Autoroute door de Vlaamse Ardennen + kaart

Autoroute door de Vlaamse Ardennen + kaart

6 971 x gedownload130 ervaringen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel halfpension

Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel halfpension

Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, fiets- en wandelroutes.

Ontdek de Vlaamse Ardennen met deze autoroute en motorroute (met pittige hellingen)

Deze autoroute is opgemaakt in een lus en brengt je door de ganse Vlaamse Ardennen met al zijn diverse aspecten. Je rijdt 10 hellingen op van het nieuwe parcours van de bekende wielerklassieker (Koppenberg, Paterberg, Berendries, Oude Kwaremont, Taaienberg ...) en je zal merken dat ze zelfs vanuit de auto spectaculair aanvoelen. Uiteraard kan je onderweg genieten van de prachtigste uitzichtspunten en als het nog niet voldoende is brengen we je op een uitkijktoren van 30 meter hoog om het nog beter te zien.

Alle bezienswaardigheden van de Vlaamse Ardennen

De Vlaamse Ardennen telt heel wat mooie dorpjes. Je komt ondermeer door Kwaremont en Horebeke die behoren tot de top 50 van Vlaanderen. Uiteraard ontbreken de historische steden: Oudenaarde en Ronse niet, beiden met een stadswandeling.

Er is ook een groene luswandeling opgenomen in het Muziekbos en het Bos 't Ename. Wil je deze autoroute vooral in het teken van het wielrennen rijden, start dan met een bezoek aan het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. In deze reisgids vind je ook nog eens 3 fietsroutes, uiteraard voor de e-biker of fietser met sterke benen.

Vlaamse Ardennen

Gratis rondreis Vlaamse Ardennen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Vlaamse Ardennen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

130 ervaringen

- 14 juli 2020 - Arend Besseling

Wat een prachtige rit! Met alle tussenstops! Je kunt niet op één dag alle activiteiten uitvoeren langs de route. Echt een aanrader!

- 11 juli 2020 - Vander Elst Guido

Zeer goede informatie . Dank U !

- 11 juli 2020 - Denise Put

Wij hebben ondanks corona een heel mooi weekendje gehad. De B&B is zeker aan te raden. Heel vriendelijke uitbaters. Alles goed verzorgd, ontbijtje met verse smoothie, vers fruitsap, vers gebakken brood en croissants, .... Voor herhaling vatbaar 😀

- 26 maart 2020 - Van den Berghe Jose

Zeer tevreden dat ik reisroutes.be heb leren kennen! Wel jammer dat we er niet ten volle kunnen van genieten met dienen stomme coronavirus!

- 24 maart 2020 - pommerenke

efficacite, livraison rapide de la documentation, reponse rapide et accueillante.

Gratis rondreis Vlaamse Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?