FB

Autoroute door de Vlaamse Ardennen + kaart

Autoroute door de Vlaamse Ardennen + kaart

1 653 x gedownload80 ervaringen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Ontdek de Vlaamse Ardennen met deze autoroute en motorroute (met pittige hellingen)

Deze autoroute is opgemaakt in een lus en brengt je door de ganse Vlaamse Ardennen met al zijn diverse aspecten. Je rijdt 10 hellingen op van het nieuwe parcours van de bekende wielerklassieker (Koppenberg, Paterberg, Berendries, Oude Kwaremont, Taaienberg ...) en je zal merken dat ze zelfs vanuit de auto spectaculair aanvoelen. Uiteraard kan je onderweg genieten van de prachtigste uitzichtspunten en als het nog niet voldoende is brengen we je op een uitkijktoren van 30 meter hoog om het nog beter te zien.

Alle bezienswaardigheden van de Vlaamse Ardennen

De Vlaamse Ardennen telt heel wat mooie dorpjes. Je komt ondermeer door Kwaremont en Horebeke die behoren tot de top 50 van Vlaanderen. Uiteraard ontbreken de historische steden: Oudenaarde en Ronse niet, beiden met een stadswandeling.

Er is ook een groene luswandeling opgenomen in het Muziekbos en het Bos 't Ename. Wil je deze autoroute vooral in het teken van het wielrennen rijden, start dan met een bezoek aan het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. In deze reisgids vind je ook nog eens 3 fietsroutes, uiteraard voor de e-biker of fietser met sterke benen.

Vlaamse Ardennen

Gratis rondreis Vlaamse Ardennen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Vlaamse Ardennen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

80 ervaringen

- 19 augustus 2018 - kerckhof marc

Niet veel voorzien om te piknicken anders heel mooie route

- 8 augustus 2018 - Annick hoskens

Genoten van deze autoroute, hoe makkelijk kan het zijn, op plaatsen geweest waar je anders niet heen rijdt. Ik ga zeker nog routes downloaden, eind augustus staat de route Westhoek gepland, kijk er al naar uit👍

- 1 augustus 2018 - Chris Boone

Vriendelijke service, fijne kaart.

- 31 juli 2018 - Steve&Nicole

Zeer mooie streek echt een aanrader!!!

- 23 juli 2018 - Inge Suykerbuyk

Een heel mooie route alleen jammer dat er een wielerwedstrijd aan de gang was zodat we verschillende plaatsen niet konden bezoeken. Daar kunnen jullie uiteraard niets aan doen, de route is een aanrader ! Dank voor de mooie uitstap.

Gratis rondreis Vlaamse Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?