Autoroute door de Vlaamse Ardennen + kaart

Autoroute door de Vlaamse Ardennen + kaart

8 315 x gedownload145 ervaringen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel halfpension

Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel halfpension

Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, fiets- en wandelroutes.

Ontdek de Vlaamse Ardennen met deze autoroute en motorroute (met pittige hellingen)

Deze autoroute is opgemaakt in een lus en brengt je door de ganse Vlaamse Ardennen met al zijn diverse aspecten. Je rijdt 10 hellingen op van het nieuwe parcours van de bekende wielerklassieker (Koppenberg, Paterberg, Berendries, Oude Kwaremont, Taaienberg ...) en je zal merken dat ze zelfs vanuit de auto spectaculair aanvoelen. Uiteraard kan je onderweg genieten van de prachtigste uitzichtspunten en als het nog niet voldoende is brengen we je op een uitkijktoren van 30 meter hoog om het nog beter te zien.

Alle bezienswaardigheden van de Vlaamse Ardennen

De Vlaamse Ardennen telt heel wat mooie dorpjes. Je komt ondermeer door Kwaremont en Horebeke die behoren tot de top 50 van Vlaanderen. Uiteraard ontbreken de historische steden: Oudenaarde en Ronse niet, beiden met een stadswandeling.

Er is ook een groene luswandeling opgenomen in het Muziekbos en het Bos 't Ename. Wil je deze autoroute vooral in het teken van het wielrennen rijden, start dan met een bezoek aan het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. In deze reisgids vind je ook nog eens 3 fietsroutes, uiteraard voor de e-biker of fietser met sterke benen.

Vlaamse Ardennen

Gratis rondreis Vlaamse Ardennen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Vlaamse Ardennen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

145 ervaringen

- 22 september 2020 - P de Smet

Wij hebben plezier beleefd aan de bezienswaardigheden en route die u hebt aanbevolen. Alleen een ding moet van mijn hart, wat zijn de borden langs de wegen toch chaotisch en verwarrend.En wat zijn de wegen toch in slechte staat. Bij omleidingen moet je het ook voor een groot gedeelte maar uitzoeken.

- 20 september 2020 - Smet Jozef

Zeer goede hulp bij het plannen van een autoroute.

- 19 september 2020 - Erik Tanghe

De Vlaamse Ardennen, was heel leuk om te ontdekken en zeker met de kaart die ik heb gekregen met de tips ik heb kunnen doen onze uitstapjes waren in één woord prachtig. Dank u wel M.V.G.

- 13 september 2020 - bevers maria

ZEER GOED, spreek aan om een uitstap te doen :dank u grtjd

- 13 september 2020 - Stefan Bijnens

Zéér tevreden over de route. We hebben ze niet volledig gedaan maar wijzelf en ons gevolg waren tevreden. Top, doe zo verder.

Gratis rondreis Vlaamse Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?