets Boutique Hotel is gunstig gelegen op wandelafstand van het strand en het Marmaris Museum. Deze accommodatie beschikt over moderne stijlvolle units, voorzien van een zithoekje, airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders en een eigen badkamer. Sommige units hebben ook een eigen balkon en uitzicht op de omgeving. Op de bovenste verdieping van het hotel kan je dineren in het M Restaurant met uitzicht op zee, bos en jachthaven. Meer info en boeken.

  1. Grand Yazici Club Turban (kindvriendelijk)

Een ander kindvriendelijk verblijf is het Grand Yazici Club Turban. Het hotel heeft een ideale, rustige ligging direct aan de helderblauwe baai tussen Marmaris en Icmeler. Tijdens je verblijf kan je genieten van een all-in formule zodat je niets te kort komt; heerlijke hapjes en drankjes bij 7 verschillende restaurants! Voor kinderen is het hotel een waar paradijs dankzij de aanwezigheid van de verschillende zwembaden, glijbanen en kids club. Toe aan wat me-time? Dan is yoga of een bezoekje aan het Turks bad wat je nodig hebt. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Turkije?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Turkije? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Turkije en Turkse Kust met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten).

Turkse Kust & Rivièra

Gratis reisgids Turkse Riviera downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?