FB

Murcia - Valencia rondreis

Murcia - Valencia rondreis

1 069 x gedownload6 ervaringen
  • Startpunt: Alicante Airport, Spanje
  • Eindpunt: Alicante Airport, Spanje
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 754 km
  • Duur: 9 dagen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Een rondreis in de regio's Valencia en Murcia, verblijf in charmante berghotelletjes met ontbijtbuffet en 1x diner. Inclusief een huurwagen (8x24u.) en de vlucht Brussel-Alicante h/t. Genieten van de Costa Blanca en plaatsen als Elche, Alicante, Cartagena en Murcia.

Autoroute Murcia en Valencia (regio)

Deze rondreis start met de regio Valencia, niet de stad maar wel de regio. Je bent niet ver weg van de populaire kustplaats Benidorm, toch geven we je de kans om de grote toeristenplaatsen te mijden. Elche met zijn grote palmentuin, Alicante met zijn kasteel en bekende winkelstraat en de unieke grotten van Canelobre staan op het programma. Daarna reis je naar de regio Murcia. Een minder bekende regio met een overweldigende natuur en leuke plaatsen. Murcia is gelegen tussen Valencia en Andalusië en daardoor weg van het massatoerisme. We brengen je naar de natuur van de Sierra de Espuña, naar het mooie plaatsje Caravaca de la Cruz en naar de hoofdstad Murcia.

Murcia Valencia rondreis

Gratis rondreis Murcia-Valencia downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Murcia-Valencia: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart

Bekijk ook deze routes- 6 juni 2018 - Karine

Ben blij met deze uitstap......goed uitgewerkt......weinig te vinden voor die streek. Hartelijk dank.

- 23 maart 2018 - Wil van Schie

Het is altijd weer genieten van de mooie rondritten die jullie voorstellen. Wat hebben we genoten van de prachtige natuur met de bloeiende amandelbomen en de bijzondere kleine dorpjes. Bedankt.

- 27 februari 2018 - sarah hemelaer

Superleuke ervaring, ontdek de leuke adresjes en mooie landschappen, het authentieke van het 'andere' Spanje: que bien :-) èn geniet van het lekkere eten en drinken, de moeite waard !

- 12 november 2017 - Roza

We verblijven al een zestal keer een weekje in Roda, Jan Javier en hebben al zeer veel autotochtjes gedaan. We zocht naar extra'tjes en hebben dat gevonden in de rit naar Mula en Caravaca de la Cruz. Onderweg zijn er prachtige landschappen. We zijn naar huis gereden via Lorca: de natuur is echt zeer mooi: elke bocht zie je weer andere landschappen. Prachtig!

- 18 april 2017 - Jos Neyens

Wij verbleven in Playa Flamenca. We bezochten Murcia, een prachtige stad. 's Avonds feeëriek verlicht met leuke terrasjes in de buurt van het bisschoppelijk paleis. Ook bezochten we de Sierra de Espuna. Ideale autotocht indien je je voet verstuikt hebt. Zeer mooie panorama's. Wel voorzichtig zijn op de smalle en kronkelige bergweggetjes. Dank je wel voor de reisgids.

Gratis rondreis Murcia-Valencia downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?