Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Oostende: Ontdek de badstad te voet"

232 ervaringen

- 20 augustus 2017 - Machteld

Mooie wandeling,langs hoekjes waar je niet altijd komt. Goed te combineren met de graffitiwandeling (Street Art - The christal ship) in de stad.

- 15 augustus 2017 - Haezebrouck Danny

We hebben de route gedaan op 6/08/2017. Héél mooie route. Gedaan met een rolstoelpatiënt en enkel de Koninklijke Villa hebben we niet kunnen bezoeken, dus aan te raden ook voor rolstoelen en buggy's. Ondanks de drukte toch genoten van alles. Enkele mensen onderweg vertelden ons nog enkele mooie weetjes. Dus een schitterende dag gehad zowel met weer als met de rest.

- 11 augustus 2017 - Liesbeth

Blij dat we deze wandelroute bij de hand hadden toen het weer wat bleek tegen te vallen. Zo kwamen we toch nog buiten en leerden we plekjes kennen die we vanop onze strandzetel nooit zouden gezien hebben.

- 3 augustus 2017 - Van de Steene Nicole

Mooie wandeling,veel te zien

- 2 augustus 2017 - Luc

Route gebruikt voor een familiereunie in de geboortestad van onze (voor)ouders. Al meermaals in Oostende geweest maar nu toch op mooie plaatsen gekomen waar je nog nooit geweest bent. Het was voor iedereen een aangename dag. Ook de weergoden waren ons gunstig gezind. Spijtig dat het station momenteel een bouwwerf is...

- 24 juli 2017 - danny

Uitstekende wandelroute die het mogelijk maakt om vanaf het station te vertrekken. Goed beschreven uitleg die interessante informatie geeft over Oostende. Het weer viel die dag niet zo mee, maar het was toch wel aangenaam.

- 8 juli 2017 - de bock

Zoals zovelen kenden we enkel Oostende van de vistrap , het strand en het station,met deze wandeling hebben we heel wat nieuwe pareltjes ontdekt, Maria Hendrikapark waar juist een prachtoptreden was, was de garnaal op de taart.

- 1 juni 2017 - Van den Bergh Daniêlla

We waren op stap met een zeer gevarieerde groep. De route had echter voor ieder wat wils en was zeer duidelijk uitgelegd. Uiterst geslaagde wandeling.

- 21 mei 2017 - MJ Vander Bruggen

Interessante en duidelijk uitgelegde route. Veel afwisseling en degelijke kennismaking met deze kuststad .

- 20 mei 2017 - Hoebeeck Bart

Zeer mooie wandeling die ik gestart was aan het Casino Kursaal. Mooi uitgestippeld met een degelijke uitleg van alle bezienswaardigheden. Bij slecht weer kan mijn vrijwel overal snel een drank- of eetgelegenheid binnenstappen. Zal deze wandeling nog wel eens doen.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?