Volledige reisgids kopen voor € 7,5

De complete rondreis is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Rondreis door de Provence met je eigen auto? Route + kaart"

93 ervaringen

- 1 september 2013 - Hugo

Goede informatiebron en gebruikt als back-up bij mijn verblijf in Sablet. Goede informatie en beschrijving.Ik gebruik ook de Michelin gids waarin je ook veel lokale mooie trips kunt koppelen aan en deel van deze beschreven route.

- 25 augustus 2013 - willy

Gaan al negen jaar naar St Remy de Provence en Nimes zal volgend jaar op het progamma staan.Avingon hebben we al elk jaar gedaan maar door deze uit print zijn er nog een paar straten die we nog niet gezien hebben.Dus zeer te vreden van jullie uitleg.Bedankt er voor want het is een mooie streek en vriendelijke mensen daar in deze streek

- 22 augustus 2013 - De Jonghe Harry

Heel goede tips/info, kort en bondig,waarvan ik goed gebruik ga maken wanneer ik volgende maand naar de Provence ga. Bedankt! Mvg

- 20 augustus 2013 - John De Staebel

Deze routes zijn mijn wel bekend en het is steeds een plezier ze nog eens te bezoeken. Alleen is het geen reis van 8 dagen maar wel van 10 dagen. Je moet er nog steeds je afstand bij rekenen van je woonst in Belgie naar en van St. Remy. Mvg

- 20 augustus 2013 - monique

deze route porint ik telkens uit en sorteer die tegen dat ik ze zelf nodig heb of iemand anders er een plezier mee kan doen. uit ondervinding weet ik reeds dat de routes heel goed zijn opgesteld en uiterst interessant zijn. doe zo verder, wij kunnen er alleen maar goed bij varen

- 20 augustus 2013 - de Geus

Deze mooie tour staat voor de volgende vakantie.

- 1 juni 2013 - devolder

Dit is een interessante rondrit voor mijn toekomstige reis. Hartelijk dank om mij zoveel moois voor te schotelen.

- 24 maart 2013 - Verhaegen Johny

Met behulp van dit zeer volledig programma heb je een groot gedeelte van de Provence gezien. We voorzien in september deze streek nogmaals te gaan bezoeken en zullen zeker gebruik maken van de uitgeschreven reisroutes. bedankt voor de uitgebreide documentatie.

- 8 maart 2013 - D'HOEST

Onze reis is maar gepland vanaf 2 juni a.s. We zullen logeren in het Best Western Hotel Val Majour in Fontvieille. We reizen dan nog verder door naar Aix-en-Provence alwaar we nog een paar dagen zullen verblijven. Uw reisroute was heel nuttig en we hebben er veel uit gekopieerd zowel qua tekst als de wandelroutes. We zijn al verschillende malen in de Provence geweest maar zullen nu meer alles in detail bezoeken.

- 1 maart 2013 - Paul

Wij zijn volop onze vakantietoer aan het plannen. Deze rondrit is een goede basis.

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen.

Download gratis preview reisgids Provence

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?