FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

306 ervaringen

- 18 juli 2019 - chantal Dedeurwaerder

Heel interessante en boeiende gids om Brugge, die we dachten te kennen, te her-ontdekken. Dikke duim

- 16 juni 2019 - Chris

Heel handig om mee te nemen we hebben er van genoten op o ze trip naar Brugge

- 23 mei 2019 - R Kers

wat ben ik blij met jullie site! duidelijke wandelingen met extra info. kan in mijn eigen tempo de stad door!

- 2 mei 2019 - Bart

Heel interessante gids. Je komt langs alle bezienswaardigheden via de rustige straatjes. Elke uitstap is een extra met deze reisroutes

- 29 april 2019 - Luc Vanden Bulcke

De toelichting is complementair en betekent een meerwaarde voor de reeds eerder opgedane kennis. Zo ontdekken we steeds nieuwe plaatsjes die tot voorheen onbekend waren.

- 11 april 2019 - coussement Chris

aangename wandeling met info zonder te overdrijven. Gebruiken graag de wandelroutes omdat ze meestal alle bezienswaardigheden van een stad bevatten. Ook hier was dit zo. Proficiat.

- 17 maart 2019 - Degryse Katrien

Super mooie wandeling.,veel toffe plaatsjes gezien die we nog niet kenden

- 8 maart 2019 - H. Thoonen

Was voor ons de eerste keer Brugge. We hebben 3 dagen veelvuldig gebruik gemaakt van de vele tips. Super.

- 7 maart 2019 - Chloe Dardenne

Heel fijne manier om een stad tot in haar minst bekende hoekjes te ontdekken! Aanrader!

- 7 maart 2019 - Jony Vindevoghel

Als ik een uitstap plan kijk ik altijd eerst naar reisroutes.be. De Wandelingen zijn altijd zeer interessant en tijdsbesparend. De bijgevoegde plannen zijn soms voor verbetering vatbaar vooral om de juiste weg te volgen.

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?