Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Oostende: Ontdek de badstad te voet"

232 ervaringen

- 3 mei 2017 - Marijke Rombaut

Met de trein reden we naar Oostende en konden dus direct aan de wandeling beginnen weliswaar in omgekeerde volgorde, omdat we graag eindigden met de ferry en een wandeling op de andere oever. Eerst bezochten we de kerk, waar je normaal het grafmonument niet mag bezoeken maar wij hadden geluk want de vriendelijke kerkbediende haalde de sleutel! We bezochten ook de Mercator en waren onder de indruk. De rest van de wandeling verliep vlot en we ontdekten verrassende plekjes dankzij jullie perfect uitgestippelde route. Een Oostende-dagwandeling die echt de moeite was!

- 25 april 2017 - Vera Van Thienen

Zeer fijne en gevarieerde wandeling. Wij kwamen in het verleden al vaak in Oostende, maar veel meer dan de dijk en de haven hadden we nog niet gezien. "Reisroutes" bracht ons nu op heel andere plaatsen. Zeer de moeite waard. Parking aan Iependreef stond vol, maar wij hadden het geluk dat de achterliggende betaalparking gratis was (tijdens paasvakantie).

- 30 maart 2017 - de schepper paul

We gaan deze wandeling doen eind april. Maar de ervaringen die ik lees geven ons al een beeld van wat komen : een goeie en leuke wandeling. Zoals altijd eigenlijk bij jullie routes, en daarom toch nog eens : bedankt

- 2 maart 2017 - Paul VH

Een leuke en gevarieerde wandeling door Oostende. Route is duidelijk uitgelegd met goede commentaar bij de bezienswaardigheden. Goede tip over de gratis parking aan het begin.

- 20 februari 2017 - Vera Vertommen

Leuke en gevarieerde wandeling.

- 9 februari 2017 - may vermeiren

fijne wandeling gehad langs de toeristische bezienswaardigheden zeker een aanrader !!

- 7 februari 2017 - Eric

Erg gevarieerde wandeling met een mix van dijk, haven, binnenstad en parken.Passeert ook een paar musea ,minder bekende plekjes en oude gevels. Werkelijk voor elk wat wils. Ook de gratis parkeerplaats aan het begin van de wandeling is goed meegenomen. Een aangename dag in Oostende!

- 17 januari 2017 - Betty Destoop

Samen met twee vriendinnen heb ik deze route afgelegd op vrijdag 6 januari. Het weer was zonnig en koud. De wandeling was uitstekend en goed uitgestippeld. De uitleg bij bepaalde plaatsen was prima. Alle wandelingen die ik al maakte met reisroutes bevallen mij heel erg. Een goeie mix van cultuur, natuur en culinair genot. Het middagmaal in Bistro Mathilde bij het Leopoldpark mocht er ook zijn! Een heerlijke dag.

- 10 januari 2017 - Walter V andewaetere

Dit was nu eens een prachtige route die natuur, cultuur en zicht op zee verbindt. De geschiedenis van Vlaanderen, kunst, letterkunde, muziek zijn hier nooit veraf. Gaande langs de galerijen en gaanderijen is een hele belevenis met ontdekking van telkens nieuwe zaken. Proficiat.

- 27 december 2016 - Patricia

Leuke wandeling die je langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Oostende brengt. Wij waren er een paar dagen en hebben Fort Napoleon afzonderlijk gedaan in combinatie met een andere wandeling die kant. Zo krijg je tussendoor meer tijd voor shopping en/of terrasjes

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?