FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

De complete rondreis is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Rondreis door de Provence met je eigen auto? Route + kaart"

73 ervaringen

- 15 juni 2018 - RENODEYN

zeer nuttig en interessant

- 27 mei 2018 - sabine weyn

Super, we gaan dit jaar naar Avignon, dus ik heb de tips goed kunnen gebruiken. Ook heel duidelijke informatie.

- 18 mei 2018 - Naessens Paul

prachtige uiteenzetting van alle bezienswaardigheden in de regio. Een echte aanrader...

- 29 oktober 2017 - Pierre

We gaan er komende zomer gebruik van maken en het ziet er mooi en overzichtelijk uit.Met een aanpassing van ons te rijden route natuurlijk. Wij zijn er blij mee. Bedankt...

- 5 september 2017 - Mimi

Vertrekken toekomende week en zullen de reisroute gebruiken, met kleine aanpassingen, zo als we altijd doen met uw reisroutes die altijd fantastisch zijn. Nooit teleurgesteld met reisroute en een zeer goede leidraad. Dank u Mimi

- 15 augustus 2017 - Marielle

Prima verzorgde informatie die heel goed van pas gekomen is tijdens onze vakantie in de Provence. Stadswandelingen waren zeer de moeite waard en de informatie, ook rondom het parkeren e.d., klopte uitstekend. Ook handige kaartjes van de steden! Wij kunnen de informatie en de route van hart aanbevelen!

- 23 januari 2017 - Rudy

We gaan er deze zomer zeker gebruik van maken,en het ziet er zeer mooi en overzichtelijk uit.Doe zo verder zou ik zeggen. Bedankt.

- 14 oktober 2016 - Joseph

Een aangename ervaring met reisroute.be, wij gebruiken de route en passen die aan volgens hetgeen wij willen bezoeken, we reizen nochtans met de mobilhome maar kunnen de reisweg zeer goed gebruiken, en jullie geven ons zeer goede tips, dank u

- 23 september 2016 - Paul

Zeer prettige en goede beschrijvingen. De site al aan meerdere personen aanbevolen! Ga zo door!

- 18 september 2016 - Joris

Deze routes waren zeer interessant. Wij hadden ze wel drie jaar eerder ook gebruikt

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen. Per kamers is er ook een Capitool reisgids Frankrijk.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?