FB

Ervaringen "Murcia - Valencia rondreis"

13 ervaringen

- 27 oktober 2018 - Wim Bierman

Prachtige gedetailleerde reisgids met mooie afbeelding en prachtige routes.

- 25 september 2018 - schoofs

OK

- 22 september 2018 - Jan Hennin

IK heb de reisroute in enkele delen gedaan. Murcia is een prachtige en gezellige stad In Valencia is mij vooral de kapel achter de kathedraal bijgebleven.

- 21 september 2018 - eddy brouckaert

Hebben de wandeling in Valencia gebruikt en tot onze grote voldoening afgewerkt. Prima beschrijving!

- 19 september 2018 - Marc Devriendt

Handige gidsen om de reis maximaal voor te kunnen bereiden.

- 18 september 2018 - Paul waterloos

Bedankt

- 16 augustus 2018 - Patrick Vangoetsenhoven

We hebben deze reis gedaan. Banjo El cejo is een mooi hotel met lekker eten.Prachtige wandelingen door de Sierra espuna.Mooi bergdorp. In Aigües hebben we gelogeerd bij finca El otero: een schitterende b&b met een subliem opgediend ontbijt en 3 maal per week kan je het dinner nemen: sterrenniveau! Tip:aan Benidorm ga je 20km het binnenland in en daar ligt Guadelest : een prachtig bergdorpje, wel heel toeristisch.

- 6 juni 2018 - Karine

Ben blij met deze uitstap......goed uitgewerkt......weinig te vinden voor die streek. Hartelijk dank.

- 23 maart 2018 - Wil van Schie

Het is altijd weer genieten van de mooie rondritten die jullie voorstellen. Wat hebben we genoten van de prachtige natuur met de bloeiende amandelbomen en de bijzondere kleine dorpjes. Bedankt.

- 27 februari 2018 - sarah hemelaer

Superleuke ervaring, ontdek de leuke adresjes en mooie landschappen, het authentieke van het 'andere' Spanje: que bien :-) èn geniet van het lekkere eten en drinken, de moeite waard !

Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Een rondreis in de regio's Valencia en Murcia, verblijf in charmante berghotelletjes met ontbijtbuffet en 1x diner. Inclusief een huurwagen (8x24u.) en de vlucht Brussel-Alicante h/t. Genieten van de Costa Blanca en plaatsen als Elche, Alicante, Cartagena en Murcia.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?