FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

De complete rondreis is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Rondreis door de Provence met je eigen auto? Route + kaart"

87 ervaringen

- 28 december 2019 - Kees Verwer

Graag wat meer plekken waar niet iedereen al komt. Zij er zat naar mijn mening.

- 15 juli 2019 - Ametyst

Met de gidsen van reisroutes ben je zeker dat je alle mooie plaatsen bezoekt.. Ook deze gids, met als hoogtepunt de Gorges de Verdon was een topper ... de gidsen van reisroutes blijven inspireren ... dankjewel hiervoor.. Mvg, Ametyst

- 6 mei 2019 - Erwin Vander Beken

Schitterende rondleiding in de Provence ter voorbereiding van onze autovakantie. Er is zoveel te zien dat deze brochure zal opgesplitst worden in 2 vakanties. Er moet nog tijd zijn om tot rust te komen - staat niet vermeld in de brochure - maar kan je zelf inlassen. Iedere vakantieplanning start met een download van de brochure van reisroutes.

- 30 april 2019 - Ancaer Christel

Heel gebruiksvriendelijke reisgids. Zeker makkelijk te volgen.

- 7 maart 2019 - Bert Loos

Weinig concrete informatie. Vooral aandacht trekken op enkele interessante locaties. Ik val toch weer terug op de Guide du Routard.

- 23 december 2018 - Tiny

We zijn een hele route aan het plannen voor de zomer. Maar het ziet er allemaal verzorgd uit. Bedankt

- 13 december 2018 - Jeannette

Ik vind de reisgids heel duidelijk en interessant. Als we uiteindelijk afreizen naar dit gebied overweeg ik om de hele gids te kopen.

- 14 september 2018 - Breugelmans Marleen

Ik vind het heel interessant de reisroute zo weet je van tevoren al wat je kunt gaan zien en weet je iets niet kun je toch even in je reisroute kijken toch handig vind ik je leert er nog van super hoor 👍👍👍👍

- 20 augustus 2018 - Colpaert ronny

Superhandig,praktisch en zeer overzichtelijk. Een must voor ieder die een provencelover is.

- 27 juli 2018 - Annemie

De reisgidsen van Reisroutes besparen me heel wat opzoekingswerk. De informatie zn tips zijn altijd zeer bruikbaar. Doe zo voort!

Provence en Côte d'Azur: 10-daagse rondreis eigen wagen

Provence en Côte d'Azur: 10-daagse rondreis eigen wagen
  • 4* hotel nabij Avignon
  • 4* hotel in St.-Raphaël
  • Inclusief 9x ontbijtbuffet
va. € 425

Meer info en boeken

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet
  • 3 verschillende locaties
  • Verblijf in mas of wijndomein
  • Inclusief ontbijtbuffet
va. € 539

Meer info en boeken

Provence en Côte d'Azur 8-daagse rondreis, prijskraker!

Provence en Côte d'Azur 8-daagse rondreis, prijskraker!
  • Verblijf in charmehotels 3*
  • Telkens incl. ontbijtbuffet
  • 1 met zwembad, 1 aan zee
va. € 295

Meer info en boeken

Download gratis preview reisgids Provence

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?