Autoroute door de Vlaamse Ardennen + kaart

Autoroute door de Vlaamse Ardennen + kaart

4 901 x gedownload111 ervaringen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Ontdek de Vlaamse Ardennen met deze autoroute en motorroute (met pittige hellingen)

Deze autoroute is opgemaakt in een lus en brengt je door de ganse Vlaamse Ardennen met al zijn diverse aspecten. Je rijdt 10 hellingen op van het nieuwe parcours van de bekende wielerklassieker (Koppenberg, Paterberg, Berendries, Oude Kwaremont, Taaienberg ...) en je zal merken dat ze zelfs vanuit de auto spectaculair aanvoelen. Uiteraard kan je onderweg genieten van de prachtigste uitzichtspunten en als het nog niet voldoende is brengen we je op een uitkijktoren van 30 meter hoog om het nog beter te zien.

Alle bezienswaardigheden van de Vlaamse Ardennen

De Vlaamse Ardennen telt heel wat mooie dorpjes. Je komt ondermeer door Kwaremont en Horebeke die behoren tot de top 50 van Vlaanderen. Uiteraard ontbreken de historische steden: Oudenaarde en Ronse niet, beiden met een stadswandeling.

Er is ook een groene luswandeling opgenomen in het Muziekbos en het Bos 't Ename. Wil je deze autoroute vooral in het teken van het wielrennen rijden, start dan met een bezoek aan het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. In deze reisgids vind je ook nog eens 3 fietsroutes, uiteraard voor de e-biker of fietser met sterke benen.

Vlaamse Ardennen

Gratis rondreis Vlaamse Ardennen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Vlaamse Ardennen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

111 ervaringen

- 24 januari 2020 - Guido Vander Elst

Zeer handig om met onze oldtimer prachtige rondritten te maken. Bedankt bij voorbaat!👍👍👍

- 31 december 2019 - Marc Langendries

Prima site ! Doe zo maar verder !

- 27 augustus 2019 - Annick Van der Jeught

De routebeschrijving kon ditmaal beter, het is wat zoeken en zelf uitdokteren om op de juiste bestemming te geraken.

- 22 augustus 2019 - Ingrid Grosemans

Was verrast de het VVV van Ronse de autorit van "reisroutes" aanbeveelt voor te volgen. Bij elke reis kijk ik op voorhand wat reisroutes te vertellen heeft over de bestemming. Is altijd zeer bruikbaar. Dank je wel !

- 17 augustus 2019 - Nico Van Acker

Leuke route! Wij hebben deze route niet met de wagen gedaan maar met de quad! Een echte aanrader. Enkel de voorgestelde tips om iets te drinken of te eten kloppen niet meer. Deze verschillende zaken zijn blijkbaar ondertussen gesloten of staan te koop. Misschien eens aanpassen. Bedankt

Gratis rondreis Vlaamse Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?