Volledige reisgids kopen voor € 7,5

De complete rondreis is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Rondreis door de Provence met je eigen auto? Route + kaart"

93 ervaringen

- 19 augustus 2016 - Paul

De routes zien er goed uit. Ik zie dat er voor elk wat wils info op staat. We gaan pas begin september op vakantie en zullen dan gaan ervaren hoe ze in de werkelijkheid zijn.

- 18 maart 2016 - Cools

Daar we weten uit ervaring dat de reisrouten altijd interessant zijn hebben we die al opgenomen, die route zullen we zeker gebruiken met enkele aanpassingen voor ons, dit is een stuk minder opzoekingen werk. Dank u

- 30 november 2015 - Martie Schoenmaker

We zijn ons aan het voorbereiden op onze zomervakantie 2016 en dat wordt waarschijnlijk Frankrijk, dus kan deze beschrijving helpen bij het maken van een keuze....

- 7 september 2015 - Jeannine De Ridder

Zopas thuis van een zeer mooie reis. We hebben de meeste plaatsen aangedaan : St. Rémy, les Baux, Avignon, ook dorpjes als Gordes, Roussillon, Lacoste,L'Isle sur la Sorgue : allen absoluut de moeite waard. Ter uitbreiding van de "rode aarde" in Roussillon, ook de Colorado provençal bezocht : daarvoor moet men wel goed te been zijn, maar mooi. Volgende keer het westelijk gedeelte met Nimes, Arles en de Camargue. Bedankt voor de nuttige informatie : goed geïnformeerd geniet men zoveel meer !

- 7 april 2015 - Martine

Wij ondernemen deze reis in juli,maar ik vind de info en tips alvast ok.Tof dat deze sites bestaan . Al bedankt

- 23 februari 2015 - Van Broekhoven frans

We gaan einde juni naar de provence en gaan deze info zeker goed gebruiken .

- 11 februari 2015 - Etienne Verswijvelen

Aangezien wij dit najaar een reis hebben gepland naar de Provence was dit zeer nuttige informatie. Hartelijk dank hiervoor. Etienne Verswijvelen

- 11 februari 2015 - ann

Vele nuttige informatie die gebruikt gaat worden in een van volgende mobilhome-reizen. Dank hiervoor.

- 11 februari 2015 - Marjolein Jansen

Ik ga al jaren naar de Provence op vakantie en ik ken dan ook de meeste plaatsen die in de route staan. Ik heb de route gekozen om eens op een andere manier te kijken naar bepaalde plaatsen. Ik ga van de zomer zeker de stadswandeling in Avignon doen en ook andere plaatsen en routes aandoen. Er stond veel leuke informatie en tips in, dus zelfs voor iemand die hier al jaren komt! Heb meteen zin in de zomervakantie!

- 11 februari 2015 - freddy seynaeve

Beste mensen van REISROUTE. We zijn bijzonder tevreden met uw gids. Eind mei-begin juni volgen we heel nauwkeurig de inhoud van deze gids. We kennen de streek al vrij goed, maar we willen ons door u eens laten leiden. We hebben alle redenen om dit zeer vertrouwvol te kunnen en mogen doen !

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen.

Download gratis preview reisgids Provence

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?