FB

Ervaringen "Autoroute door de Vlaamse Ardennen + kaart"

76 ervaringen

- 23 juli 2018 - Inge Suykerbuyk

Een heel mooie route alleen jammer dat er een wielerwedstrijd aan de gang was zodat we verschillende plaatsen niet konden bezoeken. Daar kunnen jullie uiteraard niets aan doen, de route is een aanrader ! Dank voor de mooie uitstap.

- 11 juli 2018 - Nancy Van Den Meersschaut

Zeer mooie route met prachtige zichten en mooie plekjes. Super om eens te doen.

- 14 juni 2018 - Stefaan

Heel leuk om dankzij de gids de Vlaamse Ardennen vanuit een andere ooghoek te leren kennen. Bedankt !

- 12 juni 2018 - Baken Glenn

Heb de route vlaamse ardennen nog niet gereden maar wel al andere routes en die zijn altijd up yo date super.

- 4 juni 2018 - Luc

Gisteren met volle moed aan begonnen,maar ééns als we kluisbos kwamen hop en de borden waren verdwenen , jammer

- 28 mei 2018 - carrette cindy

zeer mooie afwisselende rit. we hebben hem zelfs al aangeraden aan vrienden van ons

- 26 mei 2018 - Gilbert

Fantastisch, maar we hebben slechts ongeveer één derde van de route kunnen doen op 1 dag. Enkel de bewegwijzering naar de verschillende bergtopjes had wat beter gekund. Bv voor Molenberg en Berendries vonden we geen enkele wegwijzer ? Voor de rest een toffe ervaring, vooral Geraardsbergen kon ons bekoren !

- 16 mei 2018 - Jeroen

Zeer mooie route met gedetailleerde uitleg en mooie plaatsen om te stoppen voor een lokale wandeling. Een aanrader!

- 27 april 2018 - rudy

rustig, genoten van de route, muziekbos is uniek

- 24 april 2018 - Gino

mooie rondrit, zeer uitgebreide info

Gratis rondreis Vlaamse Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?