FB

Ename bos wandelroute

948 x gedownload23 ervaringen
  • Startpunt: Lijnwaadmarkt 20, Ename
  • Eindpunt: Lijnwaadmarkt 20, Ename
  • Type: Wandelroute
  • Afstand: 6,0 km
  • Duur: 3 uur
  • Wegdek: Leem en klei (soms zwaar)
  • Bewegwijzering: Deels rode vierkantjes-markering
  • Rolwagens: Niet toegankelijk

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wandelen in Bos 't Ename met bezoek archeologische site Ename

Wil je een prachtige wandeling maken in het Bos 't Ename met alles er op en er aan, dan moet je de wandelschoenen aantrekken en vanaf het PAM Ename vertrekken. We nemen je mee voor een natuurtocht die soms verrassende ontdekkingen in petto heeft: een trap midden in het bos, een enig mooi zicht op Oudenaarde en bij heel helder weer zelfs tot in Gent, een rijke fauna en flora, doorsteekbrugjes, ... Start en einde aan het PAM, waar je de wagen kan achterlaten.

Ename

Gratis wandeling Ename downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Vlaamse-Ardennen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart23 ervaringen

- 29 december 2018 - Isebaert

Was een aangename verrassing om Ename te ontdekken, zullen er nog wel eens teruggaan. De voorgestelde wandeling is zeer afwisselend en biedt enkele mooie uitzichten, spijtig alleen dat je de hele tijd zo dicht bij de grote kasseiweg blijft waardoor je nooit het gevoel krijgt "echt" in de "vrije" natuur te verkeren.

- 23 december 2018 - Hein Hendriks

Mooie route. Jammer dat het erg nat was en dan zijn de paadjes glibberig.

- 27 juni 2018 - Elke

Heel mooie route! Er van genoten!

- 18 juni 2018 - eric

Wandeling voldoet aan de verwachtingen. Erg rustige natuur op een vroege morgen. Knuppelpaden liggen er wat verwaarloosd bij.Voor wie goed te been is en niet vies van een beetje modder is het een leuke wandeling.

- 29 oktober 2017 - Stefan

Heel aangename, verrassende wandeling met lekker pittig stukje bergop halfweg, maar met een prachtig vergezicht als beloning uiteraard! Aanrader. Bij slecht weer heb je waterdicht schoeisel nodig. Jammer dat er geen terrasje bij het PAM was...voor een lekkere Ename achteraf...zou gegarandeerd nog meer bezoekers naar de wandeling en het PAM lokken.

Gratis wandeling Ename downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?