FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

De complete rondreis is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Rondreis door de Provence met je eigen auto? Route + kaart"

80 ervaringen

- 14 september 2018 - Breugelmans Marleen

Ik vind het heel interessant de reisroute zo weet je van tevoren al wat je kunt gaan zien en weet je iets niet kun je toch even in je reisroute kijken toch handig vind ik je leert er nog van super hoor 👍👍👍👍

- 20 augustus 2018 - Colpaert ronny

Superhandig,praktisch en zeer overzichtelijk. Een must voor ieder die een provencelover is.

- 27 juli 2018 - Annemie

De reisgidsen van Reisroutes besparen me heel wat opzoekingswerk. De informatie zn tips zijn altijd zeer bruikbaar. Doe zo voort!

- 13 juli 2018 - Eric De Wulf

Indien men de route volgt krijgt men een zeer goede indruk van de prachtige streek!

- 9 juli 2018 - francois thijs

Zeer goed

- 9 juli 2018 - paul

Goed gestructureerde gids met duidelijke richtlijnen. Voor iedereen toegankelijk. men kan vanuit de gids een duidlelijk dag- en weekschema opmaken .

- 29 juni 2018 - RENODEYN Willy

zeer mooi; mooi geïllustreerd

- 15 juni 2018 - RENODEYN

zeer nuttig en interessant

- 27 mei 2018 - sabine weyn

Super, we gaan dit jaar naar Avignon, dus ik heb de tips goed kunnen gebruiken. Ook heel duidelijke informatie.

- 18 mei 2018 - Naessens Paul

prachtige uiteenzetting van alle bezienswaardigheden in de regio. Een echte aanrader...

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen.

Download gratis preview reisgids Provence

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?