FB

Ervaringen "Murcia - Valencia rondreis"

- 16 augustus 2018 - Patrick Vangoetsenhoven

We hebben deze reis gedaan. Banjo El cejo is een mooi hotel met lekker eten.Prachtige wandelingen door de Sierra espuna.Mooi bergdorp. In Aigües hebben we gelogeerd bij finca El otero: een schitterende b&b met een subliem opgediend ontbijt en 3 maal per week kan je het dinner nemen: sterrenniveau! Tip:aan Benidorm ga je 20km het binnenland in en daar ligt Guadelest : een prachtig bergdorpje, wel heel toeristisch.

- 6 juni 2018 - Karine

Ben blij met deze uitstap......goed uitgewerkt......weinig te vinden voor die streek. Hartelijk dank.

- 23 maart 2018 - Wil van Schie

Het is altijd weer genieten van de mooie rondritten die jullie voorstellen. Wat hebben we genoten van de prachtige natuur met de bloeiende amandelbomen en de bijzondere kleine dorpjes. Bedankt.

- 27 februari 2018 - sarah hemelaer

Superleuke ervaring, ontdek de leuke adresjes en mooie landschappen, het authentieke van het 'andere' Spanje: que bien :-) èn geniet van het lekkere eten en drinken, de moeite waard !

- 12 november 2017 - Roza

We verblijven al een zestal keer een weekje in Roda, Jan Javier en hebben al zeer veel autotochtjes gedaan. We zocht naar extra'tjes en hebben dat gevonden in de rit naar Mula en Caravaca de la Cruz. Onderweg zijn er prachtige landschappen. We zijn naar huis gereden via Lorca: de natuur is echt zeer mooi: elke bocht zie je weer andere landschappen. Prachtig!

- 18 april 2017 - Jos Neyens

Wij verbleven in Playa Flamenca. We bezochten Murcia, een prachtige stad. 's Avonds feeëriek verlicht met leuke terrasjes in de buurt van het bisschoppelijk paleis. Ook bezochten we de Sierra de Espuna. Ideale autotocht indien je je voet verstuikt hebt. Zeer mooie panorama's. Wel voorzichtig zijn op de smalle en kronkelige bergweggetjes. Dank je wel voor de reisgids.

- 4 januari 2017 - Bottu H

We verblijven op regelmatige basis in Calpe. We waren al lang op zoek en probeerden zelf een auto-trip uit te stippelen met bezienswaardigheden. We vonden dit niet makkelijk. Jullie hebben dit nu voor ons gedaan.... In de lente gaan we op weg, met jullie reisweg in de hand. Dank je wel.

Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Een rondreis in de regio's Valencia en Murcia, verblijf in charmante berghotelletjes met ontbijtbuffet en 1x diner. Inclusief een huurwagen (8x24u.) en de vlucht Brussel-Alicante h/t. Genieten van de Costa Blanca en plaatsen als Elche, Alicante, Cartagena en Murcia.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?