Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Oostende: Ontdek de badstad te voet"

232 ervaringen

- 7 november 2016 - L. Bertinato

Heel leuke wandeling! Het mooie weer hadden we ook nog mee. Voor herhaling vatbaar.

- 31 oktober 2016 - Verhulst T

Heel mooie wandeling . Geen enkele moeilijkheid met de PDF gids om deze wandeling te belopen.We hadden dan ook nog het zonnige weertje mee en de voorbereidende fase van Halloween te bezichtigen. Hartelijk dank voor dit alles.

- 7 september 2016 - Patrick Colson

Prachtige wandeling.Verrukkelijk mooie plekjes ontdekt.Oostende is voor mij een openbaring!

- 24 augustus 2016 - Theunissen

Mooie wandeling. Met name de parken, hebben een andere dag nog zelf het gebied petit Paris verkend.

- 18 augustus 2016 - Frank Vereecken

Geweldige wandeling langs mooie plekjes in Oostende. Een volgende keer in Oostende doen we de wandeling opnieuw, een ander seizoen - een andere charme. Nota: de route vermeldt Explorado maar dat is sinds dit voorjaar voor onbepaalde tijd gesloten.

- 4 augustus 2016 - Chris van den heuvel

We hebben genoten van deze mooie uitgestippelde stadswandeling, het weer was zonnig, het Zandsculpturenfestijn heel tof om te doen, maar vooral hebben we Oostende op ern andere manier leren kennen, plaatsen waar we nog nooit waren geweest ! Een aanrader !

- 1 augustus 2016 - Leo Jo Estercam

Ik dacht Oostende te kennen maar met deze rondwandeling ontdekte ik nieuwe en interessante plaatsjes waar je, als je het niet kent, nooit zou komen. Zeker doen !

- 25 juli 2016 - Melkon

Zeker een aanrader! Hoewel we al vaak in Oostende geweest waren, heeft deze route ons toch nog nieuwe plekjes leren kennen!

- 17 juli 2016 - Bonsan27

Super goed.

- 16 juli 2016 - Gino

Prachtige route, je komt bijna overal, met de gratis overzet geweest en daar ook rond gewandeld. Oostende is zeker de moeite waard. En we zijn op plaatsen geweest die ik nog kende, dus we hebben er van genoten.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?