FB

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

293 ervaringen

- 11 november 2018 - Mieke Dekkers

Leuke wandeling. Kunnen genieten van de rust in dit gedeelte van Brugge. Centrum altijd druk.

- 30 oktober 2018 - Peter Wagenaar

Wij bezoeken graag vanuit Nederland Belgische steden zoals Brugge. Reiroute.be is voor ons de standaard ingang voor informatie. Zo ook de reisgids Brugge: prima! Mooie stadswandeling en andere info.

- 23 september 2018 - Jo van Cann

Zeer bruikbaar. Bij een beetje lezen in elke situatie ter plekke in te stappen. Wij hebben er een volle dag over gedaan. Prima werk!

- 28 juni 2018 - Luc broos

Interessante tips om alle bezienswaardigheden snel te vinden, telkens weer kijken of er een nieuwe route bijkomt in een bepaalde streek bespaard veel opzoekingswerk ;Top site

- 21 juni 2018 - Hubert Descheemaeker

Mooie dag gehad als zelf Bruggeling zijnde en gids gespeeld voor deze wandeling voor mijn twee broers die op bezoek waren ! Dankzij jullie reisroute was deze dag meer dan geslaagd! Bedankt !

- 23 september 2017 - Walter De Vuyst

Langs de vesten is het heerlijk wandelen, een ommetje langs het begijnhof en het Minnewater is zeker de moeite waard. Ondanks de prachtige historische gebouwen is de terugkeer via het Zand en de Steenstraat door de verkeersoverlast van toeterende bussen en auto's ronduit triestig.

- 20 maart 2017 - Veerle foulon

Al,paar keer een stadswandeling van reisroutes gedaan, vorig weekend Brugge aan de beurt. Ook nu weer aangename, leuke en boeiende wandeling. Fijn initiatief 👍

- 30 oktober 2016 - Stephen Adriaens

Heel aangename wandeltocht. De kinderen hebben een groot deel van de wandeling gedaan (terwijl ze Pokemans vingen). En het weer veel fantastisch mee. We hebben zowel de drukke plaatsen als de minder drukke plaatsen gezien.

- 12 oktober 2016 - VAN BLADEL

Mooi uitgewerkte wandeltocht. Deze kan je perfect volgen met de routebeschrijving. Zo zie je ook eens de andere kant van Brugge waar je normaal niet komt. Wij hebben deze tocht gedaan op zondag 09.10.2016. Wij hadden veel geluk want het was prachtig weer. Deze tocht is een echte aanrader.

- 5 oktober 2016 - Jozef

Mooie route. Laat je Brugge op een andere manier kennen dan de toeristen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?