Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Oostende: Ontdek de badstad te voet"

232 ervaringen

- 8 oktober 2017 - Pascale

Leuke uitgestippelde route. Vertrokken aan Fort Napoleon, langs de vuurtoren, met de overzet, langs de haven richtig dijk, verder richting stad inwaarts. Route komt langs plekjes die je anders nooit zou voorbij komen: langs de gaanderijen naar de Japanse tuin, verder naar het stadspark. Voor wie graag oude woonhuizen bewondert, je komt er zeker genoeg tegen. Op de dijk vind je ook villa Maritza, niet vermeld in de route, wel de moeite waard. Gevel is prachtig gerenoveerd. Het huis van James Ensor daarentegen is niet meer toegankelijk en heeft een vervallen uitzicht. Op de route kom je ook nieuwere monumenten tegen oa HMS Vindictive. Tip voor een leuk ontbijt: Bakkerij Paul in de Adolf Buylstraat 42.

- 8 oktober 2017 - Ted Tillemans

Voor de tweede keer een korte stedentrip gemaakt naar Oostende.De wandeling hebben we niet helemaal gelopen,we hebben ook gebruik gemaakt van de kusttram om Atlantikwall Raversyde te bezoeken.Fort Napoleon en het James Ensorhuis waren voor mij,naast Raversyde, de culturele hoogtepunten,maar wat ik bijzonder wist te waarderen waren de uitstekende visrestaurants.Oostende is een bezoek meer dan waard!

- 7 oktober 2017 - Wandelaar

Een mooie wandeling langs de duinen .het vertrek van de wandeling was wel een beetje zoeken omdat we aan de verkeerde kant van het water stonden Leuk om Oostende eens van een andere kant te bekijken

- 25 september 2017 - Pieter

Leuke, afwisselende route van de stad via de haven naar het strand. Goede toelichtingen.

- 23 september 2017 - de ridder

mooie, leuke en toch leerrijke wandeling, kortom een aanrader voor onze Belgische kust

- 5 september 2017 - Luc

Leuke afwisselende route om Oostende tot in de verste hoekjes te bezoeken en zo ook de andere kant te ontdekken buiten het strand en de zee.

- 5 september 2017 - Walter V andewaetere

Een opmerkelijke route met nieuwe klemtonen, verrijkend en waardevol

- 31 augustus 2017 - nancy

Een boeiende en leuke wandeling te Oostende met enkele Pareltjes: de Japanse tuin, het terras aan Fort Napoleon, de overzet...plaatsen waar je anders zo voorbij loopt, leren kennen!

- 30 augustus 2017 - Kees

We vonden het een leuke wandeling, zeker in combinatie met de Disney zandsculpturen. Het punt waar we de boulevard af moesten was wat onduidelijk, maar dat hebben we op kunnen lossen. Al met al leuk om een plaats op deze manier te leren kennen.

- 28 augustus 2017 - Heidi

Supertoffe wandeling. Een aanrader voor iedereen..laat ook de andere kant van Oostende zien.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?