Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Brugge poortenwandeling, ontdek minder bekend Brugge"

345 ervaringen

- 25 maart 2023 - Bart Peele

Zeer welkome en duidelijke informatie over Brugge. Hiermee moeten wij wel een heel fijn weekend beleven!

- 28 januari 2023 - Oorts C.

We hebben het mooie Brugge opnieuw ontdekt

- 13 oktober 2022 - Arnold Maes

Zeer nuttige reisgids om Brugge te bezoeken. Heel mooi circuit.

- 20 juni 2022 - Lisette Doms

Interessante wandeling en goede voorstelling

- 30 mei 2022 - Karen Helen Smit

Met veel plezier afgelopen weekend delen van de route gelopen. In het stukje over de Belfort staat dat je niet kan reserveren. Dat is gewijzigd. Bij de ticket verkoop wordt een mogelijk tijdslot aangegeven om de toren te beklimmen.

- 14 mei 2022 - Anneke van Vliet

Wij vonden het een geweldige route, alles gezien met informatie. Wat we supergaaf vonden was de regel: en vergeet niet achterom te kijken als we door een poortje gingen, geweldig! Zelf hadden we nooit achterom gekeken.

- 9 mei 2022 - Jose

binnenkort ga ik met een paar vriendinnen naar Brugge. Ik heb de route die we gaan lopen, met behulp van de Brugge _gids , al uitgestippeld. Nu zijn we er zeker van dat we Brugge op zijn mooist gaan zien. We verheugen ons om te gaan genieten van het mooie Brugge en zijn culinaire mogelijkheden.

- 12 december 2021 - Frans Uelman

Allereerst: Ga met de fiets naar Brugge. Je kunt een hotel in het centrum nemen zonder de gebruikelijke parkeerproblemen. Welke wandeling je ook kiest, ze zijn allemaal interessant en mooi, met voldoende terrassen en restaurants. De beschrijvingen in de gids zijn behulpzaam en relevant.

- 30 november 2021 - Anne

Deze reisgids begeleid je met zijn heldere beschrijvingen langs de highlights van brugge. Leuk om op deze manier de stad te verkennen.

- 29 november 2021 - Heungens André

Het was goed om het te lezen, ik kende wel Brugge een beetje, maar heb interessante plaatsen bij leren kennen of beter leren kennen. Rond Pasen ga ik de stad gaan bezoeken met mijn kleinkinderen.

Gratis preview reisgids Brugge downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?