Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

325 ervaringen

- 18 februari 2021 - Bernard Vanmeerhaeghe

Jammer dat de Brugge poortenwandeling niet in de preview stond maar de andere wandeling. Waarom wordt deze wandeling niet bewegwijzerd met voetpadnagels ? Op de website stond dat de toeristische dienst open was, maar dit bleek niet juist te zijn. Maar toch hebben weg de wandeling gedaan met behulp van GPS-track. Mooie wandeling in het Scone Brugge !

- 13 februari 2021 - Peter Nottebaert

Zoals steeds een leuke wandeling die je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Brugge brengt.

- 22 januari 2021 - svl

zeer aangename wandeling met interessante uitleg , een echte aanrader !

- 28 november 2020 - Linda Van Straeten

Een SUPER mooie wandeling met heel wat info. Knap !

- 26 november 2020 - Verbergt Gusta

toffe wandeling - goed voor een daguitstap en je hebt een heel goed beeld van Brugge. Vestwandeling hebben we de dag nadien gedaan op eigen houtje maar dat was niet zo duidelijk voor ons. Sommige stukken hebben we dubbel gedaan. Maar Brugge is zeker een aanrader.

- 5 november 2020 - Nadine Cloet

Leuk om eens andere, pittoreske plaatsjes in Brugge te ontdekken!

- 25 oktober 2020 - Valkenborghs Francine

Beschrijving van de wandeling is heel duidelijk. Een aanrader om Brugge te ontdekken. Vooral een kanon onderste boven in de grond, zouden we nooit zo gezien hebben. 👍

- 20 oktober 2020 - Monique

Prachtige stad. Heel duidelijke gids met nuttige tips. Aanrader om Brugge beter te leren kennen.

- 7 oktober 2020 - Ann

In orde!

- 1 oktober 2020 - Annelies Verheyen

We hebben de monumenten wandeling gedaan , leuke wandeling , een aanrader. Een zeer goeie gids met voldoende informatie.

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?